Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marko20

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, a második teszt körben már komolyabb témát, a karriertervezést boncolgatom, és olyan teszteket mutatok meg, amelyek abban nyújtanak segítséget, hogyan mérjük fel saját képessségeinket és hogyan tervezzük meg elkövetkezendő éveinket úgy, hogy mindebből a lehető…..
marko20 2011.01.10 11:54:54
Szia Anna :-) az előző tesztek nagyon bejöttek, ezek a mostaniak kicsit tényleg komolyabbak... az elsőt, a körszeleteset csináltam meg innen, eleinte szenvedtem vele, de a végére már szinte élveztem.

Lett családi szerepem, ahol én vagyok a gyerek, de azt is ideírtam, hogy „anya pici fiacskája", mert Anyukámnak még mindig az vagyok, és nem tudom lesz-e olyan, hogy felfogja, hogy már nem, áááá, hagyjuk...

Aztán lett társasági szerepem, három is, mert úgy igazán három társaságban vagyok benne, és most, hogy átgondoltam derült ki nekem is, hogy mindegyikben más szerepben vagyok benne: az egyikben, ahol az osztálytársaimmal vagyok, ott én vagyok az, aki „mindenben benne van", vagyis „hajlandó az együttműködésre" (ezt én, mint értéket írtam be), a másik társaságban, ami a bátyámhoz kötődik, ott én vagyok a kis fiatal, akit tanítani, okosítani, tapasztaltatni kell, szóval itt kicsit olyan „öcsike" is vagyok, a harmadikban (ami a kosárlabda csapat miatt van) pedig a megbízható-megfontolt haver, aki nem pofázik feleslegesen (na ez amúgy azért is van, mert vannak ott nálam jóval nagyobb megmondóbb arcok).

Még beleírtam külön a csapatban betöltött szerepem is, nem mint társasági dolog, hanem mint csapatjátékos.

És végül beírtam a mostani szerepem is, az érettségizőt és a felvételizőt, külön-külön, mert nem dolgozom, de sztem ezek is szerepek, főleg, ha azt nézem, mik jellemzők (vagy inkább mik kellene, hogy jellemzők) ezekre a szerepeimre mostanában.

Szóval hajrá, és köszi, jó volt ez a teszt!