Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czege

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orvosok megmondták a kismamának, hogy a benne fejlődő baba súlyosan sérült, nem fog tudni sem járni, sem beszélni. Az anya egy 3D ultrahang után, amin látta a picit mosolyogni, és buborékokat fújni, úgy döntött nem veteti el a gyereket. Az orvosok elmondták Katia Rowe-nak,…..
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
czege 2011.09.16 23:03:35
@igazi Lencsés István: szerintem akik 20-30 év múlva mennek nyugdíjba, akkor fognak a leginkább meglepődni, ha egyáltalán kapnak valamit :S
 Ennek a helyes kis cocának kettő orrot adott az Úristen. Xiaobao - ez a becses neve, amely a Babe helyi megfelelője, utalva az állati híres filmes malackára. Kínai illetőségű egyébként őcocasága, szájból is kettő jutott egyébként neki.Ezen extrák az ő nagy szerencséi.…..
czege 2011.09.11 00:08:27
@taxi33: :D :D :D :D :D :D :D
Praxis Halálra rémített az orvos 2011.05.01 06:00:00
Sziasztok, egy rémtörténetet szeretnék megosztani veletek a Semmelweis Egyetem II-es Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával kapcsolatban. Az orvosom is ott dolgozik, akivel semmi probléma nincs, nagyon körültekintő és alapos. A héten viszont szabadságon volt, ezért egy másik…..
czege 2011.05.01 21:35:46
@Desiderata:
Nem a továbbküldés a lényeg, respektálom, tökjó... De megkímélt volna másfél nap felesleges aggodalomtól és rossz szájíztől, ha nem 3 percben intézi el ezt a fontos vizsgálatot, hanem tényleg törődik velem... Ennyi.
A gúnyos hangnemet nem tudom, mivel érdemeltem ki
czege 2011.05.01 23:17:06
@adamantium:
Félreértesz: nem volt probléma a gyerekkel. Ami azonnal kiderült volna, ha nem 2 percben intézi a vizsgálatot, hanem mondjuk szán rá ötöt és esetleg megfordít... Persze, lehet, hogy túllihegem, de valahogy nem így képzeltem el akkor egy genetikai UH vizsgálatot - és nem is ehhez voltam szokva.
Apa születik A hálapénzről 2011.04.18 07:38:00
Egy évvel ezelőtt felnégyeltem volna a hálapénzt kérő, és elfogadó orvosokat. Amikor H doki kérdésemre elmondta a tarifáját, agyon tudtam volna ütni. Megszületett a lányom, kinyögtük azt a pénzt is, és érdekes módon, nem sajnálom.  A nőgyógyász százezret kapott, a…..
Számos kérdésben a kormány után portálunk is szeretné kikérni az Önök véleményét. Nyomtassák ki, ikszeljék be és küldjék vissza emailen a hircsarda@gmail.com címre. Fasszal szavazni nem ér. Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új…..
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..