Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ha az eletben

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
Ha az eletben 2011.01.25 12:01:55
WikiRebels - WikiLeaks története (magyar felirattal)

www.youtube.com/watch?v=c-dPQcMfhlc

WikiRebels címmel, fél év filmezés és információgyûjtés után készített dokumentumfilmet a Svéd Televízió Julian Assagne-ról és a WikiLeaks-rõl.
Elsõ exkluzív film a WikiLeaks-rõl és az emberekrõl, akik mögötte dolgoznak.

Hol találod a WikiLeaks-et? Mik a céljai? Ki Assange: a szabadság bajnoka vagy csak egy molesztáló? Információszabadság és szólásszabadság a mai demokráciákban.

"Az egész csak hozzáállás kérdése. Hogy milyen az ember hozzáállása a társadalomhoz. Belenyugszunk-e mindenbe, mert ezt dobta a gép vagy épp úgy gondoljuk, hogy a társadalom olyasmi, ahol azonosítunk egy problémát és találunk rá egy kreatív megoldást. Úgyhogy olyasmi ez, hogy nézõi vagyunk csak a mûsornak vagy aktívan részt is veszünk a dolgok formálásában." (idézet a filmbõl)
Megpróbálom röviden és érthetően megmutatni, hogyan tudsz egy filmet megosztani.(Megaupload.com oldalt fogjuk használni feltöltésre, mivel ezt tartom az egyik leghasználhatóbbnak.)1,Ha megvan a filmed, WinRar programot letöltöd, majd telepíted.Megadod a programban, hogy melyik fájlt…..