Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gino888

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
gino888 2012.08.02 13:28:07
Kedves posztolo lany! Az latszik, hogy hatarozatlan vagy, meg az is, hogy annyira nem jo neked az ami most van. Ebben a helyzetben valamit mindenkepp erdemes tenni, de ha nem akarsz hosszutavu rossz dontest hozni erdemes kiszelesiteni az opciokat Eppezert en egy alternativ megoldast javaslok: probald ki kicsiben ezt a kulfoldon eles dolgot.
Amerika helyett javallom Angliat, az is angolszasz nyelvterulet, a Te korodban nem kell sietni, siman raersz passzivaltatni egy vagy ket fel evet az egyetemen. Kijossz aupair-nek (tudom nem a legmagasztosabb melo, de van rosszabb is) ezzel szallas megoldva, fizetesed is lesz, nyelvet is tanulsz, szabad idod is lesz. Az indulo toket letizedelheted oda-vissza repjegy a Wizzairrel szerintem megvan 40 ezer-bol. Effektive 1-2 honap alatt felkeszulhetsz ra, nem kell evig nyomatni a diakmelot.
A kintlet alatt megertheted a kulfoldon eles elonyeit es nehezsegeit, rajohetsz, hogy neked valo-e, tavol a baratoktol, szuloktol az anyanyelvedtol. Nekem sok baratom van es volt itt. Van aki 8 eve kint el raktaroskent (csakhogy a logisztika vonalan maradjunk :) ) es tobbe nem megy haza, volt olyan is aki 27 eves koraban egyetemi diplomaval csinalta az Aupair-kedest masfel evig es bar mostanra hazament, sokat tanult es fejlodott a kintlet alatt. Ha erdekel tole akar ra is kerdezhetek hol erdemes ilyen melo utan nezni. Az elso par honap valszeg mindenhol gyilkos, de osszessegeben a korodat es a hatarozatlansagodat figyelembe veve, azt hiszem az a legbolcsebb, ha nem egeted fel magad utan a tarlot, viszont minden nap azzal fekudni le, hogy "aa csak ennek legyen mar vege" szerintem totalis baromsag. (elnezest azoktol akik a "fejezd be az iskolat" ut mellett vannak elkotelezve)
Sok szerencset!
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
gino888 2012.06.30 19:04:03
@Liquid_Night:

Egyertek. Az ervelesekben igazabol csak ket ego arogans oneltetese koszon vissza. Az egyik azert erzi magat felsobbrendunek, mert hite szerint olyat ismert meg a drogokban ami "magasabb" szintre emelte az elmejet. A masik a drogok kategorikus elvetesetol a tapasztalas nelkuli dogmak hirdetesetol es a filozofiai brillirozastol erzi magat fantasztikusnak. Ertelmetlen intellektualis kardvivas amely mogul hianyzik a tartalom, a tudatossag, es a megertesre valo hajlandosag.
Idén másodszor nyújtott felhőtlen szórakoztatást a köztévé, amikor tegnap este levetítették az Orbán Viktorral készített interjút. A korábban nagy sikerrel vetített, és mára már legendássá vált Obersovszky-Schmitt "mélyinterjú" után nyilvánvaló, hogy ár/érték…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
gino888 2012.04.19 20:56:59
Lol, sztem a posztolonak teljesen igaza van, a digi-nel customer support mint olyan nem letezik, ha valamit elb@sznak (amire amugy igen jo esely van) szinte lehetetlen megoldani a problemat. Mintha a szamlazasi csoport meg az IT-sek nem is ugyanazon a bolygon elnenek mint a mokuskak akikkel amugy kapcsolatot teremthetsz.
Masreszt a sok gyokernek akik jonnek a 21.-ik szazaddal, a sarga csekk elavultsagaval meg a csoportos atutalas, MZ/X-el meg hasonlo okossagokkal: edesmind1 a velt vagy valos korszellem aranyapaim, ha a digi a szerzodesben lehetoseget biztosit a juzernek, hogy sarga csekken fizesse be a penzt, akkor kutya kotelessege ennek a felvallalt szolgaltatasnak egy elfogadhato sztenderddel eleget tenni (ha mar a tenyleges szolgaltatas minosege neha napon belul is ugy valtozik mint az idojaras). Ha egy alapvetoen IT/szolgaltato ceg keptelen egy automatizaltan megcimzett levelre a megfelelo nevet rairni es abba a megfelelo sarga csekket beleheggeszteni azon k@rvara nem segit ha Te okos vagy es tudod hasznanli az OTP.hu oldalat, garantalom, hogy ha a posztolo ugy fizetne mostantol a havi dijat bankszamlarol mint a kisangyal 6 honap mulva akkor is megjelenne a a postaladaban az osszes addigi csekk fizetesi hatralek formajaban buntetesekkel karoltve. Es pontosan emiatt a k.rva anyj@t a diginek, mert persze telefonalsz, levelet irsz 1,2,3,4 alkalommal es nem akarsz ordibalni a szerencsetlennel a pult mogott sem, probalod ertelmesen es turelmesen elmagyarazni a bajod az elejetol a vegeig, de nem lehet megbocsajtani, ha egy ceg mint egy egyseg, a legegyszerubb problemat sem tudja megoldani, korrigalni.