Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TucoRamirez

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mangalicát enni manapság menő. Na azért annyira nem mint a tükörben fotózni magunkat az almás telcsinkkel. Remélem azzal tisztában van a többség, hogy a mangalica őshonos magyar sertésfajta. Nagyon örülök neki, hogy egyre népszerűbb lesz a saját röfink, hiszen simán…..
Pótoljuk elmaradásunkat és bemutatjuk a Zara Young augusztusban üzletekbe került kollekcióját és az azt bemutató lookbook-ot.A frissítés az őszi szezonra összpontosít, a kínálatban kabátok, kardigánok, pulóverek és bakancsok szerepelnek leginkább, illetve a lookbook-ban is…..
A '74-es adaptációban Robert Redford játszotta Jay Gatsbyt. Más liga, mint Di Caprio.Kínos, de a burzsujirodalom alapművét, F. Scott Fitzgerald A nagy Gatsby-jét csak most olvastam el. Évekkel ezelőtt elkezdtem ugyan angol nyelven nyaralás közben, de úgy a felénél elvesztettem a…..
HeStyle Őszi Topman kampány 2011.07.21 18:01:00
 Íme, itt a Topman őszi kampánya! Nemrég láthattatok néhány fotót már belőle, mert a rockabillys trend gudie-hoz is használtak egy-kettőt az itteniek közül. Szerintünk még mindig nem rosszak ezek a képek, főleg a fekete-fehérek tetszenek és azt még keimelnénk, hogy…..
Augusztusban kezdjük immáron a harmadik Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija szavazásunkat. A 2009-es és 2010-es szavazások óriási sikert arattak, összesen közel 17 ezer szavazat érkezett az olvasóktól. Idén, a 2011-es szavazás első fázisa, a "Jelölés" minden…..
HeStyle Nyár van? Mokasszinezz! 2011.07.10 18:49:00
 Ha elegáns nyári lábbelit keresünk, akkor nem sok választási lehetőségünk marad. Az egyik a mokasszin (vagy slipper). Ez azért jó, mert rendes talpa van, tulajdonképpen egy teljes értékű cipő, de amennyiben a láb fülledését a minimumra akarjuk csökkenteni, a zoknit nyáron…..
HeStyle Darth Vader az Adidas-nál 2011.07.04 10:50:05
Úgy látszik, új szelek fújnak a Star Wars szereplőinél: a korábbi jelmezeiket Adidas-ra cserélték. Persze csak az Adidas Orginals új, 2011-es őszi/téli kollekciójában, melynek fő témája ezúttal is a Star Wars filmek, a korábbi sikeres kollaboráció folytatásaként. Ezúttal…..
TucoRamirez 2011.07.04 20:16:09
Újabb streetstyle válogatásunkat láthatjátok most, amelyet inspirációnak szánunk Nektek így a nyár elejére. Tulajdonképpen magamnak akartam ötleteket gyűjteni, de aztán annyira mélyen elmerültem a streetstyle fotókban (nem nehéz), hogy inkább összegyűjtöttem a…..
 A Givenchy idei bemutatóján láthattuk, hogy kutyás motívumokat alkalmaztak (pontosabban az ugató rottweilerre épült az egész). Furcsa szőrös hátizsákokat, bizarr szemüvegeket, értelmezhetetlen csizmákat kreáltak őszre.  Már megvásárolható a füles szőrme sapka -…..
HeStyle A nap fotója: csíkok 2011.06.07 19:17:00
Egy könnyed nyári szerelés látható a mai nap fotóján, amelyet az őszbe hajló úriember mutat be. A függőleges és vízszintes csíkok vannak a főszerepben, a kék különböző árnyalataiban. A cipő színe pontosan harmonizál a póló csíkozásával, a zakó pedig megadja a…..
TucoRamirez 2011.06.08 01:40:23
HeStyle Angie és Brad újra 2011.05.25 21:31:00
Íme néhány kép Angelináról és Bradről. A Kung Fu Panda 2 premierjén jártak és most is remekül mutatnak. Nem is értem, hogyan állhat jól Bradnek ez a homokszínű felső, ezt a színt a nyak környékén kerülni kéne; Angelina pedig gyönyörűen fest ebben az ízléses fekete…..
HeStyle Kéne: Fred Perry cipő 2011.05.19 15:15:00
Első látásra "beleszerettem" ezekbe a Fred Perry "Woven Stripe Foxx" nevet viselő cipőkbe. A két szín közül egyértelműen a kéket választanám, nagyon tetszik az egyszerűsége és a kék-barna kombinációja. Az ára sem vészes, 46 fontba (kb. 14.000 Ft) kerül.…..
Lady Gaga már sok mindent és sok mindenkit megihletett eddigi pályafutása alatt, ám most a Gilt Groupe és Nicola Formichetti egy komplett kollekciót álmodtak meg az énekesnő új albumának megjelenésének apropójából. A Gaga ihletésű kollekció egyik nagy meglepetése, hogy akadnak…..
HeStyle Otthon, Zara-ban 2011.05.16 11:23:35
Egy ideje már kapható a Zara Homewear kollekciója is, melyet azoknak készítettek elsősorban, akik otthon is szeretnék viselni kedvenc márkájuk kényelmesebb és lazább darabjait. A kollekcióban megtalálhatóak még papucsok, pizsamák és zoknik is, a kidolgozásnál pedig különösen…..
HeStyle Andrej Pejic: Mr. Unisex 2011.04.05 12:38:00
Andrej Pejic-ről már korábban is írtunk, a téma akkor is a sokakat zavarba ejtő lányos, androgün kinézete volt. Az elején még lehetett legyinteni, de mára már nem lehet elmenni a 19 éves fiatal modell mellett. Sikert sikerre halmoz, a legnagyobb divatházak és fotósok kapkodnak…..
HeStyle Timex vs Timex 2011.02.18 11:00:00
 Nézzünk két Timex órát, amiket most adott ki az óragyártó. Két nagyon különböző stílusú kiegészítőről van szó. Az egyik retrós, a másik klasszikus, az egyik négyzet alakú, a másik kör számlapos, az egyik műanyag szíjas, a másik bőr és az egyik teljesen világít…..
Vanessa Lorenzoval együtt láthatóak a spanyol kiadás legújabb címlapján. Egész spontán képnek tűnik, valamiféle partin készülhetett. Ilyen vigyort még nem láthattunk a modelltől. A haját viszont bármikor elfogadnám. Vajon hogyan áll meg neki így mindig? (kép:…..
Burberry Prorsum Nappa Leather Biker Jacket: ez a neve. Milyen gyönyörű a színe... Milyen remek a szabása... Milyen egyszerű és egyben különleges! Tökéletes. Kéne, de nagyon.  (képek: highsnobiety)..
TucoRamirez 2011.01.12 12:11:58