Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iPadre

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
iPadre 2019.07.26 17:42:41
@body_andras: Törökország, Antalya, reptér, Starbucks: nem fogadják el a Mastercardot. A mellette lévő török kávézóban sem. Érdekes, hogy máshol To-ban gond nélkül fizettem vele és vettem fel kpt ATMből
Egyre több légiutas-kísérő egészíti ki fizetését azzal, hogy eladja az interneten a használt harisnyát és cipőjét. A hivatalos öltözethez tartozó harisnyáért 15 fontot is hajlandóak fizetni a vevők. A kereslet növekvő, még az olyan harisnyákat is el tudják passzolni,…..
Igen Tisztelt NER Lovag! Először is engedje meg, hogy megköszönjem azon nemzetgazdaságilag kiemelkedő tevékenységét, mellyel cégén, illetve cégein keresztül nyilvánvalóan és megkérdőjelezhetetlenül hozzájárult a hazai GDP alakulásához az elmúlt néhány évben! Azon etikailag is kifogástalan szakmai…..
Piszlicsáré bérvitából a Dexter című sorozat sorsát befolyásoló kötélhúzásba csavarodott Michael C. Hall pár héttel ezelőtt bejelentett igénye, miszerint fizetésemelést kér, mert különben. A Showtime egyelőre úgy van vele, hogy megnézi, blöfföl-e a színész, és nem…..
comment:com Véget ért a Médium 2011.01.23 11:30:00
Hét évad után véget ért Patricia Arquette főszereplésével készült A médium című misztikus sorozat. Január 21-én vetítették az utolsó részt a CBS-en. Ebben az évadban az eddigi 22 rész helyett már csak 13 futott. Spoilereket itt lehet olvasni.A valós történet ihlette…..