Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mardu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A crossover zenék kétségtelenül a kilencvenes években élték virágkorukat. Az első fecskék közé tartozott a kaliforniai Rage Against The Machine, sőt a lelkesebbek a rapmetál alapítóinak is nevezik őket. Az érdemük azonban nem szimplán az, hogy házasítottak két amúgy nem…..
Még a novembernek sincs vége, de a brit NME zenei magazin máris összeállította az idén megjelent lemezek legjobb 50-es listáját, amelynek az első helyét az ausztrál Tame Impala Lonerism című albuma szerezte meg.  Angol lap révén főleg a könnyedebb gitárzenék és a…..
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
Ezt az óvatosan, nagyon oldalról renderelt hardverszintit, a Komát a tervező, az Eowave már majdnem kész termékként hirdeti blogokon. Igazi analóg bassline-szinti lesz benne, tizenhat lépéses szekvenszerrel, amely a hangmagasságon kívül még három paramétert meg tud majd mozgatni.…..
Mardu 2011.07.27 18:41:21