Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsa71

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyaralásom során sok érdekeset láttam, többek között a következő két kínai gördülő talpú szandált, melyeket a Siófoki Aranyparton kaptam lencsevégre. Korábban már írtam ezekről a termékekről, aki részletesebb elemzésre vágyik az olvassa el azt a cikket.  Ne…..
zsuzsa71 2011.01.13 18:45:10
Üdvözlöm azokat, akik ezeken az oldalakon keresztül szeretnének némi infokat gyüjteni a gördülőtalpas lábbelikről.
Én a személyes tapasztalatomat szeretném megosztani másokkal is, főként azért, mert ahogy olvasom a beirásokat, azt tapasztalom, hogy valaki vagy az eredetit hordja, és azt "isteníti", vagy aki pedig az utánzatot hordja, azt dicséri. Pedig itt az lenne a lényeg, amit az egyik úr leírt, hogy eredetit hord, és felvett egy cipőt a kinaiban, és tapasztalta, hogy kemény. Szóval én is így jártam, ugyanis 56000 ft-ért vásároltam 2009-ben egy szandált, amit imádok, és mivel fodrász vagyok, nap mint nap tudom ennek a fantasztikus lábbelinek az előnyeit élvezni. Korábban nagyon fájt a jobb lábam, a talpam, és a lábfejem, de most már semmi bajom.
Időközben, mivel annyira megszerettem a szandált, és éreztem az előnyeit, szerettem volna egy másikat is, de nem akartam rá ennyit áldozni, úgy voltam vele, egy kinai utánzattal bepróbálkozom. 4500 ft-ért vettem egy balerina fazont a kinai piacon, de szomorúan tapasztaltam, hogy bár külsőleg esztétikus /már amennyire ezek a fazonok lehetnek/ de egy teljesen rossz konstrukcióval találtam szembe magamat. Nem lehet benne gördíteni, kemény, és ennek ellenére ha ráterhel a súly, süpped, tehát egész egyszerűen semmire nem jó. Ezért szerettem volna Önökkel ezt megosztani, mivel én egy időben hordtam /azaz hordtam volna/ mindkettőt. Ja, és még annyit, hogy karácsony előtt vettem egy bakancsot is, amit azóta is imádok. Szóval én mbt párti vagyok, és az is maradok, és remélem nem lesz vele olyan tapasztalatom, amivel ezt meg kell cáfolnom.
Üdv:Cs.Zs.