Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyongy49

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta élénken foglalkoztatja a hazai és nemzetközi közvéleményt a devizahitelesek megmentésére készülő újabb kormányzati csodaprogram. Vajúdnak a hegyek, de egyelőre nem szültek semmit. Helyette azt látjuk, hogy gigászi érdekek feszülnek egymásnak. A bankrendszer egyetlen…..
gyongy49 2013.08.06 14:25:53
@hiteltelen567: Egyetértek a hozzászólóval. Igenis, mondták, hogy a devizahitel kockázatos! Az vegye fel, aki abban kapja a fizetését!ne az adózók fizessék meg mások "bátorságát". Nagyobb, szebb lakást vettek, mint amit megengedhetnének maguknak- több árverési képen láthatjuk: szép , új, nagy konyha gyönyörű bútorokkal, ... ki meg hallgatott a "józan észre"- lakik továbbra is a panelben- én szeretem , így "becsomagolva" meg különösen- és spórolgatott tovább az új lakásra, nem szeretném megfizetni közvetve sem mások szebb körülmények közt lakását.
Ha nem gondolja át alaposan a kormány a döntést a devizahitelesek megsegítéséről, minden korábbinál nagyobb kárt okozhat a gazdaságnak, ráadásul bakot lőhet a választások előtt. Az urnákhoz ugyanis jövő tavasszal nemcsak a frankhitelt felvettek mennek majd el, hanem azok is akik…..
gyongy49 2013.07.25 08:34:41
@bda: Ha a bankokat nagy ívben elkerüli, akkor hol és mibe fektet be? :-)