Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuszi11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
csuszi11 (törölt) 2013.04.18 12:18:53
@halaloszto: én ugyan nem tudom, hogy 400 motoros az 4 vagy 8 km, de azt igen, hogy ha duplázzuk a szélességet, nem harmadolod vagy negyedeled a hosszt. :D inkább felezed... nem kell csúsztatni, ez kb nem is tudom alsós matek? :D
2013: A napenergia éve Magyarországon Az elmúlt néhány évben számos ország bőkezű támogatási rendszert léptetett életbe a megújuló energiaforrások, köztük a napelemes áramtermelés elterjesztésért. Németország, Olaszország, Spanyolország hatalmas, 10-20 évre…..
csuszi11 (törölt) 2013.04.10 17:08:39
@Don Quixote de la Ferko:
másnál nem láttam. a posztban nem sziget rendszerről van szó, akkuról nem kell beszélnünk.
kár akkura költeni, amikor az óra pörög oda-vissza. nem felkészült még a technológia rá, se nem olcsó, se nem egészséges, se nem zöld, se nem hatékony. pörögjön az az óra oda vissza és akkor helyén van.

"Ha van támogatás, akkor az a pénz máshonnan van elvéve"
nem mindegy, hogy egy francia, német vagy angol adófizető pénzén fejlődik mo. energiahatékonysága, vagy az ingatag költségvetésünk terheljük rezsicsökkentéssel.
volt idő, amikor az eu komolyan melléállt az ilyen támogatási rendszernek, szerintem most is így lenne, így van, csak a mostani (mindenkori - kinek mi) elitnek vagy nem érdeke, vagy hülye hozzá.

szerintem egy fejlett rendszer úgy nézne ki, hogy napelem a tetőre, hőszivattyú a ház alá, szigetelés rá. eu támogatás lehív, magy.fejl.bank mellétesz, fogyasztó fizeti a hitelt ha nincs önrészre pénze (amit spórolt azt fizeti a hitelre). eredmény, rengeteg munkahely, döglődő ingatlanszektor örül, energiafüggés csökken, vállakozások örülnek, költségvetésbe megy vissza a zseton, fogyasztó örül, többet ér az ingatlan, látja hogy fejlődik, hitel lejárta után előrébb, beljebb van. win win, a révész pedig nyugati gazdag "barátaink".

de mivel ez komplikáltabb kommunikációt igényel (értsd választó hülye/ hülyének van nézve) vagy az érdekek mást diktálnak (értsd elárulják a rohadékok a választókat) - marad a rezsicsökkentés meg a stadionépítés... és csak éppen érintem kedves alkalmazottainkat a parlamentből.
csuszi11 (törölt) 2013.04.10 17:11:21
@Don Quixote de la Ferko:
és brutál milliárdokat hagyunk benn az eu pénzekből évről évre, közben a csapból is az folyik, hogy az építőipar halálán van, hogy az energiafüggésünk "gázos", hogy csóró az ország. talán értelmes programokat kellene csinálni, és nem pofázni állandóan a semmiről. valami szakmai munka is folyhatna pöstön...magyar ugar...
csuszi11 (törölt) 2013.04.10 17:55:52
@Gera: idézem magam.
"VAGY HA NEM EZ, legalább azt látnám, hogy innovatív fejlesztésekbe fektetik az adóforintokat: szél, geo, hőszívattyú, nap, hót 8, nem ilyen dzsentri 10% vagdosás, mert az kommunikálható a plebsnek...hányinger."
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
csuszi11 (törölt) 2013.04.07 16:32:20
@GERI87:
nem 50%ot kell kivetni, hanem 35%ot. nem 30at, hanem 22öt.
nem a számokon kellene vitatkoznod, hanem az elven. mert ugye onnan indultál, hogy fejlődésgáti és gazdaságilag nem indokolt.

tudnám hogy tudod mosdatni a szerecsent.
tények:
a minimálbéresnek nagyobbak a terhei most, mint 2kulcsnál.
a gazdagnak kevesebb.

