Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zembertelen

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell vallanom, hogy meglehetős fenntartásokkal ültem le megnézni az Alföldi rendezte István, a Királyt. Tartottam tőle, hogy öncélú és szenzációhajhász látványelemekkel fogja teletűzdelni az előadást, hadd pukkadozzon az a polgár. Abban sem voltam teljesen biztos, hogy lesz-e…..
Mi történik akkor, ha két szövetségben indulni készülő párt közül egyik sem tudja elfogadtatni saját miniszterelnök-jelöltjét partnerével? Hát keresnek egy harmadikat! Ingyenes politikai stratégiai know-how háromezer karakterben. A szivárogtatásokból(?) és a fehér füst…..
zembertelen 2013.08.20 15:31:21
@J.László:
"Kinek mi a véleménye? "
A zenyém:
A baj az, hogy te csak egy JL vagy.
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
Az RTL Klub híradójában bemutatott, aggályos iskolaigazgatói pályázatokról szóló cikksorozatunk ötödik fejezetéhez érkezett. Köszönjük azoknak, akik tippekkel és információkkal segítettek, továbbra is várjuk a hasonló történeteket.    Ha tetszett a…..
Zsírfejű oligarchák, ingyenélő hivatalnokok, lakájújságírók, lézengő ritterek és yuppie-képű áfacsalók, avagy mire számíthat a miniszterelnök lánya a mennyasszonytánc alatt? Mong Attila lapszemléje. Brékó, brékó, apa végre kimondta: Közgép! Lehet házasodni! Egy…..
Történelmi elégtétel az SZDSZ megszűnése – olvasom a magyar kereszténydemokrácia régóta nem létező fellegvárának szerepét betöltő kisebbik kormánypárt kánikula-generálta eszelős közleményét. Amelyben hosszú, keresztényi alapvetésekkel alátámasztott érvelés…..
Édes Viktor nem akar lemaradni semmiről. Nem csoda, elvégre egy focialista polihisztornak lépést kell tartania a világgal, szívni kell magába az ismeretanyagot, mert a tudás úgy növeli az értékét, mint a Vidékfejlesztési Értesítőből valahogy kimaradt 200 hektár a bányászható…..
zembertelen 2013.07.29 17:26:58
Ahelyett, hogy lefosnánk a bokánkat Orbán Viktor kalandfilmekbe illő erdélyi kiruccanásának karambolozástól paradicsomdobálásig terjedő mozzanataitól, koncentráljunk inkább a lényegre, feleim. A lényegre. A nyakkendőt otthon felejtős, éjszakába nyúló ivászatoktól nem…..
zembertelen 2013.07.28 16:21:42
@Dr. Schwanzkopf Rudolf:
Te Rudi!
Úgy látom bennfentes vagy!
Nem elemeznéd egy kicsit a Romániában dúló magyar-magyar háborút?
Szerinted is együtt nézte a pápa-felcsút álommérkőzést a püspök meg a Kedves Vezető? Hisz azért közvetítette a Duna Tv a meccset, hogy kinn is láthassák!
Tényleg a Gyurcsány-Bajnai duó dobálta meg a mi Kedves Vezetőnket paradicsommal? Miért nem zárták le az utat mint nálunk?
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
zembertelen 2013.07.23 22:52:26
A múlt csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a költségvetés általános tartalékából a kormány 400 millió forintot ad az NB I-be frissen feljutott Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére. A Mezőkövesd társadalmi elnöke Tállai András, a belügyminisztérium…..
zembertelen 2013.07.17 22:06:54
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Tegnaptól maximum 30 napos számlafizetési határidőt lehet megadni, késedelmes fizetés esetén pedig a jogosult megkaphatja a követelése behajtásával kapcsolatos költségeit. A fizetési határidő maximalizálása azonban nem oldja meg a fő problémát, azt, hogy a fizetésekkel…..
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
Olvasom, hogy Orbán Viktor felért a csúcsra. A brüsszeli uniós csúcstalálkozón zsebre dugta a kezét, körülnézett és elégedetten nyugtázta: a napra lehet nézni, de rá nem. Ilyen kiugró sikereket ország még  nem ért el, mint Magyarország, és tulajdonképpen nem is érti,…..
Ezek után, ha valaki felteszi a kérdést, miként vezethet három év kormányzás után is ennyivel a Fidesz, illetve miért van nagy esélye vinni a 2014-es választásokat is, elég lesz rá annyit mondani: Szárszó miatt. Pontosabban: mindazon jelenségek miatt, amik a maguk pompájában…..
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
Ment a Debil, jött a Miska, de nem változott lófasz se. Jót röhögtünk, amikor emberünk azt ígérte, hogy most aztán kiscserkész becsszóra kiszámíthatóvá válik a gazdaságpolitika, de ami az elmúlt másfél hónapban történt, így is faszkorbácsért kiált. Mivel Mihály…..
zembertelen 2013.06.25 22:26:57
Svédország érdekes egy hely, politikusai nem különben képesek sajátos ötletekkel előállni (bár ugye a magyarokat ebben is nehéz felülmúlni, de ezt most hagyjuk). A legújabb megdöbbentő javaslatot a parlament szocialistákból és feministákból álló pártja, a Baloldali Párt…..
A lakások elsődleges „védműve” a bejárati ajtó. A legtöbb illetéktelen behatoló általában itt próbál a lakásokba jutni, feltéve hogy nincs könnyebb útja a behatolásnak. Márpedig a kisebb lakótelepi lakásoknál szinte ez az egyetlen lehetősége a betörőknek, hogy a…..
A brutális pénzkivonás mögött egy briliáns idegenforgalmi koncepció áll.  Szó sincs arról, hogy a kormány le akarná zülleszteni az egyetemeket - mondta Klinghammer István, a felsőoktatásért felelős államtitkár annak apropóján, hogy a Corvinus egyetem a súlyosbodó…..
A különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz…..
zembertelen 2013.06.19 23:53:22
Másnap reggel átautóztunk Tennessee-ből Alabama államba, Hoover-Birmingham városába. Végre elérkezett számunkra a pillanat, amikor bebizonyíthattuk a sokszáz lóerővel érkező amerikai autóstársnak, mire is képes valójában a Trabant a maga 26 lóerejével. Ez a várva-várt…..
zembertelen 2013.06.19 17:13:27
@É2I:
Miért?
Alá álltál?
zembertelen 2013.06.19 23:29:26
@É2I:
Sokat mentem vele télen szerpentines utakon, ment mint állat!
Aztán - 18 fokban cseréltem hengerfej tömítést a Magas Tátrában egy hajtű kanyarban. Kibírta. Az igaz, hogy befagyott a gáz bowden és végig üvöltötte az utat mert csak a kuplunggal tudtam a sebességet változtatni a fordulatszám maradt.