Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanszék

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
tanszék 2011.07.01 18:43:06
@aritus: helyes, le a kommentbűnözéssel! szorgos népünk győzni fog!!
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
tanszék 2011.05.23 09:29:58
@okostojgli: ez Isten akarata, ha Ő több hívő katolikus ( és nem pe**fil!!!) pedellust szán Mária országának, akkor azt mindenkinek el kell fogadnia! Természetesen magáért a buja hedonizmusért nem érintkezünk testileg a nejemmel, kizárólag, hogy újabb igazhitű katolikusokat adhassunk ennek a nihilista világnak.
tanszék 2011.05.23 13:25:11
@okostojgli: úgy látom tojgli, te vagy itt az agy, a trolldivízió vezetője. tóta örülhet, hogy csak te vagy az egyetlen olyan követője, aki még a klerikálisoknál is ostobább. egyébként abból, hogy azt írod isten húzzon a faszára, az pont nem azt jelenti, hogy ez isten akarata, te kis Spinoza.
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
Varánusz Dackorszak 2011.05.11 06:09:00
Háromszor veri ezt kendteken vissza Lázár Jani! - ez lehetne a jelmondata a lassan bohózatba hajló 98%-os különadó törvénynek, amiben kormányunk kiéli magából a kései dackorszakát. Isteni szerencse ebben az esetben, hogy a női nem kevésbé reprezentált a kormányban, mert…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Egy korábbi hozzászólásomban azt írtam, hogy "...a Medgyessy-Gyurcsány kormányok teljesítménye az elmúlt húsz év legrosszabb teljesítménye volt. Pont. Nincs de, nincs egyrésztmásrészt, mihezképest. Abszolút rossz volt, ever. Személy szerint kétlem, hogy a következő húsz…..
Ez nem lesz egy pc poszt. A svájciakról szól. Vagy inkább Svájcról. Páran nem fogják szeretni. Én is elhatárolódom tőle.Történt pár hete, hogy megpályáztam egy külföldi állást. A helyszín Svájc. Focitörténelmi sorozatunkat követő olvasóinknak csak mondom: Az…..
Varánusz Koldusopera 2011.04.08 06:09:00
"S ha fizetett, szóltam a búcsunál:Uram, jöjjön csak el, ha újra áll.S elmúlt egy év, elmúlt a nyár, a télHisz mind igy él, ki bordélyházban él."Orbán Viktor tegnap nagyon szépen beszélt az OECD előtt a magyar gazdaságról. Büszke voltam rá, tényleg. Tudott olyat…..
tanszék 2011.04.08 10:44:22
Varánusz Orbán célkeresztben 2011.01.19 08:00:00
Ma délelőtt az Európa Parlamentben a magyar elnökség tervezett programjáról beszél Orbán Viktor. Ha hagyják. Mármint szóhoz jutni. Meg a programunkról beszélni. A milyen forrón esszük ezt a kását ideje ez, amit vagy le tud hűteni Orbán fogyasztható hőmérsékletűre, vagy…..