azt is lehetne csinálni, hogy a minimálisnak leviszik 5-7%ra (és akkor végre szerencsétlen váésárolna is pörgetve a gazdaságot és az áfát) a középnek viszik kemény 20ra, a gazdagnak meg 35-re. tessék, ez 3 kulcs. de lehetne ez 7-8 is, meg lehetne ezt össze vissza sakkozni, fasznak kell ezen lovagolni?
elvek a lényegesek, a többi részletkérdés.
ezt a hülyeséget meg hogy a fejlődő országokban jó az egykulcs :DDD igen, mert itt az elit is fejlődő, mind empátiában, mind felelősségben, mind morálisan...oszt egy kicsit maguk felé hajlik a kezecskéjük.
csuszi11 (törölt) 2013.04.07 16:58:39
@GERI87: azt ugyan nem tudom hogy olvastad ki a mondatomból hogy nem támogatják a közepet.

idézem magam:
"jól kell belőni a SOK, 5-8 kulcsot, hogy ne terhelje azt aki lenn figyel, ne terhelje azt aki feljutóban, és ne terhelje irreálisan a gazdagot."

kíváncsi voltam ránéztem pár igen modern országra (értsd usa nor, swe, fin, can, stb stb).
összesnél ilyen az adózás:
0% (vagy 5% igen alacsony tól 50%ig (vagy 45%), rengeteg kulccsal. értsd, min. 5.

és az utolsó mondatom a témában, már csak ismétlem magam, te meg nem vagy hajlandó reagálni, ráadásul már elbeszélsz mellettem:

"csak a minimálbéres takarító jóléte a cél?
(persze, szavaz)"

mondtam már, gyűjts az iq mellé eq-t is.
azok is emberek, érzésekkel, problémákkal. gyengék, gyengébbek, rászorulók.
egészséges társadalomban az erős védi a gyengébbet, gondoskodik róla, segíti.
gyerek, hajléktalan, szegény, öreg, beteg, sérült, mozgáskorlátozott, fogyatékos, növény-állatvilág, meg ilyen apróságok. itt a balkánon meg a takarító lenézett senki, igazad van, csak azért lehet rajta segíteni mert szavazó...véletlen sem azért, mert az emberség ezt kívánja. van még lemaradásunk bőven úgy érzem nyugati szomszédoktól...

a lényeg pedig még mindig:
"jól kell belőni a SOK, 5-8 kulcsot, hogy ne terhelje azt aki lenn figyel, ne terhelje azt aki feljutóban, és ne terhelje irreálisan a gazdagot."

nem fogom leírni még 10szer.
csuszi11 (törölt) 2013.04.07 17:02:04
@GERI87:
ezt írtad, komcsi a több kulcsosság.

ehhez képest nuygati demokratikus kapitalista találmány.

ennyi észt? nem kell össze vissza beszélned. oszt akkor nem fordítanak eléd tükröt, amiben a baromságod kell nézegetned.

megsértődni meg nem rajtad fogok :))

byebye. további jó dagonyászást az egykulcsos kánaánban, ahol teper a jólét.
én meg kelletlenül, mert szeretek itt élni, ha ilyen magas szinten marad mind az elit, mind a hozzád hasonló társadalmi szinvonal majd max jól lelépek a romló nyugati errodált nyugatra. tudom, tudom, senki nem fog sírni utánam...hát ilyen dzsungeltörvényes társadalom után én sem.
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
csuszi11 (törölt) 2013.03.17 19:32:01
@hagyma: az rtl/tv2 kombóban is a néző dönti el, ki tud műsort csinálni. mégse szeretném a csatornámon (már ha lenne) látni a nézők által támogatott műsorokat. már ha érted a pikírt párhuzamot. és még kedves voltam, hogy nem egyéb mainstream médiumot rángattam elő a tarsolyomból (pl rádió, youtube, blikk).

