Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Na melyik ma is alkotó médiacelebről szólt az a váteszi című interjú, ami így kezdődött: Nagy bajban lehet a Hanglemezgyár, ha ott *** *** főszerkesztői székbe ülhet - mondták egyesek [...] Mások állítólag engedélyt kértek, hogy az igazgatói értekezleten ne kelljen…..
arcan 2007.08.29 08:40:10
spájdernecc 2007.08.29. 08:10:35
Valóban, beáált a sorba, de legalább valamelyest megtartotta régi arcát is egy önálló műsorban azon az adón, aminek szinte alig van publicitása.
Másrészről ez a fajta "sorbaállás" vagy ahogy mások nevezhetnék talán: el'd'urvulás szerintem kivétel nélkül minden egyes médiamókusra érvényes lesz egy idő után, függetlenül attól, mit tett le valaha az asztalra. Ebben a szakmában vagy ezt teszed, vagy kitapossák a beled, és mehetsz havat lapátolni. Ergo a mai magyar médián belül sok alternatíva nincs.
Helyesbítek: talán az M1-es Lévai Balázs az, aki sorbaállás nélkül is tud - még - egyelőre működni. Sajnos meg is látszik az ismertségén. Bár lehet, hogy jobb is neki, ha kulttá válik, mintsem sztárrá.
Boroshoz visszatérve: ha őszintén magunkba nézünk, akkor vajon túl a hatvanon, ha még mindig regisztráltan többmillió embernek lesz jókedve attól, hogy ökörködöm reggelente, akkor az nekem lehet, hogy elegendő pozitív visszajelzés lenne talán arról, hogy még folytassam egy kicsit.
Itt meg szerintem meglehetősen demagóg beszólás lenne, ha valaki a busás fizetést hozná fel elmarasztalásként. Gondolom, valóban már élete végéig megélhetne az eddigiekből. De mármost MINEK? Ha belőlem (is) meggazdagodna egy rádió, az ott dolgozók, a reklámozók stb., akkor mér' kérjek én önkéntes fizetésmegvonást? Vagy mér menjek havat lapátolni?
Mondom ezt függetlenül attól, hogy ki hogyan utálja vagy imádja őt. Vagy hogy milyen a műsor "eszmei értéke".
Subba Der Tod in Venedig 2007.08.27 08:52:00
Bár kissé későn vettük észre ezt a gyöngyszemet, mégis utólag ezúton szeretnénk gratulálni a Bors teljes szerkesztőségének, a remek irodalmi párhuzamállításért, mi magunk sem tudtuk volna ennél burkoltabban közölni az olvasókkal, hogy mit is gondolunk a haldokló…..