Regisztráció Blogot indítok
Adatok
obszidiann30

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párterápia előző része itt olvasható Csütörtök, párterápia. Petra és Tamás múlt heti ülése a sorozat egyik legnagyobb katarzisával zárult. Nehéz eldönteni, hogy Tamás sírása vagy Petra gyilkos tekintete volt-e kifejezőbb e házasság jövőjével kapcsolatban. Lássuk hol…..
obszidiann30 2012.11.23 23:50:05
A múlt pénteki ülés sztorija itt olvasható Ismét eljött a péntek, ma megint akasztják a hóhért. Az érkezés azonban más, mint korábban. Egyrészt Ágnes csaknem nagyestélyiben, új frizurával fogadja a férfit, másrészt Dargay egy hal társaságában érkezik meg. WTF? Ülnek a…..
Az előző részek tartalmából: Judit bevallja Andrásnak, hogy van valakije és ezzel bebizonyosodik a férfi legbelsőbb félelme. Most már nem tehet úgy, mintha a házasságában minden a legnagyobb rendben lenne. Lássuk mit szól mindehhez Ágnes. Péntek este van, Ágnes memoárját (?)…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
obszidiann30 2012.11.04 12:25:17
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..