Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KillArmy

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen gyakorlatilag a mérnökökre van a legnagyobb tényleges szükség a világon, ezt egy percig sem tagadom. Valószínűleg a legtisztességesebb és társadalmilag leginkább elfogadott módja a hatékony pénzszerzésnek. Ugyanis mindenki tudja, hogy az ügyvédek szenteskedő…..
KillArmy 2012.10.17 18:59:07
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
KillArmy 2010.10.28 16:45:56
@Transylvanianmixedgrill:
Ez nem állítás volt, csak találgatok, mint te. Vagy ha elveszted a fonalat, akkor mindíg kiparodizálod a dolgokat? Elég átlátszó..
De lezárhatnánk már ezt a témát, mert igazából rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy miért pont itt, és ez a fejtegetés amúgy is tökéletesen független a kliptől, mert már hónapok óta megy ez a hype, tudtuk hogy itt lesz, és várható volt hogy a városnak semmi szerepe nem lesz.
KillArmy 2010.10.28 16:56:16
@Transylvanianmixedgrill:
Majd ha ráérsz, menj fel a youtube-ra, és nézegess pár mostani klippet. Hol látsz te olyat, amiben mondjuk egy városnak olyan hűde nagy szerepe lenne? Nem értem, hogy egy tüzijáték c. számnak, ami elvileg az egyediségről szól, miként kéne kötődnie akármilyen helyhez is. Valahol fel kellett venni, és ha jól emlékszem, le is nyilatkozták, hogy nem akartak mégegy műanyag f*st csinálni, hanem szakítanak a hagyományokkal, Európába jönnek, és rajongókkal veszik fel az egészet. Mittudomén, talán elterjedt hogy mifelénk az átlagosnál több az ostoba fiatal, és idejöttek.
De őszintén ez KIT ÉRDEKEL??? Szakadj már le a témáról.
KillArmy 2010.10.28 17:06:35
@mista:
Remélem ezt nem nekem írtad, mert én pont ezen az állásponton vagyok... :)
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
  Remélem ezzel kiengesztelhetőek vagytok az elmaradt hétfői lista miatt :)Fogadási lista lebontva: darts jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT…..
KillArmy 2010.01.03 22:11:01
@tippmixfüggő27: Ejnye...nem is vagy te annyira függő :D
KillArmy 2010.01.03 22:18:52
@tippmixfüggő27: Magyarul csak olyan meccsekre fogadsz, amiről valamilyen szinten informált vagy?
KillArmy 2010.01.03 22:27:24
@tippmixfüggő27: Na igen, innentől már nem szerencsejáték a dolog :) Egyébként van valami jó oldal ahol informálódsz? Vagy csak saját tudásra alapozol?:)
Amúgy ilyenkor miket nézel? Hazai-vendég tabella? Sima statisztikák?:)
Bocsi a tolakodásért :D
Fogadási lista lebontva: amerikai futball darts jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Köszönjük a leveleket, amiket küldtetek, és továbbra is bátorítanánk mindenkit, hogy a írja meg nekünk akár a véleményét valamely iskolai dologgal kapcsolatban, avagy osszon meg velünk egy konkrét esetet, ami rávilágít az iskolai problémákra. Ezúttal Endo tisztelt meg…..
KillArmy 2009.10.11 12:31:24
Nos, ez egy jó téma, végre hozzá tudok szólni! :) Szóval, 16 éves vagyok (gimi, 11.osztály), és nagyon igaz dolgokat írnak itt sokan! Osztálytársaim 60-70%-a csak azt tanulja meg amit már feltétlenül kötelező, pl versek, amiknek aztán sok értelme nincs. Kötelezőket senki nem olvassa, mivel senkit nem érdekel, nem az a dolog módja, hogy olvasd el ezeket mert én azt mondtam, ennek semmi értelme! Bevallom én sem tanulok túl sokat, mondhatjuk motivációs problémának, ez van!
Szerintem az egész oktatási rendszer hibás...10 éve még nyilván működött ez a módszer, de azóta akkorát fordult a világ hogy az valami hihetetlen! Régen ha valaki visszaszólt a tanárnak 1-2 pofon volt a minimum, ma nyíltan sértegetik a tanárt, aki vagy kimegy sírni, vagy átadja az osztályt másnak! :)
Már általános iskolában el kéne kezdeni ahhoz szoktatni a gyerekeket amihhez értenek, amit szeretnek csinálni! Én annyit már 10 évesen is el tudtam dönteni, hogy nem a humán érdekel, de jó eséllyel pl a fizika, kémia sem!
Hirtelen nem tudok mást írni, de az biztos, hogy ennek 15-20 év múlva meglesz az eredménye, addigra kezdenek elfogyni az értelmiségiek!

ui.: egyébként a motivációban a fő gond valóban az, hogy nem látom értelmét a tanulásnak! ( én pl. sporttal szeretnék foglalkozni, nyilván ahhoz is kell tudás, talán több is mint egy átlagos munkához, de ebbe a tudásba nem tartozik bele a sok értelmetlen tantárgy, amik miatt 4-5 körül érek haza minden nap )
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
KillArmy 2009.06.01 10:44:51
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
KillArmy 2008.02.07 14:23:06
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
KillArmy 2007.09.07 14:48:16
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..