a néző, olvasó csak azt dönti el mit szeret olvasni/nézni/hallgatni, nem azt, hogy mi minőségi, vagy jó. ha indítok egy blogot, és per pillanat nem a dollárjel ég a retinámba, én is telibe fogom szarni, hogy a nagy többség szerint mi a jó. mert sajnos a tendencia nem azt mutatja, hogy egyetértenék a többséggel. my bad.
Hétfő hajnalban tartották a Los Angeles Clippers és a Detroit Pistons találkozót az NBA-ben. A Clippers 129-97-re nyert, de meccset nem a végeredmény tette emlékezetesé, hanem DeAndre Jordan zseniális zsákolása. DeAndre Jordan ugyanis úgy zsákolta át Brandon Knightot egy levegőben…..
csuszi11 (törölt) 2013.03.12 14:11:15
@zfuly: hogyne lenne. szerelheti a labdát, elállja az útját, takarja a bogyót. de ha ugrik, takarjon vagy ne essen rá, ne billentse ki, ne érintkezzen - vagy szopacs.
ahhoz hogy támadó legyen fentebb írtam minek kell teljesülnie. nézz szét scottie pippen videók után ytube-on, defense tag-el. egy zseni volt.
Scottie Pippen: Ultimate Defender 1-2 pl.
csuszi11 (törölt) 2013.03.12 14:18:08
@zfuly:
Scottie Pippen: Ultimate Defender 1-2 pl.
nézd meg az első végét, tele van támadóval.
az érintkezés kerülése a támadó játékosra is vonatkozik, ha a védő elfoglalja a védő pozíciót. vagy csúnyán támadót fújnak. nem úgy van az, hogy letarolhatod az ellenfeled szó nélkül :) csak a védőnek egy bizonyos állást fel kell vennie. illetve ha eléri a labdát a védő, akkor egy teljesen új képlet jön be.
csuszi11 (törölt) 2013.03.12 14:19:04
@kfc: ez jogos.
Vendégszerzőnk évekig egy nagy budapesti egyetem hallgatói önkormányzatának tisztségviselője volt. *  Az egyetemisták körében sokan elégedetten csettintgetnek a nyelvükkel, hogy no, most végre lelepleződtek a HÖK-ösök. A baloldalhoz kötődő sajtó megmutatja, hogy bizony…..
csuszi11 (törölt) 2013.02.22 15:15:41
@Negyvenértelmiségi:
Zsidó, rusnyaképű bibsi, bolsi, bolsi vicerektor, elvtárs, szarcsimbók, ocsmány bolsi dumáid, szarházi, fajtád, metélt faszoddal, leszarlak és átléplek
---->
"Nettó személyeskedésen kívül másra nem futja?"

hm. ahogy elnézem a hozzászólásaid, úgy vagy te szelíd értelmiségi, mint én helikopter.
elképzelem, ahogy állsz a tüntetésen és virágszálat dugsz a puskacsőbe, mert te olyan erőszakellenes vagy.

az külön szép, milyen bonyolult és sokszínű a világ számodra:
aki nem velünk, ellenünk.
aki ellenünk, az bolsi hazaáruló, metéltfaszú szarházi.
tudom, tudom, nem szivárvány, hanem vagy fekete vagy fehér az egyenlet eredménye. de te olyan értelmiségi és szelíd vagy. :))
megkérdezhetem hogy nevezted el a világot amiben élsz? terapeuta látott már? gyógyszert szeded?
Lebron James új rekordot állított be, amikor a tegnap éjszakai Portland Trailblazers elleni meccsen egymás utáni hatodik alkalommal dobott 30 pont felett 60 százalékos dobóteljesítménnyel. Ő lett az első az NBA történetében, akinek ez sikerült. ..
csuszi11 (törölt) 2013.02.13 23:34:07
@csuszi11: "nem is tudom, jordannek mennyi lehet a rekordja? 15?
40 pont zsinórban mennyi a rekordja? 10?"
én nem tudom, lusta vagyok bogarászni, de valahová oda tippelem...
csuszi11 (törölt) 2013.02.14 15:47:12
@Giggsy: nem mondtam hogy jordane az a rekord, hanem hogy a főoldalon és az mti-ben jelent meg ökörség: 6x30pont - rekord. és hogy min. jordanről tudom, ez baromság, mivel 40 pontos rekordja is van cirka 10 körül. (nem úgy kell érteni, hogy az nba rekordja, hanem a saját rekordja...)
Mint minden rendes hollywoodi céh, a rendezőké is osztogat díjakat évől évre, és mivel ezek szakmai elismerések, nem úgy, mint a hétvégén kiosztásra kerülő Aranyglóbusz, ami tulajdonképpen egy megkérdőjelezhető szakmaiságú és motivációjú gittegylet díja (Návai Anikó is…..
csuszi11 (törölt) 2013.01.12 03:42:22
@cho: kívánom, hogy egy étterembe betérve borzalmas szar kaját kapj. ki ne nyisd a szád, edd meg kussban, mert nem vagy szakács.

