Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras3

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy olyan megérzésünk, hogy ebben a fordulóban az Inter akkor sem kap tizenegyest, ha a hátvédek segédeszközöket is segítségül hívva Cruz kitépett lábával akasztják Ibrahimovicsot a büntetőterületen belül, ugyanakkor azt is gondoljuk, hogy kiállítani sem fognak senkit…..
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
A véletlen segített hozzá, hogy megismerhessem a fenti dalt és ezáltal előadjót. Még friss az emlék, pár napja töltöttem le egy Dimitri From Paris mixet, aminek a végén - amolyan ráadásként - pakolja fel a disco királya ezt a lemezt. Közvetlenül egy 10 perces Marvin Gaye után,…..
1986, Chicago, Larry Heard. Két évtizeddel ezelőtt kezdte a jazz és r'n'b zenész Larry Heard a maga útját keresni a születőben lévő house forradalomban. Ez olyannyira sikerült is neki, hogy a mai napig az egyik legnagyobb inspiráló ikon a szcénában. Igazi zseni, képzett…..
Can U feel it? Inizio 2008.01.01 14:44:00
Szeretném megosztani a zene világában tett kirándulásaim tapasztalatait minden leendő olvasómmal.Sajnos időnként már magam sem vagyok képest a lépést tartani, így ezeken az oldalakon próbálok majd meg dokumentálni mindenfélét.Fussunk is neki, hamarosan írok a blog…..
Miután a szavaztatás ezekben a pillanatokban válik divatossá, mi sem maradhattunk le a „zinternet” eme csodálatos lehetőségéről. Elkezdtük kiírni a mi szerény kérdéseinket és egyelőre tetszik, hogy van hajlandóság a nyomkodásra. Persze soha sem lehetünk biztosak az…..
Az olaszok tudnak sorsolni, kérem szépen. Itt van nekünk a Serie A utoló idei fordulója, mielőtt tehát három teljes hétre elvonulnának a csapatok, gyorsan eldöntik a 2007-08 bajnoki kiírás jelentősebb kérdéseit. A helyzet ugyanis az, hogy a Fiorentina kiszállt az aranyért folyó…..
Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
Szikrázott a semmi magyar futballexportunk vándor-járókeretes alanyainak előadásában. Olaszországban hatan hoztak össze hetvennégy játékpercet, Angliában Ferenczi bólintott egy lesgólt, a németeknél Hajnalt élve boncolták, az igazi azonban a területvédekezés apostolának,…..
andras3 2007.11.16 20:25:17
talaltam egy serse cosmi interjut (brescia edzoje), amiben nyilatkozik magyar jatekosairol is:

www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=60952

vass adirol a hamsikkal valo osszehasonlitasban beszel, bar inkabb csak annyit jegyez meg, h hamsik igazi klasszissa fog erni - sajnos mar nem bresciaban. tulajdonkeppen a mi fiunkat tartjak az orokosenek.

feczesinrol pedig konkretan azt mondja, h lucarellire emlekezteti! nagyon sokat fejlodott, miota kikerult hozzajuk, de meg sok rutinra van szuksege. viszont o is egy olyan jatekos, aki feljutashoz segitheti a gardat.

"Megérte? Félig halálra rugdostak, szétvertek, rémálmok gyötörnek. Az egyik harcos örökre távozott. Bright hét évet kapott. A tökömet úgy szétrúgták, hogy hetekig max a balhét tudom kiverni. Mindezek után az embernek fel kell tennie a kérdést: megérte? Baszod, hát…..
andras3 2007.11.14 13:07:38
jopar evvel ezelott, amikor mar kifele tekintgettem az altalanos iskolabol, par ismerossel mi is fontolgattuk, h uj szint viszunk a hazai szurkoloi eletbe. tervezgettuk, h milyen lesz a draperia, stb. addig termeszetesen a nagyokkal jartunk a meccsre, probaltunk minden idosebbektol szarmazo mintat leutanozni es mi is felnoni ezaltal. mert igaz ember csak az lehet, aki tobbedmagaval uvolti az ejszakaba, h 'aki nem ugral....', stb. nekem mar kezdetben is gondot okozott, h ne a palyara figyeljek, amikor a masik csapatot ocsarolom:) egyszeruen a foci erdekel, ez a bunom.
tovabbra is felugrom a helyzeteknel, anyazom a birot, ellenfel jatekosait, de rohognom kell, ha elkepzelem magam dalokat enekelve a lelaton.
kb 14 evesen van ennek romantikaja, de mi visz ra felnotteket erre a (bocsanat, de) bohockodasra? mai fejjel ugy latom, h a foci (es egyeb sportesemenyek), csak urugy. a lelaton mindenki egyenlo feltetelekkel indul, es ott konnyen magasba emelkedhetsz, ha eleg hangos vagy, eleg kemeny vagy, eleg gyakran kuldod el a kurva anyjaba az vendegszektorban helyet foglalo alsobbrendueket. kompenzalas. benito torteneteben nemzeti keseruseg van kompenzalva. a szurkolo tomegbe verodve a karhatalom ellen kompenzalhatja alarendeltseget (kozos ellenseg a hatalom, ami baratokka kovacsol ellensegeket). mindenkinek szuksege van ra legbelul, h kulonb legyen, mint a tobbi. ha szarul megy a munkahelyen, az iskolaban, a szerelemben, a meccs mindig ott lesz, h kompenzalhasd. vagy megprobalhatsz tobbet telejsiteni a munkadban, jobban tanulni - de ez ketsegtelenul a nehezebb ut.
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.14 09:09:00
Portia de Rossi, a Kés/alatt új évadának egyik fontos új szereplője kijelentette, hogy a sorozatban nem magát alakítja, hanem egy egyszerű, mezei leszbikust, és kész. Ellen DeGeneres csaja (?) azt is megjegyeztte, hogy a sorozatban alakított karakternek elég sok mindent el kell tűrnie…..
Nehéz fociról írni bármit is ilyenkor, nem is tesszük. A forduló mérkőzései közül hármat egyébként sem játszottak le a 28 éves Lazio-szurkoló, Gabriele Sandri tragikus halála miatt. A körülményekről egyelőre elég keveset lehet tudni, a rendőrség ma reggeli…..
Rohadt hideg hétfő este elé nézünk, ilyenkor marad a forrralt bor, vagy a meleg kakaó, esetleg egy sör, de ha már, akkor inkább az Unikumot javalljuk, ha abból lezúz az ember egy fél litert, talán el tudja viselni Győzike újabb egyórás üvöltözős-kurvaanyázós kalandját, nem…..
andras3 2007.11.12 17:21:46
A fellegek közt trónoló Úr (kell –e mondanom, hogy az olasz foci a kedvence, más magyarázat nincs rá, miért alkotta Materazzit) szívének legkedvesebb országára veti minden létező tekintetét a hétvégén. A gépjármű-tömeggyártás és a háborúskodás nem megy talján…..
Őrségváltás a tabella élén, szomorkodó újoncok és feltámadó esélyesek felbukkanását jelezzük előre azoknak, akik még mindig hisznek nekünk. A mai esti szuperkupával melegítő Milan hétfői rangadója előtt is rengeteg izgalmas kérdésre kapunk választ a hétvégén, melyek…..