Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alegjobballas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Pro7Sat1-Tv2 tavaly indított és idén befejeződött műsorötlet-kutató versenyének európai nyertese, a Have A Nice Trip! című magyar produkció lett, erről már megemlékeztünk párszor, de most megint van apropója az új magyar sorozatnak, hiszen elkészült a pilot, amit a SevenOne…..
alegjobballas 2012.03.31 09:43:21
Az ausztrál színész a budapesti belvárosban, sarkában egy rajongójával futott. De ez nem egy igazi, hanem egy megrendezett szituáció volt a Lipton számára. A teamárka reklámfilmjében a városkép csodaszép, és nagyobb vonzerőt jelenthet a turisták számára, mint a direkt…..
  Tipp: XI. kerület, kösz! A werkfilmjét pedig a Szívlapát blogon találtam meg:     A kettő együtt óriási reklám, nem csak a Liptonnak, de Budapestnek is. Hurrá!   Frissítve: Mint Gyémánt Balázs a Facebookon jelezte, blogjában összeszedte a helyszíneket. Akit érdekel…..
Az Északi-sarkkör mellett fekvő város és környékének érintetlen természeti szépsége, hatalmas hómezői mindenkit lenyűgöznek.   Számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az ideérkező turistákat, kicsiket és nagyokat egyaránt. Kipróbálhatjuk a hórobogózást, a…..
via..
alegjobballas 2011.07.29 22:47:07
Van Goghról és popkulturális hatásáról:

www.alegjobballas.hu/?p=1375

A Csillagos ég tortából, tetoválásból, hotelszobából, ruhából, Barbie babából és Googledoodleből.

Video Provencről, ahol Van Gogh levágta a fülét és nézte a Csillagos éjszakát:

www.youtube.com/watch?v=okU_0l1YlZw