Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magellan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a hazai kínálatba is a főzős realityk stréber, eminens jó tanulója, a Mesterszakács, amiben tényleg, és valóban, és igazán. És nem celebek röfögnek egymás tányérjába, és nem fog kiderülni senkiről, hogy civilben pornós, maximum annyi, hogy civilben szalmonellás.…..
Magellan 2011.01.13 01:58:00
A musorhoz lenne hozzafuzni valo par osszefoglalt mondatom...:(Ez egy botrany,,,,! Ez az egesz csomagot megvettek kulfoldrol stb senkit nem erdekel?!Utanna kellene nezni hogy kik vesznek benne reszt es hogy kik a zsurik!Szakacsokra epitik a musort meg a neveben is benne van MESTERSZAKACS, ez egyfajta verseny ahol teret kapnak a szakacsok hogy eloben elhivatotsaguknak teret kapjanak!!!!!!!!
Masik zsuri botrany!!! Biro Urnal ebedeltem tavaly nyaron eletem legroszabb halaszleveset ettem az o konyhajarol kikerulve!!Egy idosebb felszolgalo a kinti asztaloknal burogatta ossze az enyemet egy bogracsba salynos lattam gusztustalan!Ok beszelnek Michlein csillagrol hallatlan fogalmuk nincs, a magyar kozonsegnek minden eledhato mert fogalmuk nincs mit takar az ahitott csillag orulet....!Ja a legjobb az etterembol a libamaj brulee volt hat ha a Michleintol jottem volna a kepebe vagtam volna egy sult libamaj krem helyett egy nehez sult libamajat kaptam karamelizalt cukorral, egyszeruen szarvolt megfajdult a hasam eletem legroszabb ebedje volt.Aztan Gianni arra mar nem mondok semmit felforr az agyvizem, Michel Juniornak kepzeli magat vagy minek?! Botrany na hol a tisztelet az emberek fele baszki?
Nem a segebol rantotta ki oket ha ok nem lennenek musor se lenne meg penzed abbol a hulye elcseszett musorodbol! Elnezest a szavaimert de nem birtam megallni mindenki Gordon Ramsey-nak kepzeli magat es nincs mogotte semmi oneki van multja megkuzdott etre
es tobb Michlein csillaga van, szoval van mire tragarkodnia:) en ugy latopm.Azert mertem ezeket a sorokast leirni mert szakmabeli vagyok hat eve kint nyomom, es dolgoztam az ahitatott Michlein rangos etteremben tudom mi a sztendert stb. de ez mar sokkolt ez a fajta hulyeseg, bocsanat megegyszer!!!