Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zpetrasovits

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
zpetrasovits 2008.12.28 13:07:05
Az ORTT reklámja, a reklámban szereplő gyerekek egészséges fejlődését veszélyezteti! Ez persze nem bűn, az ORTT-nek szabad?! A szülőket ez a reklámfilm nem tartja vissza attól, hogy gyerekeik ne üljenek a TV előtt!

Mit is ért el ezzel az ORTT? Közel 1 tucat gyereket alázott meg csak a felvétel során egy reklám kedvéért, az erőszak látványával és a rúdon ugrálással egyaránt! A további néző gyerekekről nem is beszélve!

Az ORTT munkáját akkor végezné hatékonyan, ha főműsoridőben nem lehetne szexuális aktust és különféle emberi élet kioltására alkalmas filmeket vetíteni, csak pl. felnőtt csatornán! Aztán azokról az egyébként vulgarizált kommunikációkról nem is beszélve melyeket különféle esti műsorban lehet hallani! A szombat és vasárnapi mesefilmek agressziót is lehetne moralizáltatni, van elég szép és értékes mesefilm, nem kell gyilkolászás a rajzfilmekben.

Az ORTT helyében hatékonyabb szankcionálási lehetőséget kérnék azokra akik a gyermekek morális fejlődését gátló TV műsorokat vetítenek a gyerekek számára hozzáférhető időpontokban!

gravi_t sorait olvasva pedig: Az internet veszélyeiről szóló előadást sem tudnád elővezetni az iskolákban! Sajnos a pedagógus nem érti a kérdést sem amiről beszélünk nekik! Gyakorlatból mondom!

Ott pl. ahol a gyerekek, az Iwiw-en és egyéb közösségi oldalakon mutatják meg, mekkora társaságuk, a baráti rendszerük, vagy pl. a talalka.hu oldalán 12 évesek pózolnak, igen dekoltált képeken, barátokat keresve, nehéz megértetni a szülökkel: A gyerekeik potenciális áldozat jelöltként kínálják magukat az utcán és az Interneten egyaránt!

Ezt kellene látványossá tenni! Összehozni egy dokumentum filmet, a hogyan esett áldozatul? -címmel, gyerekek életéről, morális viselkedéséről és a családokról, akik elhunyt gyermekeiket siratják, egy ilyen degenerált életellenes bűncselekmény után! Ezzel kellene riogatni a szülőket.

Sajnos, az ORTT szándéka, jelen esetben erősen mellé siklott, bár: eddig közel 70 vélemény azt mutatja, a téma érdeklődésre tart számot! Ergo: azért bennünket már elért a téma!