Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#Richter

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
#Richter 2013.01.30 14:05:46
@zazuma: Természetesen nem a számozás a lényeg. A rezgésemelkedésen van a hangsúly. De a 3-ból ált az 5-be lehet "átrezegni", ugyanis a 4. dimenzió az asztrálsík.. Egy asztrálutazáshoz pedig nem feltétlenül kell megemelni a rezgésszámot, szóval az bárkinek megy (mehet).
De Mara nem foglalkozik az asztrállal tudtommal, sem őstörténettel, ezért lehet az hogy nem lát nagy 'perspektívában', de nem is az a dolga, hogy átlássa (egyenlőre), hanem hogy halljon és közvetítsen és ebben (hallásban) nagyon jó. Tehát várom további adásait (annak ellenére hogy nem olvasok szinte soha csatornázott üzeneteket). És remélem hogy nem lett túl személyes megjegyzés, egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.
Egy erős belső iránytűvel akár egy olyan szövegből is ki lehet szűrni az igazságot amiben csak 20%-os az igazság. Ilyen belső látással rendelkező ember pl Somlósi Lajos, ajánlom az előadásait, bár én még csak 2-t láttam.
A másik hozzászólásodra: én is pont Drunvalora gondoltam múltkor, bár ő nagyon optimista.. Ahogy Filotás Mária is mondta: már január elején megnyílt az a kapu ami eredetileg csak nyárra lett betervezve (tehát előbbre került a dátum) és ezen keresztül sokan "rezegtek feljebb". Kollektív felemelkedés nem lesz, ami a legvalószínűbb, hogy azok az emberek akik készen állnak a köv. szintre, azok fogják feljebb nyomni az egészet, de ezt is csak energetikailag értve, az emberek többsége ebből annyit fog észre venni eleinte hogy egyre tisztább, igazságosabb és boldogabb világban élnek. De ez sincs kőbe vésve, hogy mi milyen sorrendben fog történni, csak a jövőben derül ki.

@Sarasvati: Géczy Gábort én is hallgattam. Valóban mond nagyon jókat. De bizonyos szempontból eddig a lelepleződés éveiben voltunk - akkor is ha még nincs a köztudatban, most 'léptünk' a jog és igazság éveibe. Ezért van az hogy egyre több kis magánember nyer pl bankok ellen pereket. Lesz új gazdasági rendszer (ettől függetlenül tényleg felbecsülhetetlen egy ilyen közösség ami legalább félig önellátó. Ahol a tagok becsülik egymást és maguk által termelt ételeket esznek)..
Az új gazdasággal (emberibb világnézetű politikával) már eleve úgy fog tűnni hogy egy földi mennyország a maihoz képest, de a feltétel nélküli szeretet "koráig" azért még várni kell.. Ezen keresztül jutunk el egy olyan aranykorig ahol az emberek pl telepátiával kommunikálnak és ezt a folyamatot nagyon felerősítheti, meglökheti ha azok az emberek 'feljebb rezegnek' akik már készen állnak a köv. szintre.
Érdekes hogy nagyon sokan tudtak részleteket az új gazdaságról, itt-ott már 2010-ből láttam elvétve kommenteket (magyar fórumokon) akik hasonlót írtak mint Cobra.

Lehet hogy humbugnak tűnik de ez a fokozatosság nagyjából megegyezik avval amit Avatara is mondott. Lesz olyan ország ami nagyon sok idő alatt tér magához, de lesz olyan ami gyorsan. Már ma vannak emberek akik aranykori színvonalon élnek függetlenül attól hogy honnan származnak és többen mint hinnénk. Ez a folyamat most is gyorsul, egyre többen lesznek.
De valóban jó lenne ha áttörne már az a gát és bekerülne a köztudatba. Én legalábbis csak ennyit várnék fizikai szinten egyenlőre, hisz olyan dolgok vannak felhalmozva a mostani vezetők ellen, hogy az normál esetben robbanna a médiában, ha csak egy emberről lenne szó..
Sokkal több dolog fel van térképezve a háttérhatalomról is, mint amit olvasni lehet akár neten, egyenlőre nem nyílt minden információ. Tehát ezek megtörténtek, úgy fog összeomlani a rendszer mint egy kártyavár hisz a mocskos pénzügy magával rántja a politikát és a többit.
Az hogy gyorsulnak a folyamatok és gyorsulva erősödik a fény, nem azt jelenti hogy lesz egy kollektív felemelkedés, ahol egy adott időpontban mindenki felemelkedik, hanem folyamatos és fokozatos változás van. (Ahogy Mara is mondta, nem mindenki választotta a felemelkedést = szétválasztódás, átrendeződés erősödése)
#Richter 2013.01.28 04:58:45
@pem: Örülök, hogy volt aki értette, habár nem terveztem ilyen hosszúra, úgyhogy lehet nem volt 'világos' a szöveg. Amúgy nem szoktam sokat beszélni ami lehet hogy hihetetlen ezek után... =D
#Richter 2013.01.28 10:39:28
@Agenor: Pont ezt akartam linkelni. Nagyon kedvelem Filotás Máriát, de néhány dolgot nem lát át pl a 4. és 5. dimenziót keveri, de nem is baj ha sok a látszólag ellentmondásos információ, ez csak segít a belső iránytű fejlesztésében - véleményem szerint.
Amúgy én még mindig Cobrát tartom az egyik legtisztább info forrásnak függetlenül attól hogy tévedett e valamiben vagy sem. Ugye a Földön nincs 100%-os tisztaságú csatornázás. De biztosan egyre tisztábbak lesznek az "adások" főleg nyártól.
A lényeg hogy végre lesznek részletesebb és hihetőbb adások a földönkívüli fajokról.

@pem: Na igen, mivel az ember fénylénynek lett teremtve. Függetlenül attól hogy vannak ember formájú szörnyetegek a Földön. =P Napjainkban pszichopatának hívják azt a "fajt".
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Amerikában az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék idén a digitális olvasó kütyü (iPad, Kindle és társaik) volt. A következmény látványos: az USA Today múltheti bestsellerlistáján szereplő első hat könyv elektronikus formában való eladása már meghaladta a…..