honnan a jó életből szalajtják az embereket ilyen értelmetlen érvelésekkel?

legközelebb remélem látom, ahogy fergusonnal felesel giggs, hogy ne dumálj vén szar, nem tudnál jobban futballozni nálam.
vajon 2 analógia elég a processzhez?
Nem túl nagy meglepetésre a Trónok harca végzett a TorrentFreak rendes év végi listáján, amin a 2012-ben legtöbbet letöltött tévésorozatokat összesítették. Az élmezőnyben főleg kábelsorozatok tanyáznak, amin csak az csodálkozik, akinek még mindig az NCIS a tévés…..
csuszi11 (törölt) 2013.01.02 21:31:32
@fran7: legalább a képet néznéd meg a cikkben...
csak mo.-on van több tízezres letöltés, csak egyetlen torrentnél, egyetlen oldalnál. az meg hogy mit látsz akkor amikor nem aktuál, nem sokat mond, nézd meg áprilisban mennyit szednek le a ropogós résznél.
@vontod75: nem egészen így működik. az amcsi coca nem fog neked fizetni, hogy a magyar coca jól fogyjon. azért fizessen a coca cola hungary. de ettől független van működőképes modell, a youtube csinálja is, de nem így. nincs nagy kassza az amerikai cocanak, mercedesnek, liberonak, aki fizet az egész világon elérhető reklámért. van minden országban saját leányvállalata, esetleg franchise stb és fizet az.
Naiv ügyfél teljesen tanácstalan, minthogy a UPS futárjai eddig egyszer sem találták meg a címét: Szeretném leirni az UPS futárszolgálattal kapcsolatos történetemet, aminek még mindig nincs vége és gyakorlatilag kezdem teljesen tehetetlennek érezni magam. Az ebayon vettem…..
csuszi11 (törölt) 2012.10.18 23:50:54
@Giraffa Camelopardalis Phd.:
te nagyon okos nem az a lényeg hogy hova talál valaki oda, hanem hogy hol van valaki aki átveszi a csomagot...
ehhez aztán kurva nagy ész kell.
csuszi11 (törölt) 2012.10.19 01:09:15
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:
ha nincs otthon, lehet ott telefon, nem lesz aki átvegye. ha már a futárnál van a csomag, nem fogja Neked átvinni a munkahelyedre, mert nincs rá ideje (a cégnek meg üzemanyagja). területek vannak, ahol a futárok mozognak. munkahelyre viszi béla, otthonába meg jani.
csuszi11 (törölt) 2012.10.19 01:11:35
@csuszi11: és ha mégis átviszi, akkor az szerencse, aznap nincsen elhavazva. nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne, hogy a futárt "oda kérjük", ahol mi magunk leszünk. és akkor nem lesz probléma, ennyi az egész.
Hihetetlen ötletekkel nap mint nap találkozunk, közben pedig ritkán jut eszünkbe, hogy az elsőre őrültségnek tűnő elképzelés előremozdítaná-e a világot. Pedig bizonyos, ma már természetesnek vett ideák a maguk idejében épp olyan képtelenségnek hatottak, mint ma az, hogy…..
Péter autója még nincsen készen, de nem is lesz soha, mert akkor elveszne a társalgás lehetősége ember és gép közt. Ezt ő maga mondta, amikor arról kezdtünk beszélgetni, honnan szerezte a babkávé szállításához használt vászonzsákot, amellyel a karosszéria egyes felületeit…..
csuszi11 (törölt) 2012.10.14 15:03:01
@vmaast:
nem feltétlen a közönség miatt. hasonszőrűekkel találkozás, eszmecsere, megnézni hol tart a többi, megmutatni én hol tartok, stb.

