Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Losits Robi

72 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor bebizonyította, hogy egy bemutatkozó filmhez a Szabó-család, vagy a Szomszédok formátuma is remek.Viccen kívül: ez a videó azért tetszik, mert Gábor külön nekünk forgatta sztárszínészekkel, scripttel, szuper karakterekkel, kellékekkel (értsd: sodrófa), díszlettel…..
Losits Robi 2012.11.23 16:36:35
Ha a magyar nyelvben a CSŐ szavunk párja a CSÖKKEN, akkor vajon a NŐ-höz miért nem párosul a NÖKKEN? Viszont ha ez a NŐ NÖVEKSZIK, akkor a CSŐ miért nem CSÖVEKSZIK?                Facebook oldalam..
Ezen a képen az ÉGadta világon semmi érdekes nincs, ami miatt érdemes lenne megnézni, vagy akár rákattintani. Ahogy a hozzászólás sem tartalmaz semmiféle érdemi tartalmat, amiért hasznos lett volna akár csak egy fél percet is vesztegetnie az idejéből, hogy elolvassa. Hacsak nem…..
Lepje meg családtagjait egyedi, rendkívül különleges ajándéktárgyaink valamelyikével. Tűzokádó minisárkány-öngyújtó most névre gravírozva kapható. Kis helyen elfér, nagyon praktikus és menő. Választhat még díszcsomagolású csipaszívó gépeink, aranyozott,…..
A mesés természet hívó szavára kimegyek,Azt akarom, hogy sokáig egészséges legyek.Lassan lépdelek a fák alatt,Pofámra juharlevél tapadt.Vakon visznek tovább lábaim,Fennakadt a sapkám a bokrok ágain.Megbotlik csülköm egy vastag gyökérben,Elzúgok, s pislogok a…..
Sokat töpreng azon, hogy mivel szerezhetne még több örömet kis házi kedvencének, a család szeme fényének? Ha a cicája kedveli az extrém sportokat, gyakran ugrik neki fejjel a falnak, veti bele magát a forró vízzel teli kádba, parádézik a harcikutyák kiképzőbázisának vékony…..
Nagyon jó állapotban lévő, 2 személyes sátor gazdát keres. Ha sok a jó ember, akkor ezen a kis helyen is elférnek... legfeljebb hárman. Könnyen felállítható, tekintélyes méretekkel rendelkezik, de jöjjön el, nézze meg, és tátva marad a szája. Sok öröme lesz benne!Facebook…..
Vajon a kutyák ugyanazon az interkontinentális kutyanyelven ugatnak, vagy ott is akadnak nyelvi problémák, ha mondjuk egy japán ebet egy spanyol ajkúval próbálunk megértetni? Vagy elegendő, ha beleszagolnak egymás seggébe, és máris sínen van minden? Ízléstelen belegondolni, de…..
4 éves, keveset használt, idomított leánygyermek korának megfelelő állapotban, minden tartozékával eladó, vagy értékegyeztetéssel nagyobbra cserélhető. Parancsszóra ül, fekszik, eszik, de ezeket megteszi magától is, ha úgy tartja kedve. Lehetőleg egyben szeretném eladni.…..
Gyermekkori vágyam vált valóra. Végre egy motorversenyt közvetíthettem. Köszönet a versenyzőknek, a rendíthetetlenül bömbölő, kiéheztetett csecsemőknek és az undorító időjárásnak, ami miatt motorozás helyett nekiálltam inkább videót készíteni.Osszátok meg a…..
Hm.. Érdekes. A Tahó Világos blog statisztikája alapján egyre több látogató érkezik a google-be beírt keresésekből. Oké, hogy valaki a "Tahó Világ"-ra keres rá és így rátalál az oldalra, de rendkívül kíváncsi lennék rá, hogy ki lehet az, aki a "leszopja és elhányja…..
Miért stírölik a nők a párjukat, ha azok egy másik nőt stírölnek? :)Facebook oldalam..
Ébresztő zene: Guns & Roses: Welcome to the JungleÉjszaka történt:Éva egész éjjel a mosókonyhában feküdt eszméletlenül. Ezt az alkalmat Béci nem tudta kihasználatlanul hagyni. Mivel látta, hogy Terry Black széttörte Éva összes fésűjét, egy óvatlan pillanatban belopózott…..
