Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meeximus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
meeximus 2011.01.15 09:23:52
Nem bírtam tovább olvasni a sok okos véleményt. Mivel évek óta dolgozunk a Szigeten, pár dolgot leírnék pro és kontra.

1. A Sziget ma Magyarország kevés olyan terméke közé tartozik, ami eladható. Budapest marketingje egy büdös nagy NULLA, az országimage egy óriása nagy NULLA! Aki itt okoskodik, az menjen aztán pattogtassa az ostort a ló hátán a pusztában! Arra már senki nem kíváncsi ám a világon! Van a Sziget, van Budapest, van a Balaton, és van a termál, és van a bor. Ennek ellenére az összes "reklámfilmben" pusztát, barmot, pulit, lovat látsz, ami minden csak nem európai.
Szóval okoskák, a magyar kormányoknak és politikusoknak köszönhetően, ma Magyarországot a fesztiválokról ismeri a legtöbb fiatal.

2. Én is Budapesten lakom. Vannak gyerekeim. De úgy gondolom, hogy egy megapolisban lakó polgárnak el kell viselnie azt, hogy a nagyváros vonzza a rendezvényeket és az embereket. Valamelyik barom írja, hogy ő a várban lakik és Ibizára jár bulizni és hogy a hollandok odapisálnak az ajtaja elé...hát te nagyon beteg ember vagy, ezt leírtad magadról. Mert ugye, dögöljön meg, akinek nincs 400.000 Ft-ja Ibizán bulizni, és minden Szigetes igénytelen pöcs. Remek ember lehetsz, gondolom 31 évesen anyutól kaptál egy kecót és egy bömöst a várban, és vered a nyálad. De azért lefogadom, hogy a Sound-on ott játszod az agyad.

3. A Sziget egy vállalkozás. Pontosan 14.000 Ft-ért adják tovább a vendéglátósoknak azt az üveg Jager Maistert, amit 2.000-ért vesznek a Raikertől. És mindent 4-szeres áron adnak, nem beszélve arról, hogy ők pénzt kérnek az alvállalkozóktól azért a területért is, amit ingyen kapnak az önkormányzattól. 380.000 ember után tudnak fizetni 1500 Ft/főt szerintem a fővárosnak és kell is, mert így reális.

De nem 1,5-2 milliárd forintot ám, mert ez vicc. Az a baj, hogy én is balfasz módon rászavaztam egy 64 éves emberre, akinek már csak a bosszú maradt, és a régimódi hozzáállás.

Magyarország én így szeretlek. Tele irigy emberekkel, kisstílű politikusokkal, feljelentgető nyugdíjasokkal.