Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amalfy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifordított ország Mószer űrlap 2011.01.11 07:45:00
Fellegi Tamás azon felül, hogy ugyebár nemzeti fejlesztési miniszter, az orosz kapcsolatokért is felel. Egészen pontosan: ő a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos.Ezzel nincs is semmi baj, hiszen még pénzt sem kér ezért. Na de......a minisztérium honlapján egy…..
Amalfy 2011.01.12 08:50:05
A sok "lángész", nemzeti agymosástól amnéziás viktátorista f..z figyelmébe ajánlom a következőket, hátha ezekhez a mocskos ügyekhez is tudnak fröcsögni valamit:
-Schlecht Csaba 13 adótartozásos cége
-Kaya Ibrahim
-Josip Tot
-Országimázs Központ
-Millenáris Kht
-Ezüsthajó
-Happy End
-Tokaj hegyalja
-Nyugdíjak csökkentése (1999)

Na és ki volt aki kimosta a zsideszes fiúkat a szarból? Az a pojáca, akit megint odaraktak eltakarítónak, immáron 9 évre!!
Nah ezért nincsenek zsideszes ügyek, mert van egy pumuklifejű csicskájuk, aki tisztára nyalja a hátsójukat.
Így könnyű kérem...
Akinek van gyomra megteszi (létezik az az összeg amiért még Judit feje is korpásodik), na és akinek van elég üres hely a koponyájában az meg éljenez és vigyorog hozzá, s közben fel se fogja mi történik, csak húzza az X-et a közpénzeken meggazdagodott egyetemsitákra, akik életükben nem dolgoztak, csak az egyetemi padsort felcserélték a parlamenti padokra. Kösz.... adóforintokból képezték magukat, hogy ismét adóforintokon gazdagodjanak. Milliók kárára. Ez a nemzetiesség? Frászt! Ez a pofátlanság netovábbja.

Jah...és ahhoz mit szóltok lángészkéim, hogy idén Viktárorbácsinak 500.000 Ft-al TÖBB a nettója? Nem ennyi, csak ennyivel lett neki több az adóváltozás miatt. Ki tolja a gazdagok szekerét? Ki kedvez a "népnek", és ki a milliomosoknak? Pfff...

És hogy a baloldal tönkretette az országot? IQ nullák: világgazdasági válság van 2-3 éve. Hallottatok erről???
Nálunk ezerszer gazdagabb országok küszködnek. Azokat is Gyurcsány tette tönkre??? Fenét! Csak meg lehet lovagolni ilyen hamis szólamokat, mert van 3 millió birka ebben az országban aki minden marhaságot elhisz, ha sokszor mondják nekik. És van olyan egyenes, gerinces ember, (aki soha életében nem hazudott még...pfffff) aki lassan és sokszor mondja el, hogy a hülye elhiggye.

Szánalmas ez az ország, hogy ilyen kókler, képmutató, cinikus, enyveskezű ugyanakkor álszent bandára képes volt a választók 53%-a szavazni. Ők meg büszkén verik a mellüket a kétharmados felhatalmazással. Ti meg vagytok olyan böszme bambák, hogy nyelitek a rizsát mint kacsa a nokedlit? Meg is érdemlitek, csak a normálisabb, gondolkodni képes embereket hagynák békén. De sajnos ezzel az (ezüst?)hajóval együtt merülünk alá a kakába, mindannyian.
Éljen!!