Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MLaszlo

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
MLaszlo 2012.10.27 23:21:42
@ob.szerver: Nem politikai okból az biztos, mint amit a cikk állít. Az a kamu. Az aluljárót azért kell megszüntetni, mert a rávezető út, egy kanyarral bevisz egy szűk utcába. Tudja ezt, aki járt valaha arra. Ez szűnik meg! A környék sokkal inkább egy autópályára, mint egy városi útra hasonlít! Autósként mondom, hogy ez nem normális. Egyébként a Ferenciek terétől 50 méterre van egy szintbeli gyalogátkelő, tehát eddig is megállt a forgalom! Persze ezt csak az tudja, aki járt arra valaha... A cikkíró nem nagyon. Max milla tüntin, amikor nincsenek ott autók...
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
MLaszlo 2012.05.28 00:37:52
@PlastiCat: Csakis nézői szavazatokkal lehetne, szabadna ezt eldönteni, ki menjen. Nálunk zsűriznek, mert a néző ugye hülye. Ennek minden évben az ellenkezője bizonyosodik be. A legutóbbi sikerünk ugye egy megasztáros által érkezett, akit a nézők emeltek fel... (Igen, Magdira gondolok.)
A Hallgatói Hálózat, a Milla és a Védegylet Március 2-ára konferenciát szervez, ahova szeretettel meghívunk téged is. E konferenciára azért van szükség, mert az idő rácáfolt arra az 1989-ben megálmodott ideára, mely szerint a mindenkori kormány és ellenzéke kölcsönösen…..
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
MLaszlo 2011.12.28 16:26:54
@Ray2: Pontosan. Ezek észérvek. De ugye azt látod, hogy erre max lenarancsozni fognak.
MLaszlo 2011.12.28 17:10:11
@CyberChild: Hát, inkább oligarcha diktatúra. Mondjuk ez csak egy paraszthajszálnyival jobb, mint ha szédült balosok szednek mindent apróra...
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
MLaszlo 2011.12.24 11:09:10
@vadász2: A felvetés jogos. Valószínűleg megint a középosztály szívja meg. Kérdés, mikor szív jobban. Ha a Fidesz elképzelései érvényesülnek, vagy ha jönnek megint Ferkóék. Mert ugye az LMP aranyos, de vezetője nincs, így valójában nevelgetik az olajfát Ferinek... :) Mesterházy és Schiffer kb. annyira karizmatikus, mint a húsvéti nyuszi. Pedig enélkül itthon nem lehet pártot építeni. OV-nak max még egy ciklusa lehet, aztán ő is leépül, vele együtt meg megy az ellenzéke is a levesbe. Az a párt, aki leváltja majd az egész struktúrát, még meg sem alakult. Orbánt lehet szidni, de ha úgy nézed, hogy ezt az áporodott rendszert felborította, nagy szolgálatot tett mindenkinek. Persze az övé sem lesz maradandó, de a következő már működőképes lehet.
Kumin szerint 105 hónap a pokolban 2011.10.31 22:06:00
Az idei halottak napján nem csupán emlékezünk halottainkra, de ezúttal búcsúzunk is nagyjainktól. Ma reggel az egész országot megdöbbentette Albert Flórián halála, itt a blogok között is tucatnyi postban írnak róla. Én most egy kevésbé ismert, de általam nagyon tisztelt emberre…..
MLaszlo 2011.11.01 11:24:12
@igényes: Te olvastad az írást, ami alá írtál? Idióta.
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
MLaszlo 2011.06.26 13:42:29
@Spanish VVax: Üdvözöllek a kilencmillió náci országában! :) Bocs, komcsináci! :)
MLaszlo 2011.06.26 18:46:30
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Már az első mondatra adott válaszod tévedés. A többi meg szimplán demagóg. A tibetieket sajnálom, de valahogy a magyar érdekek számomra fontosabbak. Ha az USA és a világ többi rész képtelen megoldani a tibeti problémát, akkor nekünk majd sikerül? Ne viccelj. Demokratikus fejlődés... No hiszen, olyan pénz nélkül nincs, szóval a jó üzlet Kínával éppen ezt segíti elő. Egyébként borzasztóan egyszerűen tudsz segíteni Tibeten. Ne vegyél kínai terméket. :) Ja, hogy akkor nem tudnál netezni, mert nem lenne mivel. Sebaj, majd szántasz és vetsz, persze szigorúan faekével, amit magad ácsoltál, az általad kivágott fából. Abban talán nem lesz semmi kínai... :) Kezded már érteni?
MLaszlo 2011.06.26 19:23:40
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ha szétszeded az írásomat, és mondatonként reflektálsz, akkor az válasz nemde? Felesleges okoskodni, főleg, ha nem vagy az. Kohl. Bezony, volt neki kenőpénz ügye, meg miegymás. Persze mondhatjuk, hogy elvhűségből csinálta. Na de majd ezt megkérdezed a német unokatesótól, hátha ez is benne lesz a Magyarországgal szemben végtelenül korrekt német híradókban...:)
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
MLaszlo 2011.04.15 23:18:36
@kíváncsivagyok: Ti, jó estben, ha a Facebook hülyegyerekeit is ideszámoljuk 84000-en vagytok. A kérdőívet csaknem egymillióan küldték vissza. Igen többen vagyunk. Minimum 10x :)