Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basszusgitár

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy kisharang alatt bújik meg négy kis vasnyelvecske. Ha megrázom,  csengés-bongás tölti be az egész templomot, lassan vánszorog a visszhang, kígyózva a padsorok között, felkúszik a szószékre és onnan lendül át lomhán az orgona hatalmas sípjai fölé. Don Vanini…..
Bermuda sokszög Alámerülünk 2011.05.15 21:54:00
Eltelt az első hónap, és lassan felfogtam, hogy nem fog megtörténni a csoda. Sokszor elképzeltem, jönnek értem a fehér Lancia-val, az igazgató bedörög borízű hangján a hangosbemondóba, - Yanosh Veszidzi é pregato di scendere in consiglieria, - igen, igen, ez nekem szól, kihámozom…..
basszusgitár 2011.05.26 11:50:21
@AnRea: nemtom, nekem a nem túl szerencsés, de érzelmi értelemben megalapozott 'jobbos-balos' jobban tetszett, pláne, hogy halmazilag én is a lakosság vagyok, mondjuk a gyávaságomról, ostobaságomról (hadd ne soroljam tovább, mégiscsak szégyellnem kellene) van némi tudomásom, megváltozni nincs erőm (ezt meg a képmutatásom demonstrálásaként írtam le), ezek a tulajdonságok a Piszoknagy Túlélő Háborúban jól jöttek különben, az Értelmesebb Ember (vajh ő lenne a Magyar Értelnmiség?), aki hitelesnek tűnt a szememben, akiben mertem volna hinni-bízni, nemigen akadt, vagy biztos távolságban volt tőlem, bocshogy (túlélek?), pók, nyuszi
Bermuda sokszög Zsír 2011.03.26 22:03:00
  @font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } 11 éves vagyok. A fiam is 11 éves. Jól néznek ki ezek az egyesek egymás mellett. Neki…..
  Kolombusz Kristóf  1492 október 11-én feljegyezte, hogy furcsa táncoló fényeket lát a horizonton. Valahol a  Bermudák közelében hajóztak, de a pontos poziciójukat sehogy sem sikerült meghatározniuk. Pedig amúgy ezzel általában nem volt gondjuk. A Bermuda rejtély…..