Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tilakoid

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rájöttem, hogy van ez az elfeledett blog és arra is, hogy csak ezeket elolvasva egy eléggé összezavarodott egyénnek tűnhet az írója most egy úriemberrel találkozom a csajszim - aki már nem lesz az szerintem - pár száz km-re pihen egyelőre a hennát vakarom a kezemről sajna…..
Az évszázad végére minden bizonnyal a tengerbe vész egy teljes kultúra, több ezer ember otthona, az egyedálló szépségű Kuna Yala szigetcsoport. Az őslakosok kitelepítését 2012 nyarán kezdték meg. Miután elolvastam az NBC riportját az volt az érzésem, érdemes lenne…..
rámírt a közösségi oldalon egy hónapja nem írt mindegy, barátja van és én még rá is beszéltem anno annyira szeretem, hogy úgy éreztem nem lehetek önző és akarhatom magamnak ha van esélye normális életre egy fiúval csak nem értem miért sírom el magam itt meg ha…..
az a nagy bizonyos gödör, aminek nem tudom melyik részén vagyok, de őszintén remélem, hogy az alján már túl minden nap egy szenvedés talán sose lesz vége? minden eszköz bevetése kiáltás a…..
kibaszottul, kurvára elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
tegnap is együtt voltunk és nihilista életérzések illetve semmilyen érzés nem bújkált bennemrossz voltaztán lent a rr-ben volt egy pillanat, amikor azt hittem megszakad a szívemelöntött valami érzés, ami jó volt és legszívesebben odabújtam, öleltem, csókoltam volnaodabújtam,…..
nem érdekel, hogy ki mit mondd, giccses, gagyi a sorozat vegy akármi, de ezért a nőért odáig meg vissza vagyok :) és rá kellett jönnöm, hogy ő (a karakter) én vagyok, voltam 10 éve és most ennek a hatása ami most van...............
nem tudom mi vana sulit elcseszem, az agyam elszálltcsak egyre tudok gondolniúgyhogy megpróbálkozom egy húslevessel, drogok és szex helyett................sex, drugs and r'n'rollegyedül nem olyan jó .....................
nem tudok aludninem vettem be a Risperdaltelegem van belőlefelbontottam a sokéves tokaji aszút, de pezseg a bitang, így nem is ihatokbosszant a leányzó is, akivel 7 órát dumáltam szétfagyva szombatonnem ő bosszant, hanem a helyzetkét  korlátolt nyúl a szigeten, ami…..
a helyzet romlottmunka: nincsbősz orosz: elváltak útjaink csúnya körülmények között októberben, miután két hete befeküdtem egy rehabra. kedves húzás volt.utóbbi 4 hónap: rehabnak nevezett pokol, ahol miszlikre szedtek, feljöttek a durva dolgok, gyógyszer nélkül, alvás nélkül,…..
undorító volt a mai napUNDORÍTÓhányingerem van és elegemokádéklehet jobb lett volna magam kicsinálni még annak idején, most nem kéne ilyeneket átélnem.....de legalább a messziről jött nő hazalátogatott és röhögtünk kicsit..
nohát itt ülök a koliban egy növényszervezettan vizsga után (hibátlan bakker) és egy kémia vizsga előtt. az igazán felemelő ebben az, hogy a holnapi kémia vizsgára ma délután van időm tanulni. mondjuk félötvanmárámdekirály. baromira nincs kedvem tanulni. legszívesebben…..
gondoltam annyi sok sz.r blog létezik, miért ne foglalhatnám én is feleslegesen a tárhelyet.az unalmat garantálom, szappanoperába illő egysíkú magánélet, némi terrorral; eseménymentes munka-tanulás-összeroppanás :)ez itt a próba helyea blogoldalról való távozás után…..