Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steampunk

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1927-ben járunk, a némafilmek korszakában. George Valentin (Jean Dujardin) az egyik legnagyobb filmcsillag ekkortájt, kinek élete tökéletesnek látszik: imádja a munkáját, élvezi a felé irányuló rajongást, és beleszeret Peppy Millerbe, a feltörekvő és nem mellesleg gyönyörű…..
Steampunk 2012.02.13 07:33:15
@purga: Hugo mas mint a tobbi M.S. film vagy a gyerekfilmek mostanaban. Temaban inkabb kozelall A nemafilmeshez....igy lehet az sem fog tetszeni neked. Nekem igazan varazslatos elmeny volt
Steampunk 2012.02.13 07:28:03
@koimbra: Hat akkor a legjobbakat hagztad ki. Az utodok, Hugo es a Nemafilmes igazan jo filmek az Oscar felhozatalbol.
A Suszter, a Baka...en is nagyon szerettem volna szeretni - magyar vonatkozas miatt - de annyira nem tetszett, mint a fentebb emlitettek.
Adj eselyt ennek a haromnak, szerintem megeri.
Filmdroid Íme Csodanő 2011.03.18 21:00:46
Mivel nem igazán haladt semerre a Csodanő (Wonder Woman) filmterv, ezért a DC  képregényhőse  inkább sorozatban akciózik. David E. Kelley producer csak nehezen talált otthont a tervezetnek, majd leszerződtették Adrianne Palickit a főszerepre. Befutott róla az első kép, a…..
Soha nem titkoltam, hogy a pankrációt, mint műfajt (szándékosan nem írok sportágat, mert nem az) soha nem kedveltem tulzottan...és akkor még finoman fogalmaztam. Mégis olyan élményben volt részem amilyenben még egyetlen ideji Oscar várományos filmnél sem. Hogy egy hasonlattal éljek…..