Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancrestor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fred (és ezek szerint gyerekei is) nagy Slipknot rajongó és a múltban már néhol tényleg zavarbaejtően sokszor dobott puszikat Corey-nak, aki eddig is mindig meglehetősen ridegen, elutasítóan viszonyult hozzá. Ami nem is baj, elvégre mindenkinek joga van valakit nem csípni, de akkor nem…..
Már nem követem a Nostalgia Criticet annyira, mint korábban, de ezt a bemutatót újra megnéztem, mert felfoghatatlan ez a film... Ami a Kivérezvénél Jeff Rector volt, itt Tommy Wiseau, de egy sokkal durvább filmmel. Ha még nem ismernétek a bemutatót, ez egy must-see!  ..
Még hetekkel ezelőtt megkeresett egy lelkes filmkészítő, hogy sok-sok hónapnyi munka (és feláldozott tanítási szünetek ) után elkészült egy egész estés amatőr filmjük és még mozis premierje is lesz, amelyre meg is hívott. Azáltal, hogy mindez munkaidőben volt, sajnos nem…..
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
Amióta a RPCJS leállt, újra van időm más, szép dolgokra. Például elővenni a jó öreg Playstation 1-em, illetve kettőmet. Emlékszem anno, vagy 7 hónapig gyűjtöttem az akkor még szuperlatívusznak számító PS2-re, de amikor megvettem, valahogy nem is használtam annyit, mint…..