Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fer88i

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy öregszik az ember, egyre inkább érzi szükségességét az alvásnak - tinédzserként és főiskola / egyetem alatt jobbára bulizással és a barátokkal töltjük az éjszakákat, ahogy azonban elkezdünk dolgozni, a pihenés szerves (és legtöbbször nagyon keveset űzött) részévé válik az életünknek. Az…..
Hogy miben lehet reménykedni Detroitban, az jó kérdés, a magunk részéről nem nagyon tudnánk rá választ adni. A nagyváros népessége csökken, gyakorlatilag teljes a kilátástalanság, még akkor is, ha egy fotós lencséjén keresztül még így is látszik némi remény a magányban...
Nemrégiben jelentek meg a piacon a 2015-ös tokajiak. Elméletileg remek évjárat, ráadásul úgy hírlik már korán fogyasztva is megmutatja magát. Nosza, dobjunk is össze egy csokorra való furmintot. Elsősorban a Bortársaság kínálatából csemegéztem kiegészítve egy  Bott-tétellel, mert hát ugye ők egy…..
A WHO alkohol és a tiltott kábítószerek elleni küzdelem programvezetője, Dr. Lars Møller, a bizottság egyik  egy Kérdés-Válasz ülésen eloszlatott (vagy megpróbált eloszlatni) néhány tévhitet az úgynevezett biztonságos alkoholfogyasztásról. Mennyit lehet biztonságosan inni?  Ez lehet, hogy nem az…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Subba Apa, kezdődik! 2015.07.11 09:32:59
Jój, hát kezdődik a Pride: Taps az összes utálkozó faszfejnek! ..
Zseniális, párját ritkító ötlet az, amit a Somló borászai másodjára összehoztak a Gellértben. Talán ez a legfontosabb kijelentése a prológusnak. Az újratöltés olyan üzeneteket volt képes hitelesen és közhelymentesen közvetíteni a sokszor önnön problémáiból kimászni képtelen hazai szeszközélet…..
fer88i 2015.05.03 15:18:55
@Lion K: ha ezen lidl borok nem lennének, komolyan gondban lennék mit vegyek magyar kínálatból ebből az árkategórián belül. azt hiszem semmit.
nem mind jó. de tényleg egy része igen is megéri azt az árat. és iható, és nem teljesen zsákbamacska kerül a pohárba
Kis társaságunk részéről felmerült az igény egy syrah-fajtakóstolóra. Eredetileg még a hosszabb távon megvalósítandó kívánságok közé csúsztattam, de végül úgy alakult, hogy csak előbbre került, így kutyafuttában csak összedobtunk egy sort. A koncepció nem bonyolult, legyenek külföldiek, hazaiak…..
fer88i 2015.03.17 12:55:58
@Hepci: igen. végre nálam is kitűnően működik. addig szenvedés volt görgetni.... de nem tudom miért javult meg.
Még sokakban élénken él, amint tavaly a Lidl nyelt egy nagyot és új stratégia mentén fogott borválasztékának megújításához. Ezt megelőzően számoltam be arról, hogy a lengyel Lidlben már korábban megmozdult valami, és az örülten söröző-vodkázó lengyelek közé rengeteg neves francia bort vetettek. A…..
A Borrajongó Nemzeti Borfrusztra 2013.08.22 06:00:00
Augusztus 20-a alkalmából rendezték meg a Nemzeti Bormustrát, amely magyar fajtákból készült borok és magyar ízek végtelen sorát ígérte az erre éhes látogatónak. A kóstoló egyben utánozhatatlan helyszínt is kínált, hiszen a Váci utcában, egy exkluzívnak tetsző épület…..
Mike Steinberger hívta föl a figyelmet egy igencsak terjedelmes 2008-as cikkre, amiben a másnaposság összes mondabéli ellenszerét sorra veszik. Maga a cikk hosszabb, mint érdekes, de a figyelemfelhívásra érkezett egyik hozzászólás kompakt formában - és szerintem példátlanul…..
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
fer88i 2011.12.01 19:06:57
@phaszfej: gondolom te sem jártál haza eleged anyádhoz ezért lett belőled ilyen érzéketlen faszfej ahogy teljesen jogosan nevezed magad
fer88i 2011.12.01 19:12:51
@endike: Azért mennek haza, mert ahol tanulnak nem nincs hol aludniuk és haza kell menni enni és zuhanyozni.
Netán segíteni otthon, mert az egyedülálló szülő nem biztos hogy mindent meg tud csinálni a ház körül.
Persze van kivétel, de rögtön jött a szokásos jaj a diákok szöveged...
de ha neked pont csak ez fáj az adódból, hát szövegelj bátran!
Idióta.