Több olyan esküvőn is voltál, ahol a menyasszony jelentéktelen mellékszereplőnek tűnt? Ahol a ceremóniamester vagy vőfély produkálta magát egész este, mert azt képzelte, hogy róla szól egy esküvő? Sokkot kapnál, ha a leendő anyósod ugyanolyan színű ruhában lenne, amilyet Te…..
Új módszerekkel kísérleteznek angol tudósok a hulladéklerakó telepek által elfoglalt területek csökkentése céljából. A legígéretesebb megoldásnak a „szemétlebegtetés” tűnik, hiszen e módszerrel nemcsak a földön lehet tárolni a hulladékot, hanem a szemétkupac fölött a…..
Ébresztő zene: Hair: Good Morning StarshineÉjszaka történt:A paphoz egy másik papot kellett hívnunk, mert egyes villalakók gyóntatása közben a hallottaktól sokkot kapott. Többek között akkor, amikor Béci arra buzdította a lelkészt, hogy „önmagával szegje meg a cölibátusi…..
Ébrentartó zene: Metallica: Dyers Eve, Megadeth: Symphony of Destruction, Sex Pistols : Anarchy int he UK, Ugly Kid Joe: Everything About You, Sisters of Mercy: The Temple of Love…. Stb.Tegnap esti élő közvetítés vége, amikor Balázs ismertette a nézők szavazatainak eredményét:Balázs:…..
Ébresztő zene: Singing in the Rain: Good MorningÉjszaka történt:Vállalkozó szellemű operatőrünk nem járt sikerrel, ugyanis Éva felriadt, mikor éppen a lába között matatott pár szőrszál után. Szerencsére ki tudott surranni észrevétlenül, viszont Éva éktelen haragra gerjedt…..
Losits Robi hivatalos blogja 2011.03.09 01:11:00
http://www.facebook.com/pages/Losits-Robi/145838978799024[url=http://www.facebook.com/pages/Losits-Robi/145838978799024]Facebook oldalam[/url]..
Nyári idénymunkás napszámba elmenne dolgozni. Elsősorban olyan idős, beteg emberek jelentkezését várom, akik nem tudják már a ház körüli teendőket ellátni, és a legkisebb megterhelés is halálosan fáradttá teszi őket. Aratásban igen nagy tapasztalattal rendelkezem, nyugodtan…..
Ébresztő zene: Madonna: Material GirlA nézők megkímélték a villatahókat a halálos agyhártyagyulladástól, hiszen a legtöbb szavazat az online kérdésünknél a bárányhimlőre érkezett. Direkt a TahóVilág számára kitenyésztett vírussal fertőzött, génmanipulált húst kapnak…..
Ébresztő zene: James Brown: Good morning, Vietnam!Anikó ujja beleszárad Szandika hüvelyébe, mert éjjel elfelejtette kivenni, és úgy aludt el. Ma nemcsak Szandi nem kel fel a pattanása miatt, hanem Anikó sem a kis kellemetlensége okán. Hirtelen ötlettől vezérelve megkéri Bécit, hogy…..
Üdvözlet minden kedves Valóságshow rajongónak! Kezdetét veszi egy naponta jelentkező Tahó Világ-os /Való Világ/ sorozat az oldalon. Sokan nem tudják, de előre megírt forgatókönyv szerint készül a műsor. Sikerült a szerkesztőségből megkaparintani a forgatókönyveket, amelyeket…..
Félve teszem közzé, de remélem, a célközönségem nem egyezik senki máséval, aki eszetekbe jut a videó kapcsán. Ha mégis, az csakis véletlen művem lehet. :)Facebook oldalam ..
Nehéz sora lesz a jövőben a gagyi zenét játszó együtteseknek. A legújabb őrület, amivel a közönség a nemtetszését fejezi mostanában a koncerteken a „Bassz hozzá valakit a rohadékhoz!” nevet kapta. A dolog lényege nem ismeretlen, hiszen eddig is hajigálták már az…..