Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jpm

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Motörhead - Ace of spades 2010.10.18 07:30:00
Először is: ha a rock vallás, Lemmy Kilmister maga Jézus Krisztus. Az utóbbi idők black metal/underground szemléi után most arról a lemezről illetve zenekarról írok, ami megtestesíti a rockzenét. Nyilván nehéz bármi újat mondani egy 30 éves albumról, nem is szándékom bármi…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
jpm 2010.10.13 16:14:53
@GGG77: "Erről beszélek. Ezzel nehéz vitatkozni.
Plusz lehet, hogy buta, aki csatlakozik a mozgalomhoz, de az is, aki lelkesen ünnepel egy mozogni is alig tudó, énekelni nem bíró Ozzy Osborne-t... "

Nyilván kint voltál a koncerten, hogy ilyen jól meg tudtad itélni...
Ozzyban pont megvan az az x-factor, ami ebben a kislányban nincs.
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
Bolondság. Természetesen. Körülbelül így is le lehetne írni a Japán Nagydíj történéseit, miután a két világbajnoki aspiráns (ha már ez ennyire divatos lett) betlizett. Lewis Hamilton a rajt után vétkezett, leszorította Kimi Räikkönent az első kanyarban, mehetett is bokszutca…..
Belsőség Újra látok! 2007.11.13 17:31:00
Na, ez is megvolt: a huszonkettedik ezer kilométerben járva kiégett az első izzó a tartós Daciában. És tényleg az egyik első, a bal tompított. Pár napig szégyenszemre fél szemmel, alatta felkapcsolt ködfényszórókkal jártam, de végül összejött az a szerencsés konstelláció,…..
Kedves Szakszervezet, majd akkor tessék sztrájkolni, amikor nincsenek ilyen hibák: Ápdét:Sokan kritizáltak a fenti szöveg miatt. A sztrájk lesz pontban kifejtettem a véleményem. Ugyanis, ha ezen a vonalon dolgoznak vonalbejárók, akkor nem végzik megfelelően a munkájukat. És ha ezt…..
comment:com Még egy év Atlantisz 2007.10.25 09:00:00
A Sci-Fi Channel örömteli bejelentést tett: berendelték a Csillagkapu: Atlantisz ötödik évadát is, újabb húsz rész tehát már tuti a sorozatból, ami azért érdekes, mert így meglesz a szindikátusi sugárzásnál jó ómennek tartott 100 epizód (nem kötelező pont ennyinek lennie,…..
A Homárnak nincs beható tapasztalata a madarak étkezési szokásai terén, de az legalábbis gyanús frika esetében, hogy az alig fél éves Honda Jazz fényezése az első, a szervizben fénykép alapján madárszarnak detektált folttal az alapozóig bomlik. A lényeg ugye, hogy madárszaros…..
A blog egyik helyi szimpatizánsa, Király kolléga - áldassék a neve - csodálatos logikai játékot talált. A Hexiom egy tőről fakad a Windows aknakeresőjével, amennyiben ebben a programban is figyelni kell a szomszédos mezőkre. Egy hexatáblán kell elhelyezni számokat úgy, hogy a…..
Hogy ne csak a volt C64-tulajdonosoknak kedveskedjünk, következzék egy amigás klasszikus feldolgozása. A Lemmings annak idején forradalmasította a logikai játékokat, akciót és humort vitt a Sokoban- és Tetris-klónokba belefeledkezett műfajba. A böngészőben játszható verzió…..
Kezdjük a hetet egy könnyű reflexgyakorlattal, egy aranyos kis autóversennyel (aztán majd megint következik egy nagyobb válogatás). Az Uniroyal Fun Cup egyszerűségével a korai C64-es versenyjátékokat idézi, de éppen ezért bájos darab. No meg amiatt, mert a négy különböző…..