Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paczy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a minap a Népszavában egy nagyon vicces interjú valami Tóth Bertalan nevű szocival, aki állítólag az MSZP frakcióvezetője. Kiderült, amit eddig is tudtunk, hogy ezek még mindig nem értik, hogy miért verte őket zsinórban 3. (HARMADIK!!!) alkalommal szarrá a Fidesz. És hogy miért tartanak a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
paczy 2011.09.10 23:38:38
@karikaV43: Ezt nemértem. Ezekszerint szerinted baj, hogy európában mindeütt van tandíj, csak nálunk nincs? És nemértem pontosan milyen magyar szar diplomáról beszélsz. Rengeteg tökfölösleges egyetemista és számukra kitalált szak van az igaz, és ezzel értékelődik is le a dolog, dehogy a magyar egyetemek szarok, az azért enyhe durva általánosítás.
Egyébként meg sosem értettem miért rinyál folyton mindenki, hogy dehogy ő nem akar fizetni az egyetemért és ingyenes egyetemet akar stb. Az egyetem sehol - még Magyarországon - sem ingyenes. Max "államilag finanszírozott", vagyis az állam fizeti, akit pedig többek közt én fizetek, vagyis bár közvetetten, de mindenki fizet az egyetemért.
paczy 2011.09.11 10:04:03
@Alikam: @karikaV43: érdekes, akik körülöttem mostanában végeztek, azok egyike Kanadában, másik Törökországban, az USA-ban, Ausztráliában, Afrikában és hasonló helyeken, szerte a világban dolgoznak...denagyon szar ez a magyar diploma, sehol se ismerik el..
paczy 2011.09.11 15:33:28
@Alikam: ELTE ttk-n geológián végeztek. Nyílván nem egy tanítóképzőről beszélek, vagy egy hatszázhuszadik btk-s szakról ahol végeznek évente nemtom hányszázan, pedig alig van szükség 1re. De elsősorban csak a saját környezetembe látok bele, ott viszont, bár vannak problémák, azt nem állítanám, hogy jajjdeszarok ezek a magyar egyetemek, és bezzeg a ha átlépem a határt már csak olyan egyetemek vannak ahol diploma utána milliomos állások közül válogatok. Voltam én is "nyugaton" és a nagy különbség nem is az ilyen-olyan oktatásban, meg munkákban van, hanem abban, hogy itthon bármi történik a sajtban csak a lyukat veszi észre mindenki. Elég szomorú.
Senki nem csinál semmit, az a biztos, úgy nem lehet elrontani - ez a filozófia érvényesül a mai Magyarországon. Ha valaki bármit tesz, az gyanús. Miért akar ez jót? Mi a mögöttes szándék? Elképzelhetetlen ebben az országban, hogy egyszerűen csak jót akar az ember. Nem akar…..
paczy 2011.06.11 13:12:44
@zerge gorilla: ez egy lájk:)