Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xdarkx

28 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
xdarkx 2011.05.12 20:07:01
@Loller1002: akkor másik ok: nem jó a gépünk annyira
xdarkx 2011.05.12 20:49:16
@eXertee: igen erre én is rájöttem 3. videóban már nem lesz rajtam. több infó lesz ezt én az életemre esküszöm de hogy nm hülyéskedjük el azt nem tudom... azért lett ilyen újjnyi kevés a értékelés mert a kamerának a memoja tele van azt megfogjuk csinálni és sokkal több idő lesz mindenre.
 Sziasztok!Ezt is közösen írjuk csak nem jutott eszünkbe semmilyen cím úgy hofy én találtam ki. Valószínűleg 05.20.-n lesz fent a 3. videó és 05.21.-n csináljuk a 4. videót. Ez csak akkor lesz ha minden úgy alakul ahogy kell. Na de még valami 05.12-n a Rossz Pc Junioroknál is…..
Sziasztok!Itt van gy videó amit felszeretnénk rakni. Hogy mi ez a videó: tarataratara(dobpergés) igen ez a második videónk. Huhú. A youtube-on nézhető meg, meg itt fel is rakjuk: Ez lenne az. Na de búcsúzunk. Sziasztok! ja és már a harmadik is megvan csak még meg kell szerkezteni…..
Sziasztok!Holnap azaz pénteken 04.28.-án vesszük fel a következő videót. És a játék megint kocsis megint a sorozatba tartozik. A második adás biztos fent lesz holnap a harmadik....... lehet megint ugyan az lesz nem tudjuk, majd meglátjuk. Na de ez öröm+öröm= vidámsággal tölt el…..
Sziasztok!Nem elég, hogy gyászban vagyunk a PS2-s adások miatt még a Mozimánia is itt van a nyakunkon. Ígértük de nem csináltuk hát nem úgy alakultak a dolgok. De most semmit nem tudunk úgy hogy ne várjatok sokat. Ennyit akartunk írni na de Sziasztok!..
Sziasztok!Nem jó hírünk van. Nem tudjuk mikor lesz a következő forgatás. Akkor lesz a 3. adásunk és egyben vele felkerülne a 2. is. De hogy mikor lesz nem tudjuk. Azt se tudjuk mikor lesz a Mozimánia első része úgyhogy most "válságban" vagyunk. Na de nem terhelünk titeket…..
Sziasztok!Mint láttátok nem csináltuk meg az első mozimániát. Hát igen mégse sikerült úgy ahogy elterveztük de se baj. Hogy mikor lesz nem tudjuk majd egyszer, de ha lesz úgy is írunk. Na de addig sziasztok...
Hát ez csak egy amúgy-s bejegyzés, mert hát nincs sok hír. Hát egy talán lesz: pénteken fogjuk lehet megcsinálni végre-valahára a 2. videónkat. A másik hí Mozimániás úgy hogy azt ott fogjátok olvasni ha olvassátok. Na, de ennyi volt mára. Sziasztok!..
Sziasztok!Ez azt jelenti, hogy holnap vesszük fel az első Mozimániás adást. Az alany egy paródia lesz. Kb. ennyi itt is fent lesz és a Mozin főleg. ..
Sziasztok!Ez azt jelenti, hogy holnap vesszük fel az első Mozimániás adást. Az alany egy paródia lesz. Kb. ennyi itt is fent lesz és a Mozin főleg. ..
Sziasztok!Kész van az új rovat, vagyis a Mozimánia. A linkblogban tudjátok majd elérni, vagy a http://mozimaniadarkokkal.blog.hu-n. Na sziasztok!..
Mozimánia Dark tesókkal Első 2011.03.26 13:57:04
Sziasztok!Ez az első bejegyzés. Itt mint a leírásban is láttátok a Dark tesók azaz: Darkslider és Darksoul csinálja.Itt új és régi filmeket fogtok látni amit elemzünk, és vagy ajánljuk. Na ennyi volt mára sziasztok!..
