Regisztráció Blogot indítok
Adatok
innovacio

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma David McCandless egy korábbi infografikáját szeretném figyelmetekbe ajánlani. Néhány érdekes statisztikai adaton keresztül mutatja be, hogy csökkentsd az esélyét annak, hogy repülőgép-szerencsétlenség áldozata legyél.Nagyításért kattints a képre!..
Mai kedvencünk ez az újonnan megjelent Mario Testino által készített fotó Kate Middleton-ról és Vilmos hercegről, akik néhány óra múlva már férj és feleség lesznek.Az eddig napvilágot látott fotók közül ez az abszolút kedvencem: kedves, vidám és már-már…..
Manzárd Café Edd meg Mona Lisát! 2011.04.29 09:30:00
Az angol pirítós művész, Laura Hadland pontosan 10.080 darab pirított toast, illetve normál kenyeret használt legújabb monumentális alkotásának elkészítéséhez. A 28 éves múzeumi kurátor, kenyérfetisiszta hölgy ezúttal Leonardo da Vinci Mona Lisáját varázsolta rá a…..
innovacio 2011.04.29 17:52:13
A tíz év kihagyás után ismét aktivizálódott Roxette elkezdte turnéztatni az idén megjelent Charm School című lemezét. A svéd duó Dél-Amerikában kezdte meg a koncertezést, de hamarosan átrepülnek Európába is, ahol új lemezük legjobb dalai mellett természetesen a régi…..
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
innovacio 2011.04.14 18:23:56
Július 3-én ismét Budapesten lép fel Seal. Az énekes közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, így ismét ellátogathat Magyarországra. Seal legfrissebb albuma Seal 6: Commitment címmel 2010. szeptember 17-én jelent meg világszerte, a nyári koncertet akár úgy is…..
innovacio 2011.04.11 19:00:45
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Amikor egy április 1-i hír úgy kezdődik, hogy itt ülünk a Carnegie Hallban egy konferencián, az első dolgunk legyen az évnek ebben a szakaszában, hogy megnézzük, van-e konferencia arrafelé egyáltalán. Persze a 9to5Mac nem szokott beszállni a vicces srácok közé (persze a nagyoktól…..
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Heidi, a két és fél éves oposszum különös ismertetőjele, hogy kancsal és olyan adatlappal rendelkezik a Facebookon, aminek rajongóinak száma hamarosan eléri a 100.000-ret. A nagy népszerűségnek örvendő állat jelenleg a lipcsei állatkertben diétára van fogva. Az új…..
innovacio 2011.01.13 15:05:04
ari
Alpesi sí vagy snowboard? Mindkettő, ez egy hóra való deszkaléc.   Az első ismert monosít Jack Marchand készítette 1961-ben, és 1964-ben megszerezte a szabadalmat is. Ennek ellenére a manapság ismert monosí nem az ő, hanem egy dél-kaliforniai szörfös agyszüleménye…..
innovacio 2011.01.13 11:19:16