Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobri-bodri

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
sobri-bodri 2012.02.05 23:39:10
@antisystem: akkor nem menne el esetleg sok-sok millió feleslegesen gyógyításra, hanem inkább nyugdíjra. PL. hematológiánakár fél-egy-két évig havi több milliósis elmegy egy betegre. Szóval pénzügyileg egyértelműen pozitív lenne a dolog. Ráaadásul nem csak nyugdíjasok halnak meg, akikre egyébként is szüksége lenne a társadalomnak, hanem aktívak is.
sobri-bodri 2012.02.05 23:45:15
@antisystem: az már rég baj, ha ilyen "színes" hírekből tájékozódik. A cikk egy blöff és bulvárlap szintű. Ebből az következne, hogy legyünk alkoholfüggők mer mielőbb meghalunk és az kerül a legkevesebbe. Érdekes, hogy minden olyan országban, ahl nem így gondolkodnak, magasabb az életszínvonal, ahol meg íyg, ott alaconyabb. Ne higyejen ilyen bulvárnak
sobri-bodri 2012.02.05 23:46:39
@antisystem: ez sajnos tárgyi tévedés. Javaslom megkérdezni akármelyik hematológia orvosát.
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
sobri-bodri 2011.07.01 12:01:12
@csoko20: Mé' már a helyesírásban is politikát látsz? Téged nem zavar, ha helyesírási hibákkal van teli egy cikk? Szerintem gáz.
sobri-bodri 2011.07.01 12:09:30
@csoko20: Engem meg zavar minden helyesírási hiba, de főleg azok, amelyeket sokan olvasnak. Szerintem egy cikkírónak erre nagyon kell(ene) figyelnie pártállástól és egyéb hovatartozástól függetlenül. Hacsak nem fizetett kommentelő lennék, aki egyoldalúan akarnék állást foglalni. A nyomtatott és az internetes sajtó is egyre jobban "elkurvul".
sobri-bodri 2011.07.01 12:10:07
@M_R: :)
ProgBlog Orbán Viktor szerencséje 2011.03.09 09:39:00
Nagy szerencséje van Orbán Viktornak azzal, hogy a magyar átlagdolgozó nem szokott akadémiai elemzéseket olvasgatni! Mert ha szokna, akkor közel minden második magyar dolgozó leírva és objektív adatokkal alátámasztva is megtalálná azt, amit az idei évre eső első fizetésnél…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
sobri-bodri 2011.02.20 14:53:36
@kako_j:
"A Bibliát úgy olvasd, mintha először és utoljára olvasnád.": olyan fontos az életünkben. Először: mint amikor valami újat, számodra nagyon érdekeset és fontosat olvasol. Utoljára: mert nem tudhatod, olvashatod-e még egyszer, ezért is érdemes átgondolnod, mit mond NEKED, akkor, amikor olvasod. Sok szállodában találsz Bibliát, a Gedeon társaság saját költségén juttatja oda (nem minden könyv, pl. zsoltárok, Újszövetség). Nagyon sokak életét mentette már ez meg, ha gondolod, nézz utánuk, biztos van honlapjuk, és beszélgess el velük, vagy olvass el egy-két történetet. Szóval valahogy úgy értem ezt, ahogy ezek az emberek megfogalmazzák, hogy hogy mentette meg az életüket az a Biblia, ami "véletlenül" ott volt a szálloda asztalán.

Az ÉLŐ Isten szava, nem pedig a 2000 évesé, ezt kellene megértened.

Eretnekség és megégetődött: akkor még nem is volt nagyon nyomtatás, latinul voltak a misék stb. Nézz utána Luther-nek és a reformációnak.
sobri-bodri 2011.02.20 15:00:24
@knausz: Kérlek, olvasd el 1 Timóteus 2,9-től, 3,1-től.

Amit írtál, egyértelmű. Csak Jézuson keresztül lehet az Atyához jutni, csak őáltala van bűnbocsánatunk. A bűnök elválasztanak Istentől, képletesen fekete lesz a szívünk. Az általad idézett ige nem azt jelenti, hogy fekete szívvel is bemehetünk Isten országába, hanem azt, hogy ha elfogadjuk Jézust, megbánjuk bűneinket és őszintén beengedjük életünkbe, akkor ő megtisztítja szívünket és megtanít arra, hogy mit cselekedjünk, ha újra bűnt követnénk el. És ha most ezt lefordítjuk a homoszexuálisokra, akkor ez azt jelenti, hogy a homoszexuálitásból jövő bűnökre éppúgy van megbocsátás, mint minden másra. Ez az örömhír azok számára, akik ebbe vannak. Csak nem szabad azt beetetni magunkkal, hogy az nem is baj, Jézus azért szeret minket és van bűnbocsánat. A bűnbocsánatot meg kell előzze a bűnbánat. NEM megy másképp.
sobri-bodri 2011.02.20 15:10:39
@waszabi: Nagyon érdekes, amit írsz, egy dolgon hadd szólja hozzá. Jézus óta (Zsid 1,1): "Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által."

és természetesen Jézus = Ige (ld. pl. János evangéliuma 1,1-tól, : 14. És az Íge testté lett és lakozék mi közöttünk