Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastiano

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!” – ez a mondat csapódik egy fülig szerelmes srác arcába egy léha csajtól. A srác a neten próbál szerencsét, több-kevesebb sikerrel. Az első csaj feledhető, a…..
Bastiano 2011.02.22 17:21:26
@phaszfej: igen, valahol sajnos igazad van, s manapság már én is inkább ebbe az irányba huzok. Ugyanakkor valahogy nem annyira érzem magaménak ezt a stilust. És tényleg a legnagyobb bajom most azzal van, hogy nyitni nem tudom, hogy hogy kell, illetve, hogy hol. Bár lehet már a BÁRHOL szinten leszek pillanatok alatt és odalépek csajokhoz simán az utcán is akár. Maximum lefujnak, megrugnak párszor :)
Bastiano 2011.02.22 17:47:21
@phaszfej: eros szavak, de részben igazat is kell hogy adjak.

@Flava Mo: a konyvtár nem rossz otlet, lehet felkresem hétvégen az egyik helyi egyetemet. Sajnos itt angol foldon elég kevés szép, csinos lány van. Inkább borzalmasan csúnyák szegények :)
Bastiano 2011.02.22 20:32:20
@manager2008: hehe, nem rossz. Itt az egyik helyi kolléga sem értette, hogy mi a bajom kapcsolatteremtéssel. Az tippje az akcentus kihasználása, meg hogy totál idegen vagyok. Pl. miért ne lehetnék pilóta, aki csak pár napot van a városban. Egy haverral meg rögtön megvan a másodpilóta is. Az iraki veterán is elmegy itt, de ahhoz mondjuk nem ártana tősgyökeres britnek lennem.

Amúgy köszönöm a tippeket.
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..
Bastiano 2011.01.14 12:48:30
@pistola:
Azert Izland peldaja teljesen mas. Abban viszont igazad van, hogy Magyarorszagon is ki lehetne hasznalni futesre a termalvizet. Csak mint mindent ebben az orszagban, ezt is rossz oldalrol kozelitik meg, es inkabb villamosenergiat szeretnenek eloallitani. Amire viszont ostobasag ezt a vizet felhasznalni. Sot, legjobb tudomasom szerint nem is lehetseges, mert ahhoz nem eleg meleg. Furdok fenntartasara es futesre viszont hasznalhato. (elnezest az ekezetek hianyaert)