Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bürger

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mállik a tábor, nő a félelem a Fideszben, ezek így együtt a legrosszabbat hozzák ki a hatalmukat féltőkből. Kövér László sem mentes ez alól, hihetetlen sikeresen küzdi le magát Stadinger elvtárs szintjére. Most éppen aljasul riogatja a Fidesz elpártoló báránykáit. A…..
Bürger 2015.01.02 10:21:49
@bkkzol: Csak elfelejted, hogy az új országok, mint mi is pár évvel ezelött, ott pitiznek a bebocsájtásért, na miért vajon?
A "keletiekkel" meg csak az akar szövetkezni, akinek más nem jut.
De akinek nem tetszik ez a csapat, az átállhat, akkor persze oda az elöny meg a PÉNZ., meg a schengeni szabadság is, lehet megint a vizumért meg a határon sorba állni - már ha van pénzed utazni.
Bürger 2015.01.02 10:31:33
@nu pagagyí: És az osztrálok se a szovjet modellt választották, amikor lehetöségük volt rá, hanem az amerikait. Ki szerint választottak rosszul?
De ki van még európában, aki visszamegy társadalmi modellválastásban a második világháborù elé? Remélem világos a kérdés?
Bürger 2015.01.02 10:34:13
@maxval bircaman szerkesztő: Mondja egy fanatikus fidesz pártkatona, aki csak annyit vél érteni, hogy a csalás, rablás hatalmas dolgok érdekében történik. Ez ment mindent.
A nyugati újságíró Buddha reinkarnációja, de mielőtt a lábujját nyaldosnánk, gondolkodjunk már bammeg! Mindig csodálattal figyeltem, ahogy a hazai sajtó kezeli a nyugati médiában megjelenő cikkeket hazánkról. Mintha maga a sors csapna le az arcunkra egy nadrágszíj képében,…..
Bürger 2014.12.30 19:46:07
@midnight coder:
Nincs egészen igazad, de nem baj. A "nyugat" nagyon robusztus és termel, vagy termeltet - például nálunk. És Kína nagyon nagy, ezért solat kell ott még felzárkóztatni, ami a dolgok természete miatt egyre lasabban megy. Nekünk viszont itt, ahol élünk kell felzárkóznunk és szövetségeket kötnünk és azokat betartanunk. Ehhez a természetes partnerek most és itt vannak. Kínának nem kell ajtónyitogató, mint ahogy az oroszoknak sem. És ha mégis kell, akkor nem mi leszünk azok.
Győzött az ipari forradalom: a Fidesz-kormány többek között ezüstmetál cipőtisztító gépekre költötte az állampolgárok által parlagfű mentesítésre felajánlott adóforintokat. Drága mobiltelefonokat, laptopokat és irodaszereket, diplomatatáskát, pogácsát sikerült belőle…..
Van az úgy, hogy az ember mindent elkövet, hogy a másikat ellehetetlenítse, de az istennek nem jön össze neki, sőt, éppen ellenkező előjellel ér véget a nagy akarás (lásd még a közmondásos nyögést, egyes környékeken szarást), mert a lendületesen előadott, és papíron, vagy a…..
Tudjuk jól - hiszen hallottuk már kb. milliószor -, hogy Orbán nem csak Magyarországot, de egész Európát is kivezetné abból a gazdasági, morális (felsorolás hosszan folytatható) válságból, amelybe a gonosz (a többi jelzőt most felejtsük el) kapitalizmus rángatta bele a…..
Bürger 2011.01.12 09:57:52
@SCUMM: Miért nem lehet a fogyasztókra bízni, mint más, bejáratott demokrácákban? A forradalmi kétharmadot senki sem kényszeríti arra, hogy a - szerinte - káros, butító, mételyező egyharmados kissebbség médiáit fogyassza.
Fogyasztók hiányában senki nem fog invesztálni ezekbe és majd szépen maguktól megszünnek!
Nem jó ötlet? Lehet hogy akkor a média hatóságnak kell majd beavatkoznia és bal-liberálissá trimmelnie a Magyar Nemzetet? Utópia?