tökéletes meglátás, hozzáfűzni nem is kell:
"Pedig ha hiszed, ha nem, vannak emberek aki azért csinálnak valamit mert nekik tetszik, és örömüket lelik benne, és rohadtul nem érdekli őket hogy ez tetszik-e az utca népének. Nem attól érzik valakinek magukat hogy vadidegenek szerint menők-e az álataluk birtokolt tárgyak."
Hajcsatok 9/11 a sportban 2011.09.11 09:15:00
Michael Jordan visszatért, Bush szabálytalanul nyitotta meg az olimpiát. Ahogy mondani szokás, szeptember 11. óta már semmi nem ugyanolyan, mint korábban volt. Igaz ez a sportra is. Elég csak a sportesemények biztonsági intézkedéseire, vagy éppen a vélt vagy valós…..
A most dúló kánikulában, lengén öltözött emberek között járkálva még feltűnőbb, mennyi túlsúlyos és elhízott férfi és nő rója az utcákat. Olyan sok, hogy már-már hozzászoktunk a látványhoz. Úgy tűnik, többségünk nem csak az utcán, hanem otthon a tükörben is. A…..
csuszi11 (törölt) 2011.09.06 09:55:28
@Szöszkeboszi:
a tükörnél nincs jobb
ha valaki önképzavaros, nem a bmi rakja helyre, hanem pszichológus
ha a tükörnek nem hiszünk, ott a testzsírszázalék
nem értek egyet hogy szórás van, jó eszközt kell használni, a mérlegre se mondjuk hogy szórás van, mert vannak gagyi mérlegek, amik 5-öt csalnak
jó eszközt kell használni és akkor nincs szórás
direkt írtam saját példám, hogy ne mondd, hogy a bmi csak azért rossz, mert sokat edző embereket rakok be - heti 3-4 óra edzéssel, helyes táplálkozással, alapos tudással pillanatok alatt 25 felé kúszik az illető, és nem a hájtól
csuszi11 (törölt) 2011.09.06 10:01:22
@Szöszkeboszi:
a hivatalos szervek nagyon sok mindent használnak még, lehetne is 50 poszt az inkompetenciájukról és ordas baromságaikról
a poszt létrejöhetett volna
a, mihez tartás véget leírod a hátulütőt
b, bmi nélkül is elhízott a társadalom, nem kell egy hibás mérőt belevinni a képletbe ;)

az meg hogy egy 22-es is lehet plötyi, egészségtelen, elhízott ember, illetve a 35-ös is lehet izmos, férfias, szélesvállú adonisz bőven elég hogy a bmi-t szarnak tartsuk

ui.: bár úgy tűnik troll vagyok, nem trollkodni jövök, rendszeresen olvasok hangtalanul ;)
jók az írásaid, nem offenz, de a bmi nálam minidg megmosolyogtató
biztos családi impact, orvos édesapám is mindig kiröhögi
ez van, ezt kell szeretni, a tükör az egyetlen ami megmondja a tutit
egyszerűen csak itt a 21 században mindent szeretünk pozicionálni, mérni, beárazni, de valamit nem lehet (mint az iq, az is mekkora ökörség, lassan lesz egy világranglista, hogy én a világ 18456211dik legokosabb embere vagyok)
mert az egyik ember körte, a másik alma
csuszi11 (törölt) 2011.09.06 10:22:37
@kismajom2:
nevetni lehet, de akkor köztünk van némi felfogásbeli különbség mi a szórás

ha ráállok a mérlegre ma és 95kg-ot mutat
2 napja pedig 99-et, akkor szór a mérleg (tökéletesen mérő mérleg), vagy a testünk nem éppen mérnők által teremtett gép/robot, és minden vele kapcsolatos mérést helyén kell kezelni
ezen példa alapján, én nagyjából 96-7 kg vagyok

te példád, valahol 10-12% nál vagy, bőven jó, sportos, karcsú, egészséges

te tényleg azt hiszed, hogy a testedet le lehet modellezni bármivel? megiszol 1liter vizet, megeszel 1kg gyümölcsöt és ugyanazt kapod rá pár órára? nem számítógép az öcsém

