Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocibocitarka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
 Dubaj – mítosz és valóság: luxusprostitúció vagy sci-fi filmbe illő hi-tech metropolisz? A legek, a rekordok városai - ahol a multikulti sikeresen működik Az államalapító Sheik Zayed bin Sultan al Nahyan híres mottója A magyar médiában sokat szerepel Dubaj, mint a luxus, az élvhajhász gazdagok,…..
Balavány Poszt A zöld ruhás nő 2013.01.22 11:33:07
Muszáj valakit tönkretenni egy indulatos vitában született, szerencsétlen megnyilvánulása miatt? A zöld ruhás nő nevét, pontos korát, sorsát, körülményeit nem ismerjük, Internet Népe,  mégis velünk él, mióta egy sajtótájékoztatón – ahol felháborodott…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
bocibocitarka 2012.10.27 09:42:25
@alfacharlybravo: Gefällt mir
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
bocibocitarka 2012.10.07 12:22:52
@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül):
eddig ez a legtalalobb szerintem
nem kell ide osszeeskuves elmelet meg ki mit mondott Zseton a zsakban baratunknak
egesz egyszeruen a ferfiak egy jelentos resze bukik a felbolond nokre, mert azok izgalmasabbak, mint a feleseguk, es ez alol Miki sem kivetel
lehet anyazni
bocibocitarka 2012.10.07 12:26:36
@evaKING_bb: meg is beszeltek a szoke herceggel, hogy gyorsan osszebujnak, mert az jo taplalek a medianak, amikor a kicsi szoke antipatikus kiesett, azzal hivta fel ezt a felkegyelmut, hogy mar nem tudjak megcsinalni azt, amit megbeszeltek, azaz egymason fekve jutnak el a dontoig
Aki régóta követi a blogot júniusban találkozhatott berlini pasi és női bringás streetstyle-lal és meséltünk a világ talán legnagyobb bringás felvonulásáról, a Sternfahrt-ról is. Tartozunk viszont egy általánosabb bringás beszámolóval, ami most következik. Fotó: Berlin…..
bocibocitarka 2012.10.04 09:02:32
Tetszik a bejegyzes. Azonban van par olyan kulonbseg a ket varos (orszag kozott) az en megfigyelesem szerint, ami miatt az en eletemben mar soha nem erunk oda, ahol most a nemetek vannak.
1.) Berlin es a nemet nagyvarosok jelentos resze sokkal tagasabb, sokkal tobb terrel rendelkezik, mint a szuk Budapest. Ez fizikai korlatot jelent a kerekparos fejlesztesekhez.
2.) a kerekparos kultura eleve mas, itt a biciklis a forgalom szerves resze, jobban figyelnek rajuk, szamolnak veluk. Sokszor erre ra is jatszanak (pl. nem neznek korul), eleve elvarjak, kikenyszeritik a "jogaikat" az uton.
3.) Nemetorszag sokkal aktivabb. Ha kimegyek tekerni a kozeli erdobe, barmikor, tele van. Foleg kozepkoruakkal es idosebbekkel. Neha nagyon oregekkel. Megtehetik, raernek, anyagi gondjaik nincsenek es szeretnenek sokaig elni. A szomszed nyugdijas hazaspar naponta teker 20-30 km-t. Nem tulzok, latom oket nap mint nap, beszelek is veluk. mutatjak a kerekparos terkepukon az aznapi adagot. Az autojukban nem eloszor merul le az akkumulator, mert nem mennek vele. Bar amikor otthon voltam is talalkoztam olyan hetveneves bacsikaval, aki minden nap megteszi a Veszprem - Balatonalmadi tavot, de sajnos o extrem kivetel. Meg az is igaz, hogyha leszallnak a nemetek a bringarol, akkor azonnal ragyujtanak... Sorolhatnam meg a peldakat, az a lenyeg, hogy evtizedes, szocializacios es attitud kulonbsegeink vannak, ami miatt csak alom marad, es a kulonbseg maximum szukulni tud, de igy is oriasi marad.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
bocibocitarka 2012.02.17 10:38:45
@enpera: egyidoben abrandultunk ki beloluk, azota hanyok egy vodorrel toluk
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..