Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petya09

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb Asylum "csoda", ám ezúttal a vállalhatóbb fajtából. Igaz, mindannyian tudjuk, hogy nem ez az évszázad dicsérete. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Petya09 2010.06.01 12:02:22
@dexexe: Igen a Vas az a motoros film. Na abban tényleg minden rossz, végignéztem itt a filmeket az simán beférne ezek közé. A vonatos jelenettől kezdve a szereplőkön át a borzalmas story és pláne a a vadítások sokasága. Számomra az a legborzalmasabb film amit eddig láttam. Jó igaz még nem láttam a Versus- t, viszont pl az AVP 2 láttam sajnos, borzalmas volt az is de a Vas azt simán überelte.

Vannak azért még pocsék filmek szép számmal, Pl: Látta itt valaki a H- man- masters of the universt?? ( Dolph Lundgren, Coutney Cox ) 1000 éves az is ás hát arra a filmre is ráillene, hogy annyira rossz hogy már jó.
Petya09 2010.06.04 14:43:21
@Terror Dzsoni: Nekem még megvan vhs - en szinkronizálva. Nagyon ütős alkotás. Anno a 90 - es évek elején első filmjeink közt volt meg, a Robot Cop - al meg a Commandoval együtt. Tényleg az a film szánamasan gagyi de jól el voltam mindig rajta, pláne mikor bemutatják a fejvadászokat meg amikor akció jelenetek vannak. Röhej az egész.
Én az Alien vs. Predatort se nem utáltam, se nem szerettem. Az mindenesetre tény, hogy nagyon jó volt az alapötlete, hiszen a filmtörténet két legrondább szörnyéről van szó, miért ne lenne klassz összeugrasztani őket!? Az első részben igazából két dolog volt, ami betett az összképnek: az egyik a…..
Petya09 2010.05.22 11:17:48
@Amihez_te_nem_értessz: '. Azért kötöttek bele abba hogy pont oda esik mert az egész világhoz képest kurvára kicsi az esély, hogy pont egy kisváros, mellé pont egy erdőbe essen, ja és pont megint Amerikába!
Másodszor, lehet hogy becsületbeli ügy meg a tököm még micsoda, de egy ilyen küldetésre nem szoktak egyedül menni, pláne mikor egy ilyen lény előtte lemészárolta egy egész hajójukat..lásd az AVP 1-t, vagy mondjuk a Predator 2 - t. Ott ennél egyszerűbb küldetésre voltak ott vagy 20 - an csak rejtőzve.

Amúgy mikor láttam ezt a filmet egyszerűen dührohamot kaptam hogy miként lehet ekkora szart csinálni. Bocs Blacksheep, de ez a film egyálltalán nem vállalható. Ez egy gány, undorító leszarása az egész szériának az előtte levő sem volt már jó de ez kritikán aluli. Semmi nincs benne ami tetszene és ötletes volna. Unalom, szar színészek, szar akció, banális jelenetek, idióta kis pisisek ökörködése a fél filmen keresztül. Tehát ez a film nagyon ROSSZ.
Mivel nagyon sokan kérdezték már, hogy mik a kedvenc filmjeink, elkészítettem ezt a kis videót, melyben bemutatom a 20 abszolút favoritomat. A lista kizárólag a saját ízlésem alapján készült, nem BlackSheep-el közösen, így ne várjatok olyan filmeket, amiket ő már az egekig…..
Petya09 2010.05.22 09:08:42
@Thrillerfan: Javítanálak Forrest nem volt autista hanem csak alacsony IQ - val rendelkezett, más a kettő.
A harcosok klubja meg a Keresztapa nekem fenn lenne egy ilyen listán. Ezen kívül még mondjuk Alien 3 , Félelem és Reszketés Las Vegasban, Amélie csodálatos élete ( csakhogy művészfilmet is mondjak), meg mondjuk magyarok közül a Moszkva tér. ÁÁÁÁ annyi film van top 50 -t is össze tudnék dobni.
Kisebb kínszenvedés után - mivel az indavideo nem volt hajlandó feltölteni - a docler-re tettük fel ezt a kedd óta halódó videót. Jó szórakozást! ..