Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vacak Szerv

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem múlik el nap, hogy ne jelentkezne kórházunkban jónéhány anyuka kisfia "kukijának" rendellenessége miatt. A problémát többnyire az okozza, hogy a gyermek fitymája nem húzható hátra. A "Kell-e húzogatni?","Mikor kell elkezdeni a húzogatást?" vagy a…..
Vacak Szerv 2011.01.26 13:57:51
Nem ajánlom senkinek se a körülmetélést. A teljes körülmetélésre - akárki akármit magyaráz is, akármilyen papírral a zsebében meg doktori meg akármilyen előnévvel - soha semmikor nem lehet szükség és embertelen is.
Én csak a hátrányait láttam eddig.
Tönkrement a péniszem és ismerek SZEMÉLYESEN még olyat, aki szintén így járt. A makk nem viccből van fedve, annak természetes nedvességét az előbőr biztosítja, védelemnek van ott, nem fölöslegesen. Hiszen fölöslegesen semmi nincs rajtunk, a szempillának, szemöldöknek, körmöknek is szerepe van.
A makk kiszáradt, ronda foltos. Erre nincs semmilyen megoldás, a krémek, lámpák maximum próbálkozások, amik a pigmentfoltokat erősíthetik is. Ezt a legtöbb bőrgyógyász egyértelműen elmondta.

Jelenleg előbőrt kell nyújtanom, másképpen látványosan ronda, kiszáradt, fehéredő, foltos makk mindig látszik és ez nem jó, valószínűleg normális szülő nem ad esélyt arra, hogy a gyerekét, ha utóbb évekkel a műtét után kiderül, hogy hasonló típus, ugyanúgy nemibetegnek nézzék emiatt, ahogy pl engem.

Ha szűkület van, azt lehet oldani, finam húzkodni, persze vigyázni kell, hogy ne repedezzen be az érzékeny bőr.
Ha nem segít, akkor még lehet bemetszést alkalmazni, esetleg plasztikázni (ugyebár 2011 van, nem az őskorban élünk, az engem csonkoló Sárközi doktor él csak ott, ahogy az egész Heim Pál botránykórház is, vezetőstül) de végső esetben a részleges metélés megteszi. Az egészet levágni nincs értelme.

Ahogy régen a zsidóknak se volt szokásuk levágni az egészet, láthatjuk is a Dávid-szobron: az ábrázolás helyes. Az ókorban a zsidók csak az elejét csippentették le, ahogyan azt most Délkelet-Ázsiában is teszik. Jóval kockázatmentesebb, a makk pereme nem szárad ki, de azért nem lesz szűkület se és jobban szellőzik a makk.
Bizonyíték erre az is, hogy a Tóra szerint a 8. napon az édesapának kellett elvégeznie ezt a műveletet, nyilván nem gondolhatja senki komolyan, hogy egy teljes metélést elvégzett egy átlagember, az akkori eszközökkel, az akkori körülmények között. Nem is tette, az utóbbi 2000 év és egy (vagy több) ravasz, újhullámos rabbi közbenjárásának köszönhetően.
Az ókori olimpián a meztelenséget igazából a fedetlen makk jelentette, így nem lehetett versenyezni, ha fedetlen lett volna a makk, akkor nem indulhattak volna zsidók ott.

Egy szó, mint száz: embertelen eljárás és csak az orvosoknak kényelmes, mert a nagy számok azt mutatják, hogy ezzel minden rendben van. A "kis" hibaszázalék pedig, aki pl én vagyok, az nem izgatja azokat, akik a hónaljszagot országosan is karlevágással oldanák meg :(
Vacak Szerv 2011.01.26 13:58:24
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
Vacak Szerv 2011.01.18 15:08:43
@Bobby Newmark: Hagyd... vagy meg van hülyítve, vagy eleve így szülte az anyja, vagy fizetve van. Ordít minden sorából. Mr Englishman :D
Szard már le, ez egy troll, a rosszabbik fajtából, annyira levágós :D
Vacak Szerv 2011.01.18 15:11:21
@Muad\\\'Dib: Szerinted min, kis hülyegyerekem? :D Na mégis, min? :D
Nem azon, hogy nincs olyan hely ebben az országban, ahol a nap 24 órájában hozzá ne lehetne jutni max párszáz méter megtétele után égetett szeszhez? Majd, ha ez ellen nekiállsz tüntetni, akkor megértem, hogy le akarsz csukatni mindenkit, aki olyat szív, amit te nem szeretsz. Addig meg kussolj jó mélyen, ennyi. Nem kell játszani a hülyét tovább, vágod te nagyon is, mi van, csak még becsületből küszködsz itt. De itt hiába, ez gondolom föltűnt...
Vacak Szerv 2011.01.18 15:07:22
@Muad\\\'Dib: Népek nagy bölcsessége :D

Waahahahaaa :D

Na húzzál olvasni kis magányodba hülyegyerek :D
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
Vacak Szerv 2011.01.18 14:57:59
@KGyST: Főleg, hogy tök értelmetlenül bevetette megint a droggal való riogatást ez a bűnöző miniszter, holott az egész történetben pont az nem számít, hogy drogoztak...attól még halálra taposták őket...
Mi az, ami egy lázadó kamasz srácot meggyőz arról, hogy a hirdetett termék tényleg jó? Például az, hogy az anyja utálja, mert akkor biztos lehet benne, hogy ez éppen neki való. Ez volt a gondolatmenet a Dead Space 2 nevű játék bevezető kampányánál, amelynek során azzal…..
Vacak Szerv 2011.01.18 13:38:50
@NIN|JA: Lehet, hogy 20 év múlva ugyanúgy megmosolyogjuk majd, mint most a Wolfensteint? Amire akkor hasonló reakciók voltak a mindenre érzékeny anyukák részéről :)
Vacak Szerv 2011.01.18 14:04:54
@NIN|JA: Túl parás vagy. Hidd el, 20 év múlva aki nem beteg, az tud majd önfeledten nevetni. Aki meg beteg, az nem a játékok miatt lesz az. Ahogy most is van egy csomó ember, aki beteg, miközben nem is nézett ilyen filmeket... meg nem játszott játékokkal se.
"Ez a tünemény itt az első és egyetlen patkányom, Maca. :)" – írta nekünk Kira.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Vacak Szerv 2011.01.18 13:34:23