Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catfishhunter

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Visszaállítás 2011.02.03 18:00:18
Mégegyszer elnézést kérünk a ma reggeli gubanc miatt.Köszönjük az iwiw-es applikáción keresztül elküldött korrekt hibajelentéseket, sikerült végére járni a dolgoknak.A tanyákban keletkezett hibát csak úgy tudjuk kijavítani, hogy időben visszapörgetjük a tanyákat 1 nappal.…..
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
catfishhunter 2011.01.27 09:58:51
@Élő Flóra: Teljesen igazad van!:)
Eddig nem magamban kerestem a hibát, hanem a játék hibáira koncentráltam. Ez is olyan mint minden más (pl. az alkotmány:))egy tollvonással megoldható, vagy leszarható. Ha nem oldódik meg tavaszig, a jó idő biztos megoldja....
Már biztos sokan elgondolkodtatok rajta, hogy miért is játszunk ezzel a primitív játékkal....szerintem az okozza az izgalmat, hogy mindig reménykedünk, hogy talán most nem omlik össze, talán most működik, talán most.....olyan mint egy szerencsejáték...:S
catfishhunter 2011.01.28 22:25:31
@mamba: nálam csinált olyat, hogy ha megköszöntem szépen a kapott ajándékot, azzal le is tudtam az az napi ajándékozást....
...lehet, hogy nálad is ez történt, próbáld ki, ha megköszönés előtt a listán van és utána nincs....akkor ne köszönd meg szépen!
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
catfishhunter 2011.01.28 13:34:38
@mamba: Te is kaptál valamit?
Vagy még nem mered megnézni?:-)
catfishhunter 2011.01.28 14:18:36
@mamba: aha...
akkor akitől sokat loptak és még nem tért észhez, az beszopta a kárpótlást:S
catfishhunter 2011.01.28 17:38:51
@mamba: a lényeg, hogy én kivételesen nem szívtam meg, bár akkor lenne teljes az örömöm, ha vesztettem volna 6 parcellát.....
akkor meg tudnám csinálni a flancos gazda II-t....:S:)
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..