Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pesterzsébetjégcsarnok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem játszhat otthon a héten az FTC 2011.01.11. 12:16 F. Kapus..
Pesterzsébetjégcsarnok 2011.01.11 14:41:58
@jacint70: Kedves Jácint70 !
A Pesterzsébet Jégcsarnok és az FTC közötti szerződésben ilyen jellegű kötelezettsége nincs a csarnoknak. A jégpálya és az egyesület közötti partneri kapcsolat miatt viszont a létesítmény - sokszor üzletileg veszteségesen és előnytelenül is - folyamatosan rugalmas volt és alkalmazkodott az FTC pillanatnyi igényeihez, melyeket az egyesület, többször a szerződési lehetőségeken kívül támasztott, a jégcsarnok ezekben az esetekben nem élt a szigorúan vett szerződés adta kötelezettségekkel, esetleges kártérítési igénnyel, éppen a hosszú távú és kölcsönös partneri viszony miatt. Aki az üzleti életben jártas tudhatja, ez sokszor fontosabb, mint szerződések pontjaira hivatkozva számon kérni és ezzel esetlegesen egy hosszútávú partneri viszonyt veszélyeztetni. Még egyszer megjegyzem, ilyen kötelezettség egyébként sincs a szerződésben.
A létesítmény a műszaki problémát időben jelezte az egyesületnek, folyamatosan egyeztetünk az elmaradt mérkőzés pótlása ügyében, a megoldás érdekében, és ezt megnyugtatóan le is fogjuk rendezni az FTC-vel közösen, ahogy idáig is tettük.
Üdvözlettel
Jégcsarnok üzemeltetés
Kedden sem tudunk játszani Hiába tette oda magát megannyi szakember, a szerkezet megmakacsolta magát. A matuzsálem egyelőre nem akarja felfedni titkát, ami azt jelenti, hogy a máról keddre halasztott meccsünk továbbra sem kerülhet megrendezésre. Ez pedig ténnyé tette, hogy kedden sem…..
Pesterzsébetjégcsarnok 2011.01.11 08:54:53
Kedves Jégkorong szurkolók !
Olvasva a különböző véleményeket és összeesküvés elméleteket, melyek mindenféle mendemondára és néhol eltúlzott fantáziára alapozottak, megszólíttatásunk kapcsán szeretnénk némi publikus tájékoztatást adni, így talán jobban megértik miért is alakult ki a jelen helyzet az FTC mérkőzéseivel kapcsolatosan.
A Pesterzsébet Jégcsarnok egy üzleti alapon működő jégpálya, emiatt sajnos köztudomásúan a legdrágább jégidő díjakkal, évek óta saját erőből próbál életben maradni. Emiatt túl sok fejlesztésre sajnos nem volt módunk, éppen csak az aktuális hibák kijavítását tudtuk megoldani ( Szerencsére ebben a közelmúltban változás történt a XX.ker.-i Önkormányzat jóvoltából, aminek remélhetőleg lesznek hamarosan pozitív következményei is )
A jégcsarnok eredeti rolbája egy sajnos csak hobby rolbázásra alkalmas elektromos Icecat gép, amelyiknek az akkumulátora már 2 éve haldoklik, a jég normális karbantartására nem alkalmas, mérkőzéseket ezzel rendezni nem lehet mert csak kb 2 óránként tud jégre menni a feltölthetőség lassúsága miatt.( A már említett segítséggel az új akkumulátor beszerzés alatt van, kb 1 hónap múlva megérkezik ). A Zamboni rolbát ennek kiváltására szereztük meg 1,5 éve a Városligeti Műjégpályától, azonban ez a rolba több mint 30 éves és sajnos folyamatos karbantartásra szorul, viszont OB-I-es mérkőzések rendezését egyelőre csak ezzel tudjuk megoldani. Ez a rolba két hete meghibásodott és bár s szerelők folyamatosan dolgoztak rajta, több olyan újabb hiba derült ki, amelyet végül csak szakszervízben lehet kijavítani, ezért a rolbát a tegnapi napon el kellett szállíttatni. Az FTC csapatának ehhez természetesen semmi köze, de OB-I-es mérkőzés rendezését felelősséggel csak akkor tudunk bevállalni, amikor a Zamboni rolba megfelelő állapotba kerül és működőképes. Ez a szervíz ígérete szerint legkésőbb jövő hét első fele lehet, emiatt tájékoztattuk az FTC csapatát hogy legelőbb csak február 19-20-tól számoljon hazai mérkőzés rendezésével.
Az FTC és a Pesterzsébet Jégcsarnok közötti szerződés értelmében ilyen esetben a Pesterzsébet Jégcsarnokot nem terheli semmiféle jóvátételi, kártérítési kötelezettség, és viszont is, a Jégcsarnok mindig rugalmasan, komoly kedvezményekkel viszonyul és viszonyult az FTC különböző jégidő és egyéb igényeihez, az FTC és a Pesterzsébet Jégcsarnok partneri alapon, egymást segítve, folyamatosan egyeztetve dolgozik és kölcsönösen megérti, valamint megoldási- és segítő kézséggel kezeli a felmerülő problémákat, amelyeket eddig mindig sikerült megnyugtatóan rendezni.
Reméljük a felmerült műszaki probléma hamarosan megoldódik, kérjük a szurkolókat fogadják el a tájékoztatást és higgyék el hogy mindenki azért dolgozik hogy minél előbb újra lehessen OB-I mérkőzéseket rendezni.
Üdvözlettel
Pesterzsébet Jégcsarnok üzemeltetés