Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fornit

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan, ugye, a szépségverseny-effektus, amikor a fókákról és az esőerdőkről kérdezgetik nagy nyilvánosság és ezerwattos lámpák előtt a rommá sminkelt szépeket, és ettől azokból is elmúlik minden gondolat, akiknek amúgy van? Feltehetően az alábbi videó szereplőjének is…..
Fornit 2009.02.06 18:50:14
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..
Le a kalappal a srácok előtt, elmentek a rádióba és névvel, lakhellyel (később arccal) vállalták a lőcsük hosszát mélységét. Nem is tudom, hogy nekem mennyi idő kellene ahhoz, hogy feldolgozzam azt, hogy bébipöcsöm van (félreértések elkerülése végett nincs az, de hívjatok…..
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Fornit 2008.03.20 07:16:02
Kiváló pletykát hallott a Homár holtbiztos, a MOL székházában ülő forrásból, de szokásunktól eltérően ellenőriztük is. Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója eszerint prezentációt készül tartani egy belső céges eseményen. Egyszeri előadás lesz, amit az…..
Ez az edényszárító azoknak készült, akik egy csepp vizet sem hagynak kárba veszni. Az elmosogatott, vizes edényeket elhelyezzük a szárítón, a víz pedig az alatta lévő virágra csepeg. Nemcsak környezetbarát, de szép is. A Yankoo Desingtól. ..
Fornit 2007.11.04 06:26:25
Ez egyszerűen csak egy elb@szott kaspó!!! Hahó! Jézusom, edéynszárító....ennyire nem lehet a bigyo.blog....
Ha már így felkapták autós fórumok egy régebbi posztomat, melyben egy mentő átlagos, budapesti útját mutattam be, íme még néhány videó arról, hogy a világ más tájain hogyan viszonyulnak az autósok a mentőkhöz. És még egy magyar videó: Jöjjenek a világ mentősei,…..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
A Szomszédok sorozat számos emlékezetes momentumot tartogatott lojális nézőinek. Az egyik legjobb, vagy a legjobb jelenet az volt, mikor éjszaka, abban a presszóban, ahol Alma dolgozott, záróra után beszabadult egy csomó bűnöző bulizni. Inni arra, hogy közülük sokan "ma…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Új MÁV blog De jött a távirat 2007.09.19 09:32:53
Na eztet nem szeressük, de tényleg. Szia!   Már egy ideje érlelődött bennem, a MÁV ma gondoskodott róla, hogy legyen időm megírni... egyébként gratula az oldalhoz! kiemelten közhasznú   Amikor a füstös Budapestről a gyermekek végett Vác környékére, az…..
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
"Ezt gondolom a BKV azoknak az utasainak szanta, akik az ajtobezarodasuk utan inkabb bekusznak a jarmube, ami ugyebar mar egy masodik utazasnak szamit, es igy komfortosabb jegyet lyukasztani torott/terdig kopott labakkal" - írja Darwin Díj. Ezt bevallom nem értem, az eszköz amúgy…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..