Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HippyCsab

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra tervezett konferenciára szép számmal jelentek meg a szakma képviselői és rajongói is. Tömött sorokban állnak továbbra isnaz érdeklődők a bejárat előtt, a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fordít a normális körülmények megtartása érdekében. Néhány…..
HippyCsab 2013.11.17 01:46:18
Végre egy profin elkészített és megküldött anyag. Ez igen! Nem bízzák a véletlenre a srácok, haladnak is előre. Szóval: itt ez a banda Londonból. Két anyaguk van, de turnéztak már a Truckfighterssel (passzol is ebbe a hangulatba, ízbe a zenéjük), támogatják a Monster…..
HippyCsab 2013.10.23 19:36:07
  Nem szeretem a hippiket. Lepkét zabálnak és pipacsból, meg kutyatejből font koszorú van a fejükön. Ez Jézus kicsúfolása. Brrr! ...és elöttem van mindig egy kép, mikor a hippikre gondolok: Meztelenül ugra-bugrálnak a tavaszi réten és közben lóg az a szottyos faszuk…..
HippyCsab 2013.10.01 20:13:29
A kanadai Monster Truck 2009-ben alakult meg, azóta két EP-t adtak ki (a hivatalos oldalukról mindkettő ingyen letölthető), és idén májusban kijöttek az első nagylemezükkel. A Furiosityn erőteljes hetvenes évekbeli hard rock hallható, melynek minőségét jól jellemzi, hogy nálam lehet, hogy belefér…..
   Ma volt éppen egy hete, hogy koncertet adott a Lost Again és a Diomede Fuzzdirt a Szférában. Éppen úgy alakult, hogy az utolsó percben le tudtam ugrani. Nem bántam meg. Nagyon fiatalokból verbuválódott mindkét csapat, bár a hozzáállásukból és a hallottakból nem…..
Weedeater, Zoroaster, Haw @ Tündérgyár, 2011.04.25.A Tündérgyár érdekes hely. Az ember sose tudja eldönteni, hogy koncepció-e a lepusztult romkocsma érzés, vagy csak még nem fejezték be a munkát. Igaz ez főleg a nagyjából építési területnek kinéző koncertteremre is, ami amúgy…..
hátha másnak is hiányzott JH, meg két érdekesség  get stoned!..
Pont bele is csapott a lecsóba az első felvezető zenekar, az öt tagot számláló germán Burden, miután beléptem a PeCsába. Ők a modernebb oldalról közelítik meg a stonert. A frontember hatalmas termetével és hosszú rőzséjével kajakra úgy nézett ki, mint Bátky Zoli (ex-Wendigo,…..
Március 20-án, vasárnap érkezik a Petőfi Csarnokba a Kyuss Lives!, hogy egy amolyan autentikus tribute koncertet adjon saját magának. A Kyuss Lives!-ben csak a gitáros nem volt tagja a legendás stoner rock zenekarnak, de ahogy John Garcia énekes (a képen bal oldalt) szavaiból…..