Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játékmester

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neves művészek által előadott verseket lehet letölteni a Pannon wap portálján, a letöltések/versmondó menüpont alatt. Az ötlet egyszerűen zseniális, hiszen azt üzeni, hogy a cég aktívan terjeszti a kultúrát, és nemcsak a zenét, mint mindenki más, hanem az irodalmat is.…..
Láttunk már néhány kivégzős játékot (a klasszikus macskarugdosós műfajnak bizonyára szentelünk majd egy postot a későbbiekben), de eddig ez viszi a pálmát. Gyakorlott játékosoknak nyilvánvaló, hogy a programot a Warcraft III: The Frozen Throne titkos pályája ihlette, de ez mit…..
Megszüntették a tornasort az egyik budapesti általános iskolában, mert szerintük ez megkülönböztetésen alapul, így sérti a gyerekek személyiségi jogait.Azt hiszem ez az a hír, amelynek hallatán az ember hátradől, visszafojtja a belőle éppen feltörni készülő anyázást, és…..
Kerek egy hete repült Steve Fossett a nevadai sivatag fölött magángépével, ám hirtelen megszakatt vele a kapcsolat, és azóta semmi hír róla. A nyomozás nem csak a hagyományos módszerekkel folyik. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy a Google maga frissítette-e már a lokáció…..
Játékmester 2007.09.09 12:40:15
A bolognai mártás (vagy ragu?) A bolognai mártásnak nincs autentikus receptje, amihez igazodni lehetne, sőt, vannak, aki szerint nem is létező étel, hiszen Bolognában és környékén nem ismerik és nem is esznek ilyesmit, amit mi bolognai szósznak nevezünk. Persze, létezik a…..
Játékmester 2007.09.06 20:45:36
"A legkisebb is számít"- ahogy a töppedtfarok komplexusban szenvedők is gyakran mondogatják. Állítólag. Én egy ismerősömtől hallottam. Tényleg. De most következzen valami egészen más. Mégpedig a nagysikerű, Tékozló Homár által felkarolt Teszkó Tikok második kötete,…..
A videó önmagáért beszél. Annyit ezért még hozzáteszek, hogy a V_Bot autó, robot és hangfal is egyben. Bármilyen mp3-lejátszóval összekapcsolható. Ráadásul táncol is. Az ára 260 dollár. Via GeekAlerts..
MedIQ Játsszunk térdsebészest! 2007.09.03 00:09:04
Hardcore uborkaszezon van már az orvosi blogvilágban is, úgyhogy előveszek egy régi kártyát, a virtuális térdsebészet játékot, mely sokaknak okozott örömteli szórakozást, bár nem olyan vicces dologról van szó. Egy térdműtét minden lépését követhetjük nyomon a…..
Emlékszünk még Bruce Willisre hajjal? Ha jól emlékszem, a Die Hard első két részében is volt még neki, de akkor már annyira nem volt dús, beletúrásra ingerlő szasszon-séró, mint 1985-ben, akkor, amikor belevágott a Simlis és a szende (Moonlighting) című sorozatba. Na kérem, a…..
A sudokuőrület óta divattá váltak az áljapán logikai fejtörők (például a kakuro, amit pár éve még skandináv számrejtvénynek hívtak). Az egyik ilyen rejtvénytípus a Slither Link, amit magyar rejtvényújságokban is megtalálunk, és naná, hogy flashes verziója is van a neten. A…..