Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goes

3 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BMW továbbra is kitart a jelenlegi tervezési irányzata mellett, a cég nem akar lemondani a merész és igencsak megosztó elképzeléseiről, melyek összekapcsolódtak az új modellekkel. A bajorok annak ellenére sem hátrálnak meg, hogy gyakran brutális kritikák kereszttüzébe kerülnek, mondta a vállalat…..
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
  A nagy rossz érzés Sokan úgy érzik, hogy kizökkent a világ. És itt most elsősorban nem a konkrét eseményekre, a Brexitre vagy Trump megválasztására gondolok, hanem a növekvő általános rossz érzésre. A világ egyre bizonytalanabb helynek tűnik, növekvő erőszakkal, fokozódó instabilitással. A jövő…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
goes 2014.06.27 12:29:35
@Girhes Joe: Jeremy a Hevesi kutyája volt...
A raktárban végzett munka kevés ember álma, erről már több poszt szólt ezen a blogon is. A körülmények sokszor nagyon kemények, nem ritkán embertelenek, és nem csak a munkahelyen, hanem a szállásokon is. Ebből már komoly botrány is volt Németországban bő egy évvel ezelőtt.…..
Az európai parlamenti választások közeledtével érdemes megvizsgálni, hogy a magyar választás végeredménye hogyan illeszkedik az európai trendekhez. Orbán Viktor és a Fidesz megnyerte a választást, de Orbán győzelmi beszédében túllőtt a célon, amikor Európában példátlan…..
Dédapáinknak, nagyapáinknak viszonylag könnyű volt. Azt talán még tudták, miképp készül a gyerek, de azt, hogyan születik és milyen a csecsemő, nos, erről kevés fogalmuk volt. Midőn eljött a szülés ideje, áthívták a bábát meg a segítő asszonyokat, ők pedig elbattyogtak…..
goes 2014.03.10 13:06:43
Tegnap azt firtattam, vajon az összefogással kacérkodó ellenzék képes-e elhitetni magáról, hogy alkalmas a kormányzásra. A sok kommentelő közül az egyik szerint „Ez az ellenzék azért nem képes elhitetni magáról, hogy képes kormányozni, mert nem is készül kormányozni. Orbán…..
Radikálisan megoszlanak a vélemények a rántott borjúláb ehetőségéről, mivel főleg bőrből és inakból áll. Naiv ügyfél szülőföldjén más lehetett a recept, mert ő a húst és a csontot is hiányolja: Még a múlt héten sikerült a Gastroyalnak (Telfood) kiszállítania eme…..
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Naiv ügyfél megérdeklődte a Cordon Electronicsnál, mennyibe kerülne okosórája összetört kijelzőjének a cseréje, amire a válasz az volt, hogy 2500 forint bevizsgálási díj után megmondják: Pár hónapja vettem egy Sony SmartWatch modellt. Ez egy bluetoothos, okos karóra, mely…..
Hozzánk is eljutott a híre a legújabb fogyasztószernek, ami kivételesen nem a zsírt, hanem az áramfogyasztást nem fogyasztja: Szeretném felhívni a figyelmet egy "új" termékre, ami nem kevesebb mint 75% fogyasztáscsökkenést kínál a laikus felhasználónak. Az egész oldal egy nagy…..
V.C. körzetében az összes Nemzeti Dohánybolt zárva volt a Nagy Októberi Tankfoglalás emlékére, mert szerinte mindenki a Békemeneten pogózott. Mondjuk ünnepnapokon általában zárva vannak, de persze elképzelhető, hogy kötelező volt a részvétel: Inkább bohózatba illik a…..
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
SzK megfigyelte, hogy ha két nap haladékot adnak a 3 forintos késedelmi kamat befizetésére, végtelen ciklusba ragadhat:: Mobiltelefon szolgáltatót váltottam, és a Telenor utolsó húzásával még jobban alátámasztotta, hogy ott kellett hagyni. Mellékelem a 3, azaz 3,- Ft késedelmi…..
Dóriék Flyer tabletje egészes tavaly augusztusig kiválóan fogta a GPS-jeleket, amikor is frissült rajta az Android, majd szakadozni kezdett a navigáció. A GSM Line-nak egyszer ugyan sikerült felülírnia a frissítést, de később újra elszabadult a rendszer. Ekkor már a HTC-nek…..
Dánieléknek az összes Gorenje termékük meghibásodott: a páraelszívó leállása után a főzőlap érinthetetlenül túlmelegedett, a mosógép pedig egyszer csak nem hagyta abba a centrifugálást. Azóta eltelt 9 hónap, 2 alkalommal megállapították a szerelők, hogy minden rendben,…..
NeeOn érdekes jelenségre lett figyelmes, mert még mindig fogyaszt Danone-termékeket. Az Activia joghurtital megújult csomagolásán "-30% cukor" feliratra lett figyelmes, ami stabil indikátora a kamuzásnak. Rövid kutatómunkával kiderült, hogy valójában 2,5x annyi cukor került a…..
Gábor garanciális összeesküvésre gyanakszik a Deichmannban. Amikor rákérdezett a Nike egyik futócipőjének paramétereire, azt a választ kapta, hogy igazából az összes utcai cipő. Remélhetőleg csak valami félreértésről van szó, vagy meghekkelték az eladót: 2013 májusában…..
goes 2013.07.04 16:19:41
Facebookon írta az egyik ártéri lakos, hogy az idei az első árvíz, amikor központilag nem hoztak ki homokzsákokat: Eddig 3 árvizünk volt. Mindig külön kérés nélkül hozta a katasztrófavédelem a homokzsákokat. A Nemzeti Összefogas Rendszerében nekünk nem jár mert ártér…..