Sziasztok!Az új rovat hétvégén fog elkészülni, hogy mikor nem tudjuk mikor lesz kedvünk. Neve: Mozimánia. Ez azt jelenti, hogy filmeket fogunk elemezni. Aztán a második videónkat nagyon szeretnénk csak még mindig nincs időpont mikor lesz meg.Na csak ennyi lett volna sziasztok!..
Sziasztok!Hát a címből nem sokat tudtatok meg de nembaj. :) ez a smileyli azt jelenti, hogy jóhírünk van. Csinálunk majd egy rovatot.Hát, hogy mikor azt még nem tudjuk sok erőbe fog telni, majd írunk ide. :( ez a smileyli azt jelenti,hogy a második videónk még mindig nincs kész.Na…..
PS2 játékok Dark tesókkal Zene 2011.03.17 18:12:41
Sziasztok!Ez egy rövid bejegyzés lesz. Arról szól,hogy mi csinálunk egy zenét. Rappet.Nem lesz profi szintű de azért reméljük tetszeni fog.Ja és csak hangfelvétel lesz.Sziasztok!..
Sziasztok!Télleg és ezt a LEGKOMOLYABBAN mondjuk, hogy nem tudjuk mikor lesz meg a 2. videó. Pedig szerintünk nagyon jó lett csak egy kicsit kevés adat szerepel benne. :( De télleg egyszerűen nem tudjuk mikor lesz meg. Hát mindegy ha kész lesz egyből felrakjuk ide. Ja és az indán is…..
PS2 játékok Dark tesókkal Videó 2011.03.08 15:59:00
Sziasztok!Most hát ugye felvettük a videót csak van egy kis probléma. Ezt most nem közöljük veletek. De ez csak azért fontos mert később lesz csak fent a második videó.Na sziasztok!..
1. Barbárfivérek- Ábécédélet2. Children of Distance- Emlékezz rám3. Animals Cannibals- Északon délen4. Eminem- Not afraid5. B.O.B.- Airplanes6. Majka- Ilyen a box7. Anonim mc- Jövőkép8. Bon Jovi- It's my life9. Horus- Hát ez fasza10. Eminem & Rihanna- Love the way a lie..
1. David Archuleta- Zero Gravity2. Bruno Mars- Grenade3. Paramore- Ignorance4. B.O.B- Airplanes5. Eminem- Not Afraid6. Feel like a monster7.Eminem & Rihanna- Love the way a lie8. Düki- Tedd fel a kezed9. Bon Jovi- Livi on the player10. Bon Jovi- It's my life..
Sziasztok!Hát most míg el nem jön a 2.rész addig egy meglepi lesz. Márc. 5. és 6.-án zenei ranglista, márc. 12. és 13.-án játék ranglista. Szóval ha kíváncsiak vagytok mi a kedvenc zenénk vagy játékunk (persze ps2) akkor nézzétek a blogot.Na sziasztok!..
Na sziasztok!A következő alany (játék) egy autós játék. Minden évben jelenik meg része. Hát,hogy híres-e vagy nem?.... hát igen híres. Hát nem tudom mit lehetne most még leírni mert hát nem mondom el hogy melyik játékról van szó. De szerintem szotyihéjban ennyi elég. (Tudjuk,…..
Sziasztok!Hát mint a címben is olvashatjátok ez egy sokat mondó bejegyzés lesz. Hát az első és legfontosabb talán, úgy döntöttünk DarkSoul tesómmal, hogy darkkiller nem fog bemutatni játékot, magyarul kirúgtuk. A második ez is fontos: Márc. 7.-én lesz a következő forgatás ami…..
Sziasztok!Kész van csak egy baj van: két részben van egy videó. :(Na de itt van:  Elküldjük majd ugye a rossz pc junioroknak és reméljük ott is kint lesz hamar...
Nagyon rossz hírünk van:Több időbe tart a videó szerkesztés.1. Mert a movie makerba át kell kompozálni.2. De a Total Video Converter már nem ingyenes.3. Ezért találnunk kell egy olyan programot ami olyan mint a Total Video Converter.Aki tud ilyen programot írjon a…..
Szevasztok!Jó hír: Megvan az első videó.Márcsak megszerkeztjük és felrakjuk ide meg a youtube-ra meg a Rossz PC Juniorra.Hát ez csak ennyi volt.Sziasztok!..