Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legszélső

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Ramsay-sorozatot vásárolt a TV Paprika, a bazmegoló szakács rajongói táborának ma este a tévé előtt a helye. Ha jól értem, akkor a mostani sorozatban Ramsay nem annyira razziázni fog az éttermekben, hanem inkább főzőcskézni, ami mondjuk annyira nem is meglepő egy szakácstól.…..
Csáp Géza A kakiról másképp 2007.01.23 11:46:00
Azt hittem, hogy a Flash Gordon & The Cosmic Cheerleaders című humoros-erotikus űroperett „Szarok bálja” című jelenete a koprofilek bibliája. Ebben a képen látható sportos kakihoz hasonló szerzetek egy ráncos, vörös szalonban halk zenére koktéloznak és csevegnek,…..
Bizony kérem, a triviális kis buzizásból istentelen nagy vihar támadt, mi sejtettük, hogy nem lehet elbagatellizálni annyival, amit pl. az egyik kommentező javasolt (négerezze le Washingtont a másik, oszt jónapot), ez kérem szépen Amerika, itt az ilyen dolgokra úgy ugranak, mint a…..
Nagyon nagy köszönet Freevo és rr.) néven kommentelő látogatóinknak, akik a korábban belengetett "Tricia Helfer a Playboyban" hírre reagéltak, és feltoltak két linket nekünk. Mi ezt javasoljuk, mert a másikban benne van az egész szám, és az Acrobat nem engedi kimásolni a…..
Csáp Géza Vissza a kocsmába 2007.01.12 16:07:00
Megjelent az új Rachid Taha lemez, a tíz évvel ezelőtti Diwan folytatása, a Diwan2. Még több marseilles-i matrózkocsma, még több szaharai menetelés, még több tavaszi bebaszás, még több oráni kávéházi éjszaka, még több kibelezett tv és elhajított konzervdoboz a tengerparti…..
Legszélső 2007.01.15 11:18:46
comment:com Hanks, Sinatra, Moore 2007.01.14 14:44:00
Valami zavart érzek az erőben, mára ismeretlen okokból egész normális filmeket is betűztek műsorukba a különböző csatornák. Még a kertévék is. Haladjunk mondjuk időrendben, úgyse fogom betartani. A Kapj el, ha tudsz tisztességes Spielberg-film Tom Hanksszel, és Leonardo…..
És az is elég csúnya...
Legszélső 2007.01.05 13:45:22
Ejj így megszívatni egy csajszit tök lovagiatlan dolog is lehetne, de annak ellenére, hogy Horváth Anita - a Miss Bikini World győztese - tényleg nem semmi bige, nagyon megérdemelte, hogy Jenő tövig égette, mint a csillagszórót. Jenőt mostmár Csiszárról nyugodtan át lehet…..
Ma este lesz ugye a Mélység fantomjának premierje (20:10), amit a tv2 jól időzítve a Fókusz-BK páros ellen dob mélyvízbe, ha a Kertészgézás másodikat megveri, csak szépeket írok a csatornáról isten az atyám. Sorozatilag az RTL Szökést (21:05), Gyilkos elméket (21:50) és…..
Gyerekkoromban azon ment a vita a játszótéren, hogy ki legyen Winnetou vagy Old Shatterhand - Kiefernek köszönhetően most minden amerikai kölyök Jack Bauer akar lenni, hiába no, a FOX ütés-víz-sav és halálálló CTU ügynöke elfoglalta helyét a népi folklórban, ott ahol nálunk a…..
Legszélső 2006.12.21 10:45:00
Az ember gyanútlanul megébred, remegő kézzel keresi a cigit miközben a hideg konyhában főzi a kávét, és arra gondol, hogy vajh mi a faszért kellett már megint felkelni, amikor a csaja ráfordul a távkapcsolóra, és megjelenik a tévében Dudás Ádám, a Tények reggel című…..
Subba Miért? Miért? Miért? 2006.12.13 10:52:00
Miért teszik emberek közszemlére az interneten a teljes életüket? Miért jó az nekik, ha mindenki látja azt, amit szemtől szembe a legjobb barátaikon kívül nem mondanának el senkinek? Miért leginkább párok hajlamosak arra, hogy közös honlapot készítsenek, majd tegyenek…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
comment:com Hírek keddre 2006.11.28 10:31:00
Hírek szerint a 24 januárban induló új évada az eddigieknál is durvább lesz, a készítők azt ígérik, hogy minden egyes részben újabb és újabb katasztrofális fenyegetések elé néz majd Dzsekkbáuer és kis csapata. Nyugi, úgyis megmentik Amerikát.A Maffiózók szintén januárban…..
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Egyenesen az anyaméhből jelentkeznek majd, ráadásul Soma mellett az elálló fülű Szántó „Harry Potter voltam nagyon sok pénzért” Dávid…..
comment:com Mire jó a fogkefe? 2006.10.18 00:47:00
Inkább Kiricsi kolléga asztala a sajótermékek ostorozása, de néha az ember kezébe kerül valami, aminek láttán nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Pénteken landolt az ágyam mellett a Joy nevű izé, amit asszem divatlapnak vagy akár nőmagazinnak is lehetne definiálni, de én leginkább…..
Furcsa érzése támadhat a színes tájakra, megmentett vadállatokra és történelmi érdekességekre vadászó olvasónak az októberi National Geographic lapozgatása közben. Olyan, mint amikor a film elején megakad a szemünk valami oda nem illő részleten. Mire azonban jobban…..
A reality műfajban láttunk már sok mindent, az angol Channel Five vasárnap bemutatott (még nem láttuk) produkciója mégis kiverte a biztosítékot a szigetországban már jóval a műsor adásba kerülése előtt. Láttunk már boncolást, kínzást, zártak önként vállalkozókat szigetre,…..
Legszélső 2006.10.09 14:44:25
Néha érdemes korábban hazamenni, és kihagyni a kocsmázást, tegnap délután például kifejezetten jól szórakoztam a hörgő Verebesen, ahogy nyálcsorgatva ült a CKM Bikini Team (az m1 szerint bikinikommandó) tagjai között a Napkelte ismétlésében. A szilikoncsöcsök és…..
Az egyetlen hírérzékeny tévécsatornán az utóbbi órákban valami ismétlés ment – egy mentősökről szóló műsor – aztán egy vérforraló beszélgetést ismételnek Tamás Gáspár Miklóssal és Schlett Istvánnal. Sehol egy helyszíni bejelentkezés Császár…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Szombat reggel gyanútlanul leül a másnapos ember a tévé elé, és mivel nem vigyáz eléggé, rossz gombot nyom meg, és azon veszi észre magát, hogy Hajdú Péter talkshowját bámulom az ATV-n, aztán arra jövök rá szépen lassan, hogy annyira ez nem is szar, mit gondoltam. Már látom…..