Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab75

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
Gab75 2015.04.08 15:45:37
@enpera: nem vagy egyedul... de lehet mindjart kiderul, hogy naci legyek vagyunk
Gab75 2015.04.08 15:43:12
@Szelid sunmalac: Az a problema azzal amit irtal, hogy kiragadtal egy mondatot es azon porogsz, mikozben az a felvezetese volt a kommentnek. Ez kb az a szinvonal mintha en a neved fikaznam, hogy te aggressziv vagy igy ne szolj hozza a gyerekmesek temajahoz. Felreertesek vegett nem ezt teszem, csupan fel probalom hivni a figyelmed, hogy nem ertetted meg a kommentet.
A cikkiro fikazza azt, hogy sok 'lehetetlen' dolog van a meseben. Megegyszer lassan: a MESEBEN. Szerintem minannyian erezzuk ez igy onmagaban vicces. Na megyek megnezek egy Bogyo es Babocat (nekem Csiga Csaba a kedvencem) mert abban tobb emberseg van mint ebben a blogban.
Gab75 2015.04.08 15:44:56
@no-night: Nem ertem mi a baj a vereshurkaval...
A legynek tenyleg az a legjobb amit a legy eszik... bizom benne te nem vagy legy ;-)
Napi Maflás ÜTNI VAGY FOGNI? 2011.05.07 06:43:00
 Ütni vagy fogni? Örök vita. A Mafláson már több olyan mérkőzést láttunk, ahol judósok, sumósok csaptak össze mma-sokkal, vagy ökölvívókkal. Ezeken a viadalokon sokkal nehezebb megmondani, hogy melyik stílus győz, mint azt, hogy melyik versenyző. Az efféle vegyes rendszerű…..
Emlékszem, régén milyen áhítattal néztük az akkori mesterek gijén a fekete övet. A danfokozat elérhetetlennek tűnt, és az, hogy valakinek három, esetleg négy danja legyen…nos, az már a mesék világába tartozott. Úgy véltük, aki karatézik, az alapból legyőzhetetlen.…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gab75 2011.05.04 07:54:29
@Makkoshotyka: de a normal besorolas 90%ban a kovetesi tavolsagomba (fektavomba) tortenik. Ha akkor hirtelen fekezes van szepen felcsattanok a "normal besorolora". Attol, hogy az auto befert, meg elvette tolem a biztonsagos megallas lehetoseget. Ezert ker elnezest a besorolo. A savok kozott cikazo elmebetegek meg epp nem szoktak megkoszonni, hogy beengedik oket.
Gab75 2011.05.04 09:35:06
@alibiman: hat ez erdekes... meseld mar el mit csinalsz ha bejonnek eled? Veszfekezel? Akkor beled csattannak hatulrol. Lassito fekezel? Azert illik elnezest kerni, hogy lassito fekezesre kenyszeritek valakit. Sima gazelvetellel kezeled? Akkor bizony epp az altalam vazolt szituacio all elo, hogy az elotted sorban hirtelen fekezesnel jon a csatt... ezert koszonjuk meg, ha valakinek megesszuk a fektavjat sav valtassal. Nem azt irtam, hogy ez egy kezelhetetlen helyzet. Csak azt, hogy epp azert villogok kettot, mert tudom, hogy kicsesztem vele... vagy fekezesre kenyszeritettem, vagy egy olyan szituba hoztam ahol torhetunk ha elol gebasz van.
Gab75 2011.05.04 12:00:32
@alibiman: Hat en pont a masik csapat vagyok, aki legalabb az altalanos iskolai fizika oran figyelt: igy tudja, ha tolja az elotte menot akkor eselye sincs atlepni a fekre ha az veszfekezni kenyszerul (mert eldurran egy gumija vagy kiszalad ele egy gyerek takarasbol, vagy barmi mas..) Viszont epp ezt a biztonsagot vesztem el ha atsorolnak elem. Es bennem van a reflex, hogy a gazelvetel eleg. Mert az esetek 99,9%ban eleg is. De ha jon az a 0,1% mikor satuzik az egesz sor elottunk (pl kiszaladt egy gyerek, eldurrant egy gumi) akkor bizony csunya csattanas lehet. Amugy egy altalam nagyon kedvelt temat hoztal fol, koszonet erte. Valamiert Mo-on alandoan a gyorshajtast favorizaljuk, ahelyett hogy az aggressziv vezetest emelgetnenk a balesetek okai kozott. Gondolom, mert a gyorshajtas merheto es konnyen buntetheto.
A portugál botvívás, a jogo do pau eredetén mindmáig vitatkoznak a szakértők. Vannak, akik szerint Indiából származik, ugyanis a technikák egy része rendkívül hasonlít az ottani harcművészeti iskolák anyagára. Ők úgy gondolják, hogy a jogo do pau technikai elemrepertoárja a…..
Napi Maflás KONTRATECHNIKÁK 2011.03.10 07:48:00
Soke Kelemen István a magyarországi harcművészeti élet egyik legeredetibb figurája. Hosszú utat járt be. Judóval kezdte, majd a Haditorna Klub tagjaként folytatta, ahol elsődlegesen a középkori lovagi birkózással, harci technikákkal foglalkoztak. Itt találkozott először a…..
Már írtam a kínai birkózásról, a suai jiaoról illetve a hozzá kapcsolódó különleges erőnléti edzésekről is. Láttunk kínai MMA-t, ahol érdekesen keveredtek a jujutsu és a hagyományos birkózás elemei. A mai anyagban ismét kevert stílust láthatunk. Lehet…..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..