Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kátya.

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom igazatok van. Naiv vagyok. Rettentően naiv. Talán nem is ezen a bolygón élek. Túl sokat gondoltam, túl sokat hittem magamról. Mert valahol mindig azt reméltem, hogy tudok valamit úgy, ahogy esetleg mások nem, hogy talán érthetek valamihez, amitől más leszek,…..
ha tudom, hogy egy rövid beszélgetés után újra nyugodttá válik az életem... akkor biztos, hogy hetekkel, sőt sokkal korábban leadok a büszkeségemből és tisztázom a kérdéseket mert tisztáztam . s nyugodt lettem, és érdektelen,s lám, mint a mesékben, jött a meglepetés.…..
Egyszer majd… írok egy dalt neked. Egyszer majd kisüvít belőlem minden düh, bánat, szeretet és boldog közönnyel tudok rád tekinteni. Egyszer majd lekerül az összes lánc, amivel magadhoz kötözöl, egyszer majd elfoszlanak azok az emlékek, amik pillanatokhoz, helyekhez köthetőek.…..
a fejemet lehúzzák a karikáim, két ásítás között viszont leginkább vigyorogni van kedvem. mert valahogy a nagyon nyárból ismét egy fejessel esek vissza a "való világba", hiszen tavaly is, GT után kialvatlanul és rekedten készíthettem el első rádiós anyagomat. most meg…..
...mert a 20-at 20-szor kell megünnepelni! és lám a harmadik, hibátlanra sikeredett. Nagyon kellett már egy ennyire pozitív kacagós este, noha az original bereki szülinapozásra sem lehet panasz. Hiszen ott voltak a legkedvesebbek, fellépett a KanyOn, - igaz sajnos Jézus hangcucca…..
Nem azért, de boldog lennék, ha a nyelvem tudná fékezni önmagát, mert néha olyan indokolatlan dolgok röppennek ki a számon, amiket az agy nem pont úgy szán, de hát a szavak félreérthetőek és félelembe ejtőek. Huszadikán program változás történt: a gyógyító beszélgetés…..
úszok. szó szerint. az árral meg sodródom. vagy is próbálok nem megint szembeúszni vele. hétvégén végre léptem valamit. meguntam várni, s nem, nem kockacukor. valami fura (megszokhatnám,ha rólam van szó,ezt a szót nem bírom kikerülni...fuck) érzés, mióta megölték a…..
Nihil. NOrsolyáék és Fröccs barátném hazamentek, eltűntek. És körülöttünk egy csomó sátor. Az egész fesztiválra ráköszöntött a bú, a vége van hangulat, s valahogy ez az egész bú és üresség érzet átitatódott Mötálban és bennem is. Lehangoltan majszolgattuk a Gimpi…..
20 év csak úgy huss, elszelelt. meg a jó hírnevem is. bár, az a jó a "felnőttségben", hogy az a nő, aki lenni akarok, kicsit jobban él a mában, mint mások elvrendszerében. szeptembertől pedig a koliban. most úgy gondoltam, hogy idejövök és sírok majd arról, milyen…..
"Minek is, bármit is, egy kis időre.. tudtam,h nem is jössz..te csillag vagy fecske..." már nem is emlékszem de akkor miért nem enged s hagyja,h boldog legyen szimplán? miért tett fel egy lécet, amit úgy érzek, csak soká lehet ismét megugrani? miért írom most ezeket le? milért van…..
Vajon mit reklámozhat az a videó, aminek a két szereplője egy fehér köpenyes úriember és egy csillogó fehér fogsorral mosolygó nő? „Fogkrémet, fogorvost!” – vágnánk rá sokan egyből, mit sem sejtve, hogy 60 évvel korábban ezek egy cigarettareklám jelenetének képei voltak.…..
Úri dolog. Mire kiálltam a sort a zuhanyzóban, amiben nem mellesleg volt meleg víz és negyedik nap ellenére még egészen rendben volt, NOrsolyáék már kint ültek a buszmegállóban az ételmentő pizzával. Teendők: wc, töltő, fröccs/sör. Gyógyuljunk kollektíven. Az előző években…..
Napfelkeltekor aludni menni, három óra múlva vidáman ébredni. Így megy ez. Vissza a szivecskés napszemüvegért és ki a városba, a macifaszánián lévő, de olcsó&jó pizzázóba. Zárt ajtók, ajtó rázás, majd kiderül, hogy rendelni hátul kell, várni meg a szomszéd…..
indokolatlanul szerte-szanaszét van a figyelmem és még jobban, lásd, hol marad a pafe?. próbálom magam bugyiba rázni, a mai nappal úgy érzem viszonylag jól is állok, alvadni meg majd ráérek,ha öreg leszek. na meg a buszon... valahogy Sz és madárfalva között sohasem megy az…..
Míg éjjel időközben a hálózsákom kettőre szaporodott, a telefonom aksija szinte csutkára lemerült. A környékbeli sátrakat körbe rabolták, az enyém úgy tűnt eddig megúszta. Reggel 10 fele, ahogy a nap felderült és negyven fokosra forralta a sátrat, ki kellett hajolni levegőt…..
Az ígéret szép szó. Így előző este eljátszottam a konyhatündért, az egyetlen normális étel kisütésével, amit megtudok csinálni: a kenyérlángos. Esti vétkezés, hiszen kell a kóstoló, táska rakodás. Habár a cuccok évről-évre egyre kevesebbek lesznek, a hátizsák még így…..
I. Berekfürdői Underground Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztivál (2011.június 18.) Miért csak a föld alól, pincékből és garázsokból hallatszik zeneszó vidéken? Hol vannak a lelkes amatőr, még fel nem fedezett fiatal zenekarok, tehetségek? Vagy már mindet felfedezte a…..
"Ma meggyőztem magam arról hogy, feladni nem szégyen. Ne kockáztass! Ne változtass. Csak semmi dráma, ennek nem most van itt az ideje. De az okaim nem is okok, csak kifogások. Valójában csak bujkálok az igazság elől, az igazság pedig az, hogy... félek hogy ha egy kicsit is engedek a…..
Szeretem az efféle helyzeteket a metrónál: - No, jó, én már lassan 70 leszek, de mondták már magácskának a férfiak, hogy milyen szépek a kék szemei? -Nem, mert zöld szemeim vannak ..
"Hello ... Utána néztem hogy a legolcsobb eljutni Tallinnba :D:D:D csak 3114 km a gyalogos ut ... 10 nap 18 óra :D:D:D Az semmi a félévhez képest :pppppppppp http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl Vagy Öcsi javasolta hogy fogadj kutyukat és kösd egy szán elé :DDDD" Óje. Imádlak…..
Hosszú csók a homlokra, szoros ölelés. A lány pedig csak mosolygott és várta a csókot, amit nem kapott. A fiú szeretett ázni, de most nem akart, a lány pedig annyira várta volna, hogy bőrig ázzanak az esőben, hazafelé sétálva, ahol a behűtött bor és a rendebe szedett szoba…..
már égeti az ujjaimat az új blog, csak a szememnek nem tetszik ez a sima sablon. amint kisegít valaki vagy rájövök, hogy kell változtatni rajta, jövök szót fosni. addig pedig 42. ..