Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldhegyig

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem nem ismétli önmagát, ezúttal kihagyja a féléves szívatást az Apple, és az amerikai premiertől alig elmaradva, a nemzetközi bemutatással egy időben Magyarországra is befut az iPad 2. A közlemény szerint a forgalmazás hivatalosan március 25-én indul, méghozzá…..
zoldhegyig 2011.03.22 20:28:29
@Telek: A világért sem szeretném szétoffolni a kommenteket, de a végletekig bicskanyitogatónak tartom a hozzászólásod szellemiségét.

Jómagam igencsak szeretnék egy iPad2-t. Viszonylag fiatal, fővárosi orvosként ez durván kéthavi bérembe kerül. Akkor most már csak tegyek érte, ugye?

Félreértés ne essék, nem az iPad árán "rugózom".
zoldhegyig 2011.03.23 08:47:29
@jtrencsenyi: Attól tartok félreértettél. Nem "rinyálás" volt a mondókám célja és nyilván nem gondolja senki, hogy majd vesznek neki bármit csak úgy, mert megérdemli.

Én csupán az eredetileg hivatkozott hozzászólás szellemiségével vitáztam, tudniillik "annak van pénze rá, aki szeretné, hogy legyen".

Ennél azért árnyaltabb a kép, szerintem. A saját helyzetem csak illusztráció volt, hogy a "szeretés"-en kívül vannak azért más szempontok is.
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
zoldhegyig 2011.01.10 12:48:53
@Sola Scriptura: Csak a korrektség kedvéért, számos korábbi, vagy jelenleg is elő vallás történeteiben aprították egymást miszlikbe képzeletbeli lények.

Sőt, ugye tulajdonképp ezen a "képzeletbeli" jelzőn is lehetne elmélkedni ezen kontextusban...
zoldhegyig 2011.01.10 12:59:08
@pocokpocok: Gondolod fel lehet építeni egy új csatornát szinte kizárólag az MTV archívumára támaszkodva?

Persze, nagy dolog a "nemzeti mesekincs", fontos helye is van a magyar filmtörténetben, de azért csak eltelt már legalább harminc év ezek óta. A nyolcvanas évek elején, a mi gyerekkorunkban csak ez volt, ezt néztük, az emléke pedig meg is szépült azóta. Ma már másmilyen a világ, a gyerekek világa is.

Lásd még: USB-köldökzsinór.
zoldhegyig 2011.01.10 12:44:55
@h_m: Nagyon tetszik az ötleted a TED előadásokkal-témafelvetésekkel kapcsolatban.

Akárcsak a feliratos műsorok képernyőre kerülésével.

Nem zárkózhatunk be.