Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsoborso78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Laci IGOR -> Pa-raszt?? 2011.07.22 10:00:00
Hát jó értelemben véve biztos. Nekem személy szerint legalábbis nagyon bejön az amit az Igor csinál. Igen, ez a zenekar neve. Pó bácsi és Marci a két tesó a HAW zenekarból hívta életre a bandát. Nem igazán ismerem a háttértörténetét a zenekarnak. Nem is biztos, hogy fontos. A…..
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
orsoborso78 2011.03.02 11:01:09
@Customi: na ez a gáz, mert akkor mi lesz? Én is ettől félek. Már 10 éve "fel kellett volna" robbantani a parlamentet, annyi ott az inkompetens bunkó. De még mindig semmi alternatíva...:-(. Ha nem mennek el szavazni, akkor ezek maradnak? Ezek??!!
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
orsoborso78 2011.02.28 09:52:03
@Akos75: de a több ezer munkavállaló, aki ott dolgozik, itthon fizeti be a számláit, iskoláztatja a gyerekeit és eszik. tisztességesen bejelenti, megfizeti az alkalmazottakat, juttatások...stb. De egy szemét ez a multi!
A Magyar Prevenciós Alapítvány -ra rebrandelt Drogmentes Magyarországért Maratonok weboldalán találtam ez:http://www.drogmentes.hu/miniszteriumok+es+orszaggyulesi+kepviselok+levelei+2.html Remélem, hogy csak vmi osztályvezető válaszolt udvariasságból....A Drogmentes Maraton…..
orsoborso78 2011.02.04 14:05:26
@Ammónia73: a beck & partners nem fejvadász cég? úgy hallottam ilyen cégeken keresztül fogják be az embereket. miután interjúra behívják őket, közlik velük, milyen fejleszteni való terület van a személyiségükben. Innentől egyenes út a tanfolyamok felé. valaki meg tudja ezt erősíteni?
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..