és ez még minidg jobb, mint egy bmi, ami alapján a sportos, erős, fizikális, egészséges férfiakra súlyosan elhízott jön ki
lehet ezt maszatolni, lehet nevetgélni, attól még úgy szar ahogy van
Amikor sportteljesítményről van szó, a büszke szülő könnyen dobálózik a gyerek tehetséges jellegű dicsekvésekkel, a kudarcok könnyű magyarázata pedig a nincs ehhez igazán érzékem. Anélkül, hogy a képességek-készségek kérdésébe belemennék, érdekes lehet megvizsgálni,…..
csuszi11 (törölt) 2011.07.11 09:08:12
@csuszi11: magyaran a genetika az csak 1 a 3bol. bar lehet masfelet is mondani, a tehetseg kicsit dns, kicsit fejlesztett valami.
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
csuszi11 (törölt) 2011.05.30 22:10:35
@al kotmány aláiro álamfö:
ahogy a kerekparos is ritkan hajt 100al a varosban, vagy all a tilosban es valszeg a tomege miatt is kevesbe halalos, mint az autosok. ;) egyeb okossag?
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Ezúttal összeszedtem néhány általános tévhitet, amikkel találkozom jártamban-keltemben. Élőben, kommentben, magazinokban és okos weboldalakon... Söprögessünk, söprögessünk. "Ha jó sok hasizomgyakorlatot csinálok, lefogyok hasról." A testünk egy nagy…..
csuszi11 (törölt) 2011.01.28 17:58:50
@vega2:
tipikus példája vagy hogy mennyire buták az emberek kishazánkban ebben a témában
persze hogy fogysz ha negatív lesz a kalóriaegyensúly
tényleg olyan hülye vagy hogy azt hiszed hogy 2 nap koplalás után csinosabb, vékonyabb leszel?
1 nem mindegy miből fogysz (segítek, víz, és több nap után izomból)
2 nem mindegy mennyire tartós (segítek megint, kicsit se)
3 nem mindegy milyen egészségkárosító hatásai vannak (na hadd segítsek megint kis butus, nagyon)

nem hiszem, hogy hozzá kellene tennem bármit a bloghoz, eddig hülyeséget nem sikerült olvasnom a posztok között, le a kalappal blogger, sikeresen ötvözöd a sport több területét és végre nem izoláltan okoskodik a jógás, vagy a dietetikus a maga szakterületén, hanem bevonja a súlyzós edzést, egyéb sportokat, okos táplálkozási tanácsokkal spékelve a sikeres fogyás érdekében

annyit azért hozzátennék, hogy a "gyúrós" élsportolók mind nagyon hajlékonyak, rengeteget nyújtanak, vigyáznak a kötöttséggel ;)

gratulálok, és végszó gyanánt egy idézet egy másik blogból
"Ha valakinek segíteni akarsz, szabályosan győzködni kell, mert a csoki az diétás, délután 4 után nem szabad enni semmit, és ez úgy berögzült szerencsétlenek agyába, hogy atommal se lehet kirobbantani onnan. Ádámtól és Évától kell kezdeni, vagy a projekt eleve kudarcra ítéltetett. Ehhez még hozzájön az, hogy nézhetsz ki akárhogy, lehet mögötted bármilyen hosszú út, a legjobb barátnő, vagy a fodrász mindig hitelesebb.

Mindennek ellenére azt mondom, megéri! Akinek ehhez nincs idegrendszere, vagy egyszerűen nincs ideje, az inkább bele se vágjon, mert magával a sátán kutyájával kell szembeszállnia, amely az eredendő emberi butaság kénköves tüzét köpködi majd rá!"
úgyhogy kitartás
:)